Salutare!
De azi sunt proprietar de "bot de cal"!
Si din cate am observat e o varianta care ii incurca pe multi... in spate stanga sta scris frumos "240 D" iar in dreapta "3.0"....
... initial am crezut ca fostul proprietar isi dorea mai mult decat se putea... dar apoi cautand pe net am descoperit ca modelul cu motor de 3000 diesel chiar exista. Din cate am citit pe forum nu am mai dat de altul la fel... de aici intrebarea catre cei mai priceputi... e un model mai rar pe la noi sau cum?
Masina e intr-o stare relativ buna si a fost pastrata in forma originala de catre un vecin de al meu ce a adus-o din Germania in 1990.
Am crescut langa masina asta si nu as fi crezut ca o sa fie a mea vreodata.
Am cumparat-o ieftin si vreau sa o restaurez cat ma va tine buzunarul.
Cateva poze cu forma in care am cumparat-o...(n-am apucat sa o fac curata)
Probleme sunt... dar marunte. Primul lucru vreau sa aflu de unde pot cumpara chedere noi originale (usi, portbagaj, geamuri etc). Apoi ar fi mochetele fata-spate si nu in ultimul rand semnul de Merc din fata...
Astept ceva pareri si sfaturi... chiar si generale nu neaparat cu referire la piesele de mai sus.
Numai bine!
De azi sunt proprietar de "bot de cal"!
Si din cate am observat e o varianta care ii incurca pe multi... in spate stanga sta scris frumos "240 D" iar in dreapta "3.0"....

Masina e intr-o stare relativ buna si a fost pastrata in forma originala de catre un vecin de al meu ce a adus-o din Germania in 1990.
Am crescut langa masina asta si nu as fi crezut ca o sa fie a mea vreodata.
Am cumparat-o ieftin si vreau sa o restaurez cat ma va tine buzunarul.
Cateva poze cu forma in care am cumparat-o...(n-am apucat sa o fac curata)
Probleme sunt... dar marunte. Primul lucru vreau sa aflu de unde pot cumpara chedere noi originale (usi, portbagaj, geamuri etc). Apoi ar fi mochetele fata-spate si nu in ultimul rand semnul de Merc din fata...
Astept ceva pareri si sfaturi... chiar si generale nu neaparat cu referire la piesele de mai sus.
Numai bine!
Comment