Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes C124 - Love at first sight

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes C124 - Love at first sight

Incep printr-un simplu salut pentru ca asa se cuvine.

Numele meu este Alex sau Bobu cum imi zic unii prieteni. De cateva saptamani sunt mandrul posesor al unui Mercedes W124 Coupe facelift, si m-am gandit sa ii dedic si ei o mica pagina pentru ca merita. E primul Mercedes pe care il detin, eu fiind mai mult pasionat de gama VAG, dar nu a durat foarte mult pana m-am atasat de ea. Si acum despre masina.

Mercedes C124 E200, an de fabricatie 1995 luna aprilie, undeva la 212000 km, import Germania, masina a avut 3 proprietari in Germania. A fost adusa pe roti din D fara absolut nici un fel de problema, desi masina statuse vreo 4 luni inainte sa o cumpar eu. Ca si consum undeva la 7l/100, ceea ce zic ca e mai mult decat acceptabil, pentru gabaritul masinii, si avand in vedere ca am venit constant la viteza de autostrada (cu mici scapari ).

Serie sasiu: WDB1240401C253703. Daca ma poate ajuta cineva cu o decodificare a seriei, as fi recunoscator.

Ca si dotari, ce pot sa zic...primul proprietar nu a fost prea generos in momentul in care a configurat masina...dar eu cel putin nu m-am nascut in aere conditionate si geamuri electro-batante .
    Asa ca masina are doar geamuri electrice fata, trapa, si inchidere centralizata cu telecomanda. Optiuni care cred ca sunt standard oricum.
    Jantele sunt ceva model de Borbet pe 16" care nu arata rau, dar nici nu sunt originale, desi in brief sunt trecute ceva jante originale de AMG, care au disparut de-a lungul timpului.

Ce am de gand sa fac in continuare...lista e lunga, chiar foarte lunga:
    - inmatriculare. valoare timbru de mediu 860 eur, plus RAR si restul de taxe
    - retusare elemente afectate. poate in poze nu se observa atat de bine, dar nu sta prea bine la capitolul tablarie, dar nu e chiar atat de grava problema. Aripa fata stanga trebuie schimbata, iar restul arcadelor reconditionate, plus ca lacul e sarit in multe locuri si trebuie retusat. Plus o ceara aplicata pe dedesubt
    - Amortizoare si arcuri. Un amortizor pe spate dreapta e curs complet, iar cel de pe stanga nu mai are multa viata ramasa. Asa ca le voi inlocui pe toate patru. Si vreau sa trec la un set de arcuri mai joase, la pachet cu amortizoare sport OEM.
    - Bucse si rotule, tot ce inseamna. Inca nu stiu ce trebuie schimbat si ce nu. Nu am facut o inspectie pe dedesubt.
    - Tampoane motor si cutie
    - Ceva flansa cardan sau cruce cardanica. Nu pot schimba fin din a 1-a in a 2-a fara sa scuture, si are un sunet de cruce cardanica slabita.
    - Tije actionare clapeta acceleratie. Prezinta uzura destul de avansata si exista cursa moarta la pedala de acceleratie, chiar daca am intins cablul aproape de maxim.
    - Bujii si fise. Motorul nu merge rotund la ralanti, are un zvacnit.
    - Schimb ulei si filtre
    - Trapa. E blocata pe inchis, motorasul merge, dar nu actioneaza nimic. Am incercat si manual, dar e blocat mecanismul, si pe la 140 km/h se ridica un colt al trapei, rezultant un suierat enervant. Din ce am observat e rupta sina din dreapta.
    - Farul din stanga abureste din cand in cand
    - Stopul dreapta spate ia apa la spalare
    - la interior, unul din blocajele scaunului soferului nu functioneaza, mai am de schimbat becul de la gurile centrale de ventilatie (pe restul le-am rezolvat, ca nu mergeau destul de multe becuri)

Deocamdata incerc sa rezolv problemele astea...daca nu vor aparea altele pe parcurs, si dupa aia mai vedem ce va fi. Las pozele sa vorbeasca, ca fac mult mai mult decat am scris eu aici.
    Attached Files
    Last edited by mircea600sel; 07-16-2013, 22:45 PM.

Faina si destul de ingrijita la interior. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, dupa parerea mea, e sa-i pui steluta pe capota.
    Iata ce spune VIN-ul:

VEHICLE TYPE: Car
    MODEL NAME: 200 CE / E 200
    ENGINE: 111940 10 062786
    TRANSMISSION: 717412 06 777987
    BODY: 00000
    FRONT AXLE: BE1150S1982304112344
    ORDER NUMBER: 0521424045
    LIGHTS: HELLA
    INTERIOR COLOR: 371
    PAINTS: 582
    RETARDER: 3 950419

240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR

281 AMG PERFORMANCE STEERING WHEEL

291 AIRBAG FOR FRONT PASSENGER

430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT

515 MB RADIO CLASSIC WITH TRAFF. MESS., RDS

531 AUTOMATIC ANTENNA

570 FOLDING ARMREST, FRONT

583 ELECTRIC WINDOW LIFTER, 2-WAY

620 AIR POLLUTION CONTROL

651 MOUNTED WINTER WHEELS

885 HIGHTEN THEFT PROTECTION
    Toate cele bune!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Da, ai dreptate. Am uitat sa precizez semnul de pe capota, si antena electrica si un casetofon original.

