Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Prima mea masina: w123; 200D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Felicitari pentru masinuta. Si eu am inceput tot cu o cobra 200 D, cu care am umblat vreo 3 ani parca. Oricum sunt masini foarte bune. Acum visez la una coupe restaurata...
    Multi km fara probleme!
    E220 cdi W210, 2001

    E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124


    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

    Comment


    • #17
      Ieri si azi am iesit pentru prima data cu masina, abia ieri mi-a venit carnetul , la inceput a fost mai greu de stapanit decat masina pe care am facut scoala (matiz ) dar incet incet incepe sa ma "accepte", deci aveti grija daca vedeti prin timisoara un w123 cu nr de HD si semn de incepator

      Comment


      • #18
        Felicitari!!!

        Te asteptam cu mare drag la urmatoarea intalnire Club Mercedes Banat.

        sigpic

        "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

        Comment


        • #19
          Super frumoasa masina ta. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multa vreme.
          Si eu am tot o cobra, pe care m-am gandit s-o schimb cu ceva mai nou, da' am renuntat la idee pentru ca, cobra asta, niciodata nu m-a dezamagit, niciodata nu m-a lasat in drum, mentinandu-se la 35 de ani extrem de bine.
          Desi sunt masini vechi, puturoase si arata ca niste cutii, totusi sunt extrem de fiabile si robuste.
          flaX1k : home

          Comment


          • #20
            Multumesc

            Multumesc de urari, iar in legatura ca sunt puturoase, sa fie, cu cat merg mai incet cu atat ma pot bucura mai mult timp de a sta in spatele volanului, iar la drum lung ce poate fi mai placut decat sa mergi relaxat, si la o viteza care iti permite sa mai si vezi ce este in jurul tau. Poate ii mai patratoasa, desi mie imi place enorm cum arata, dar are un caracter aparte ce nu il mai prea gasesti la masinile moderne, pline de chestii electronice care iti fac condusul mult mai usor dar in acelasi timp iti ia si din placerea de a simtii masina, poate sunt incepator si nu am experienta necesara sa imi dau cu parerea, dar imi plac foarte mult masinile vechi si sper ca in viitor sa ii fac rost si de un fratior, mai mic, care nu poarta emblema mercedes...dar este la fel de cunoscut VW Beetle de prin anii 70. Dar asta mai tarziu si cand vor fi suficienti bani.

            Comment


            • #21
              A III-a saptamana de bantuit prin oras

              Astazi se implinesc 3 saptamani de cand am iesit cu masina in oras. Incepem sa ne intelegem din ce in ce mai bine desi am fost claxonati si probabil si injurati destul de des...mai ales in prima saptamana. Am si iesit pana la Sag (40 m dus/intors) de vre-o 5 ori, batranelul merge si pe zi ce trece imi place tot mai mult. Un singur regret am ... ca nu mi-am luat mai devreme o masinuta dinasta . Se planifica in august un drum pana la Deva, dar inainte mergem la mecanic sa ne vada si sa ne verifice mai in detaliu, sa nu avem surprize. Consumul nu l-am calculat...deocamdata am vrut doar sa ma bucur de ea fara sa fac calcule de genul asta. Daca am suparat pe careva de pe forum prin Timisoara imi cer scuze dar domnul e batranel si lenes iar eu....si mai incet )

              Comment


              • #22
                Da, si sa vezi, pe zi ce trece te vei indragosti si mai mult, asa am fost si eu !
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

                'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                Comment


                • #23
                  Salut.Poti sa imi lasi pm pretul pe care l ai dat, daca ai platit taxa de poluare sau cum ii zice .Si eu sunt tinerel si alerg dupa o "babuta" , ca de... gaina batrana face ciorba buna .

                  Comment


                  • #24
                    DIn fericire am scapat, am cumparat-o anul trecut..in principiu tot de frica taxei .

                    Comment


                    • #25
                      Ieri am adus-o de la mecanic (care mai mult ca sigur va ramane doctorul ei deoarece din fericire de data asta a avut noroc), mi-a rezolvat problema cu injectoarele si le-a reglat, merge muuult mai bine, a fost si verificate de alte probleme, in mare parte conumabile mai trebuie schimbate, ...maine avem prima cursa lunga ... mergem pana la deva .

                      Comment


                      • #26
                        Este deja Luni. Sper ca ai ajuns bine la Deva si inapoi, fara evenimente rutiere neplacute :P
                        flaX1k : home

                        Comment


                        • #27
                          Da am ajuns la deva fara nici un fel de probleme, am ajuns si inapoi , nu am prea stat pe comp si din acest motiv nu am postat inca noutati, acum am inceput lucru, voi pune zilele astea ceva poze de pe drum, nu am facut multe dar sunt cateva. Am fost foarte multumit de masina...a si inca sunt, consum foarte rotunjit = 8 la suta. In rest pe la deva am dus-o pe strazi mai abrupte decat cum sunt invatat in timisoara si acum pot sa zic ca nu mai este panta/rampa in timisoara pe care sa nu pot oprii sau porni masina fara probleme.

                          Comment


                          • #28
                            Dupa cum am spus, si ceva pozne , nu multe ca eu eram ocupat cu condusul
                            Attached Files

                            Comment


                            • #29
                              Probleme in rezolvare

                              M-am gandit sa mai actualizez postul cu mosulica, am trecut peste iarna fara prbleme, bateria descarcata dar dupa o noapte petrecula la redresor si-a bagat mintile in cap. Din nefericire acum vre-o doua luni s-a hotarat sa se transforme in locomotiva cu aburi , chiuloasa . Am dus-o la mecanic si am hotarat impreuna ca ar fi mai convenabil sa luam alt motor (cel vechi fiind foarte uzat si umblat in el), ceea ce s-a si intamplat. Din nefericire sta de atunci deoarece mecanicul mai avea deja cateva masinute la reparat, printre care tot un transplant de motor la un w124 coupe si cu ploiile din ultima vreme nu a apucat sa se ocupe de el. Ieri a rasuflat pentru prima data cu noua inimioara si diuze noi, dupa spusele mecanicului operatia a fost o reusita doar ca mai trebuiesc facute unele reglaje si urmeaza sa schimbe si burdufurile de la planetare. Sper ca pe saptamana viitoare sa o pot scoate din nou la plimbare, mai ales ca urmeaza sa dam jos lamaile .

                              Comment


                              • #30
                                Sa dea Dumnezeu sa mergi cat mai multi km fara probleme cu noul motor.

                                Partea buna la moshulica e ca merge si pe ulei de floarea soarelui, fara nici o modificare la motor din cate stiu.Daca dai un search pe google, vezi gasi multe forumuri pe tema asta, poti sa te documentezi.

                                La un ulei ieftin de 4 ron/l x consum de 8% iesi la un cost de aprox 30-35 ron 100km, ceea ce e foarte bine.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF