Eu am improvizat doua cheii, am desfacut de pe o pompa veche, acele inele ce sunt stranse pe pompa cu surubu in stea
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less
W124 200d
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by nino View PostEu am improvizat doua cheii, am desfacut de pe o pompa veche, acele inele ce sunt stranse pe pompa cu surubu in stea
Comment
-
Originally posted by nino View PostPoze cu inventia
Eu incerc sa combin 2 sigurante, sa fie mai gros/adanc cheia, ca sigurantele nu is nustiu ce rezistente dupa parerea mea, dar vad ca la tine a tinut"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Azi, dupa ce am uitat comple deja ca am comandat ceva din china (sub 2 Euro,posta gratis), au sosit becurile de pozitie spate,aveam 2 euro pe contul paypal, dupa ce am cardul blocat de catre statul nostru drag. Atat mi-am permis.
Eram cam dezamagit la prima faza,capul mic la bec LED, gen...diametru de 10bani,DAR cand dau drumul, orbire instanta. De neasteptat de luminos.
Iata poze cu rezultatul final!
Stop STG LED , stop DR bec incandescent (si sticla aftermarket dupa cum am observat ca nici cu LED nu era mare diferenta si de curat e curat stopul si pe interior)Last edited by Hirig888; 06-12-2014, 13:42 PM."The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Originally posted by Hirig888 View PostWow! Ingenios!
Eu incerc sa combin 2 sigurante, sa fie mai gros/adanc cheia, ca sigurantele nu is nustiu ce rezistente dupa parerea mea, dar vad ca la tine a tinut
Comment
-
Originally posted by nino View PostPe tubulara am pus o siguranta, si pe cealalta cheie am pus 3 sigurante, eu le am de vreo 3 ani si am schimbat la vreo 20 de pompe oringurile si nu am avut treaba cu ele
MErsi mult de sfat!"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Originally posted by nino View PostDaca ai cumva drum pe la Medias iti dau eu sigurante.
Prima data incerc sa dau pe aici in zona, ca dier vechi avem gramada, is sanse sa fie vre-o cobra sau ceva diesel lasat la odihna.
Dar daca totusi nu, te contactez ^_^"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
un mic cadou de la varu' , sa vedem unde si cum, cateva elemente SMD RGB, si cateva albe. Sa vedem....lumini interioare,portbagaj, numar inm. ..Attached FilesLast edited by Hirig888; 06-13-2014, 13:32 PM."The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Originally posted by Hirig888 View Postun mic cadou de la varu' , sa vedem unde si cum, cateva elemente SMD RGB, si cateva albe. Sa vedem....lumini interioare,portbagaj, numar inm. ..
Poze in curand cu progresul muncii, sper ca o sa pot sa montez din astea.Attached Files"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Lucrarile de ieri, era ceva....am inceput cu portbagajul, unde din nefericire LED-ul a venit prea tarziu ca sticla s-a topit de la bec....iata rezultatele, cu ocazia asta am montat inapoi si stopul "dummy" ce parere aveti? Cu s-au fara stopul dummy?
Poze cu rezultatele finale!Attached Files- IMG_0701_tn.jpg (105.2 KB, 335 views)
- IMG_0702_tn.jpg (75.3 KB, 335 views)
- IMG_0703_tn.jpg (54.7 KB, 333 views)
- IMG_0704_tn.jpg (27.9 KB, 102 views)
- IMG_0705_tn.jpg (34.5 KB, 98 views)
- IMG_0706_tn.jpg (103.8 KB, 150 views)
- IMG_0707_tn.jpg (104.2 KB, 147 views)
- IMG_0708_tn.jpg (79.0 KB, 104 views)
- IMG_0709_tn.jpg (68.9 KB, 102 views)
- IMG_0710_tn.jpg (76.4 KB, 100 views)
"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
LED-urile RGB is frumoase,cu combinatii de culori, dar putin slabut lumina, asa am ramas la astea din elementele SMD din H4, culoarea la banda alba SMD...nu este tocmai alba, ci ceva gen alb cald, ca un bec normal ce nu prea mi-a placut.
PS, imi spune cineva ce este gen "sensorul" respectiv cu furtunul gros atasat de ea....doar sa nu mor prea prost =)Attached Files- IMG_0711_tn.jpg (65.4 KB, 115 views)
- IMG_0712_tn.jpg (44.7 KB, 126 views)
- IMG_0713_tn.jpg (36.3 KB, 119 views)
- IMG_0714_tn.jpg (79.5 KB, 112 views)
- IMG_0715_tn.jpg (100.1 KB, 107 views)
- IMG_0717_tn.jpg (38.8 KB, 104 views)
- IMG_0718_tn.jpg (103.4 KB, 99 views)
- IMG_0720_tn.jpg (41.8 KB, 94 views)
- IMG_0722_tn.jpg (21.6 KB, 108 views)
"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Si...piesele de rezistenta, am invadat un motor OM616 240D....
Sa termin si cu asta, multumesc colegilor de idee.Attached Files"The wife should always be "legally" younger than the car"
W124 200D
W123 240D
Prezentare W124
Prezentare W123
Comment
-
Originally posted by Hirig888 View PostPS, imi spune cineva ce este gen "sensorul" respectiv cu furtunul gros atasat de ea....doar sa nu mor prea prost =)
De exeplu: cand deschizi trapa/geamurile (toamna-iarna) si acel senzor sesizeaza o schimbare de temperatura in interior, automat sistemul de climatozare iti compenseaza cu aer cald, asta ''fara sa pui tu lemne pe foc''...mai pe romaneste, nu esti nevoit sa reglezi tu de la rozeta ca sa-ti vina mai cald!
Acest senzor se regasesc mai mult pe masini care au trapa...
Sper sa nu gresesc.Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
W126 280SE
W123 280CE
W126 500SEC
W220 500L
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'
Comment
Comment