Si daca te rog, poti sa imi spui ce inseamna air polution control si highten theft control?
      Si inca o intrebare: oare culoarea bandourilor e diferita de cea a caroseriei? Ca mi se pare ca este o mica diferenta, dar ma gandesc ca e de la diferenta de material pe care e aplicata vopseaua.

Comment

Bun venit, multi km cu sanatate!
        Arata foarte bine roscata.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Frumoasa "roscata"...sa ai parte de ea si fara evenimente in trafic!

Iata ce a adat un alt program de decodat...

vin WDB1240401C253703

chassbm 124040
          chass_ident 1C253703
          type 124
          subbm1 040
          engine 111940 10 062786
          front_axle2 BE1150S1982304112344
          interior 371
          lights HELLA
          model_idx 3
          order_num1 0521424045
          paint1 582
          production_num1
          retarder 3 950419
          transmission 717412 06 777987

Code
          240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
          281 AMG PERFORMANCE STEERING WHEEL
          291 AIRBAG FOR FRONT PASSENGER
          300 Unknown
          412 Unknown
          430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT
          515 MB RADIO CLASSIC WITH TRAFF. MESS., RDS
          531 AUTOMATIC ANTENNA
          570 FOLDING ARMREST, FRONT
          583 ELECTRIC WINDOW LIFTER, 2-WAY
          620 AIR POLLUTION CONTROL
          651 MOUNTED WINTER WHEELS
          582 AIR CONDITIONER IN THE REAR
          371 Unknown

Stima
          Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
          W123 280CE
          W126 500SEC
          W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
            Bun venit, multi km cu sanatate!
            Arata foarte bine roscata.
            Mersi de aprecieri.

mer_se280, air conditioner in the rear...da, are doua geamuri la manivela

Multumesc pentru decodificare.

Comment

Originally posted by alexf.bobis View Post
              Mersi de aprecieri.

mer_se280, air conditioner in the rear...da, are doua geamuri la manivela

Multumesc pentru decodificare.

Eu nu stiu...asta a dat VIN-ul. Optiunile cele ingrosate sunt lipsa din decodarea colegului LaurLaur!

Stima
              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
              W123 280CE
              W126 500SEC
              W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Frumoasa jucaria, te așteptăm la următoarea întâlnire !
                Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Da, absolut.
                  Dar local cand se organizeaza intalnire?

Comment

Da, absolut.
                    Încă nu știu, poate luna viitoare
                    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Da, absolut.
                      Si inca ce intalniri...Ia arunca un ochi aici,mai ales la ultimele pagini:

Bine ai venit printre pasionatii acestei marci !
                      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Da-mi si mie un semn te rog. Daca pot, ma prezint cu placere. Dar eu mai mult sunt plecat decat sunt pe acasa.

Comment

Arata bine coupeul!
                          Sfaturiastreaza-l cat poti de mult original(fara tuning,briz-brizuri,etc),schimba neaparat jantele cu unele care i se potrivesc gen AMG,Lorinser,etc.
                          Farul se repara
                          Aripa o sa gasesti greu una mai buna ca asta ce o ai,asta in cazul in care nu iei una noua (nu recomand)asa ca incearca sa o repari profesional.
                          Stopul se repara si el daca nu e fisurat/crepat(probabil ai rugina sub stop)
                          Zonele unde lacul e sarit sigur au fost revopsite(vopseaua originala nu are lac peste fiind nemetalizata)Daca gasesti un meserias ti le poate face fara se revopsesti intreg elementul
                          Trapa se schimba(am eu de coupe daca te intereseaza)
                          Mecanica bucse,etc e joaca de copii.
                          Spor si sa ne ti la curent cu lucrarile.
                          Last edited by GoguL; 07-14-2013, 18:09 PM.
                          Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                          Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                          Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                          Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Salutare si bun venit in familie!

Cred ca am mai vazut coupe-ul undeva pe mobile.de, pentru ca pe mine ma sparge culoarea aceasta Sa ai noroc maxim de ea si grija maxima pentru ca sunt foarte rare!

PS: Daca ai nevoie de player original de Mercedes, am eu unul cu iesire pentru magazie de CD-uri, perfect functional !
                            Mercedes W124 200D - ex
                            Mercedes C124 CE200 - ex
                            Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
                            Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
                            Mercedes C124 300CD - daily driven
                            Mercedes C124 300CE 12v
                            Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
                            Mercedes S124 250TDT
                            Mercedes W210 E200 16v
                            Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Working...