Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W210 E200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W210 E200 Kompressor

Buna ziua!

Intr-un final, m-am decis sa imi fac cont aici, asadar am presupus ca e corect sa va prezint, pe scurt, masina pe care o conduc.
    Este un w210 E200 Kompressor din 2001. Masina are ~227k km la bord momentan. In timp, doresc sa o aduc la o stare cat mai buna , din ambele punte de vedere: tehnic si optic. Nu se vede in poza, dar masina are piele (o nuanta inchisa de albastru), dublu climatronic etc.

O zi buna!
    Attached Files

Sa o stapanesti sanatos. Asa ceva imi doresc si eu sa achizitionez. Da mai multe detalii despre el si pune mai multe poze

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD

Comment

Multumesc.
      Banuiesc ca date tehnice despre ea cunosti: motorul este de 1998 cmc benzina supra-alimentat cu compresor mecanic, 163 de cai putere. In oras, consuma aproximativ 11 litri/100 km, dar eu trebuie sa schimb sonda lambda. Cand am luat-o, i-am schimbat bucsele pe fata, un capat de bara, pivotii, arcurile, si, daca imi aduc bine aminte, o bieleta.
      Attached Files

Comment

Pune poze si cu interiorul !

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          Pune poze si cu interiorul !
          Poza facuta inainte sa fie a mea. Acum, in mod evident, nu mai are ochelari, cruci, pixuri, parfumuri, hartii si alte prostii aruncate prin ea. Inca nu i-am facut nicio poza de interior recent. Voi face in momentul in care o voi curata ca la carte ( din pacate nu am aspirator ), inclusiv scaunele si bancheta.
          Attached Files

Comment

Singura chestie care o sa-ti lipseasca la iarna o sa fie incalzirea in scaune.
            Dar, este frumos.
            Crezi ca dupa ce schimbi sonda crezi ca o sa-ti scada consumul?

Comment

Nu prea am simtit lipsa incalzirii in scaune; masina sta intr-o parcare subterana mentinuta permanent la > 0 C. Cat despre sonda, eu banuiesc ca da, dar probabil ca nu cu foarte mult.

In alta ordine de idei, vreau sa retapitez maneta schimbatorului si volanul; pielea de pe ele este tocita, pe schimbator fiind si despicata putin. Mi-ati putea recomanda pe cineva in Bucuresti care face asta BINE, si cu materiale de calitate (tot piele, evident) ?

Comment

Nu se poate comanda la reprezentanta maneta cu tot cu husa? Cat de scumpa sa fie, si macar ai o piesa originala. Cat despre volan, cred ca gasesti un meserias sa ti-l imbrace.

Comment

Nu toata pielea de pe maneta e dusa, ci doar niste portiuni de pe lateralele "nucii". Inlocuind doar pielea (nu maneta cu totul), va fi exact ca cea noua de pe volan. Ma voi interesa mai in detaliu.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF