Salutare! De cateva zile sunt fericitul posesor al unui Mercedes w210 2.3 benzina, motorul merge foarte bine, cutia este manuala. Ca si dotari este foarte generoasa. Poze o sa ii mai fac astazi mai multe. Kilometrajul arata undeva la 270000, la interior este ok in afara de plafon, scaune, si cotiera in rest nu este nimic ce un pic de detergent nu poate "repara"
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W210 E230 Elegance
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salutare, am mai facut cate ceva pe la masina si intre timp incepe sa capete contur, schimbat rotile de balena care trageau violent dreapta, schimbat bara pe spate care era praf(am gasit una numa' buna la munca), si m-am apucat sa imi reconditionez trimurile de lemn care unele erau intr-o stare jalnica.
-
S-o folosesti cu placere! Imi place ca are ceva mai multe dotari decat majoritatea. Ce rol au reglajele de la scaunul soferului? Umfla spatarul cu aer? Functioneaza? Nuca de la schimbator nu prea arata de Mercedes.. Un VIN daca se poate, sa stim si noi cu ce dotari a iesit masina de pe poarta fabricii. Spor la treaba!
Comment
-
Salutare! Nuca de la schimbator am schimbat-o( a avut tot ceva "tuning" care la marsarier imi ramanea in mana) si este o solutie temoprara. Ornamentele de lemn care am apucat sa le fac sunt doar polishate astfel:
1-Se iau la smirghel de 1000 prin miscari liniare pana zgarieturile mai adanci dispar(nu ma refer la crapaturi)
2-Smirghel de 1500 cu aceleasi miscari liniare si dupa la 2000 pana se matuiesc perfect.
Atentie: sunt smirgheluite cu apa!
3-Se polisheaza cu polish auto fin(eu le-am facut la masina dar cu un pic de chinuiala cred ca ies si la carpa)
4-In final se curata cu o carpa(microfibra) si se dau cu ceara sau Pronto
In poze nu prea se vad din cauza telefonului......dar in realitate sunt.....WOW
VIN-ul:WDB2100371A398673, chiar sunt curios si eu ce a avut din fabrica.
Comment
-
VEHICLE TYPE: Car
MODEL NAME: E 230 JAPAN
ENGINE: 111970 10 020968
TRANSMISSION: 717417 07 244196
BODY: 00000
FRONT AXLE: PA9401T0019437253546
ORDER NUMBER: 0756710001
LIGHTS: HELLA
INTERIOR COLOR: 208A
PAINTS: 366
RETARDER: 3 970407
205 OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
213 PARAMETER STEERING
220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
242 FRONT SEAT RH ELECTRIC ADJUSTABLE WITH MEMORY
249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
275 MEMORY PACKAGE (DRIVER SEAT, STRG. COL., MIRROR)
289 WOOD/LEATHER STEERING-WHEEL
345 RAIN SENSOR
404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
405 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT RIGHT
481 UNDERSHIELDS
500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
511 RADIO MB EXQUISIT WITH VK,RDS (PANASONIC)
540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
570 FOLDING ARMREST, FRONT
581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
592 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-VSG
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
612 XENON HEADLIGHT
656 LIGHT ALLOY WHEELS, 10-HOLE
673 HIGH-CAPACITY BATTERY
808 AEJ 06/1/M/X
816 RADIO REMOTE CONTROL
819 CD CHANGER
873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION
884 TRUNK LID ADDITIONAL LOCKING MECHANISM (HZS)
910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
200A LEATHER
366 Unknown
208A LEATHER GREY
Comment
-
La farurile de pre-facelift se poate schimba sticla (nu stiu daca iese ceva cu polish, la cat sunt de negre), nu costa mult si vor arata ca noi. Nu-s insa sigur daca merge si la cele cu xenon...
Drumuri bune!https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
Multumesc pentru decaodare! Cu farurile am cautat pe aftermarket si nu prea gasesc pentru faruri cu xenon, acum ar fi doua posibilitati:
1-Polishare(partea proasta ca nu prea tine mult)
2-Sa le lacuiesc(partea proasta ca la fel nu se stie cat tine)
Ele au un strat de lac care acum se cojeste si cred ca a mai facut cineva treaba cu lacul.
Acum trebuie sa mai vad ce se intampla cu comenzile scaunelor pentru ca au luat-o razna rau cel putin la scaunul din dreapta ii dau comanda de spate el se duce in fata si alte comenzi care nu le ia.La sofer am avut o problema similara si miscand de firele care ies din butoane si se duc spre.......ceva s-a remediat problema. A mai patit cineva asa ceva?
PS: Stie cineva ce este asta?:884 TRUNK LID ADDITIONAL LOCKING MECHANISM (HZS)Last edited by Mike_MFM; 04-15-2013, 17:29 PM.
Comment
-
HZS: 3 puncte de închidere/ incuiere ale portbagajului. Dacă vrea sa-ți forțeze cineva portbagajul nu va reuși. In schimb, dacă incui cheile in portbagaj si nu mai ai altele, e nasol.
https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
Apropo de polisharea farurilor:
Si produsul finit, acum sunt curios sa vad cat vor tine.
PS:Rog un moderator sa uneasca cele doua posturi. Multumesc!Last edited by cutaresku; 04-23-2013, 15:34 PM.
Comment
-
Salutare tuturor colegilor, nu am mai postat din lipsa de timp din pacate. Masinuta merge perfect, avand in vedere ca in Ianuarie i-a fost facuta a doua revizie de cand o am, insemnand: filtre, ulei motor, completat ulei in cutie, schimbat ulei in grup, si recent am schimbat pompa de frana pentru ca dupa aprox. 10 km de mers se "inmuia" pedala de frana. Intre timp am avut si un mic "incident" : I-a placut de un Hyundai I30 si l-a "pupat" , batranul titanic rezistand impactului foarte bine, in schimb nu acelasi lucru s-a putut spune despre japoneza care s-a ales cu usile infundate si stalpul stramb(viteza de impact fiind max. 20 km/h)
Avaria
Dupa cateva zile de stat peste program produsul finit.
Si dupa cum puteti vedea farurile s-au pastrat chiar foarte bine dupa polish.
Comment
Comment