Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masina mea...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumos, dar zapada unde este?

Comment

Nu-mi pune intrebarea asta, intereseaza-te de conditiile meteo pentru Dobrogea de nord-vest pe lunile decembrie-ianuarie! Forumul e dedicat Mercedes Benz, nu e dedicat zapezii!
      Last edited by daniel_tandara; 01-08-2013, 00:24 AM.

Comment

De curios, dece ai mascat nr de inmatriculare ca mai sus nu lai mascat?

Comment

...pentru ca are alte numere de inmatriculare. De ce esti curios la chestii de genul asta? Tipic romanesc. TOPIC DEDICAT MERCEDES-BENZ.
          Last edited by daniel_tandara; 01-08-2013, 01:49 AM.

Comment

Eram curios de urmatoarele:masina ai aduso din Germania dar e inmatriculata GL tu fiind din TL si apoi spui ca ai blurat nr pt ca are alte numere acum.Ce e asa denaturata intrebarea?Daca ti se pune o intrebare, raspunzi, daca nu vrei, nu raspunzi.Nu trebuie sa fi tepos in vorbire.
            PS:Intrebarea tinea de masina si de forum, nu te-am intrebat de viata personala pe topicul dedicat masinii, raspunsul tau pertinent ma facut sa raspund aici si nu pe privat.Oricum masina e intretinuta in mare fel si km fara reparatii.

Comment

Si eu m-am mirat: adusa personal din Germania, apoi inmatriculata pe GL, cand la Tulcea se inmatriculeaza cel mai repede fara plata taxei de prima inmatriculare... curios. Oricum, felicitari pentru achizitie, e o masina pe cinste. Numai bine!

Comment

Scuze pentru raspunsurile evazive, la ora aia venisem de la sarbatoarea de Sf. Ion si eram un pic beat! ) Sincer! Acum sa le luam pe rand. Zapada am avut pe luna decembrie, dar ca urmare a unor zile cu temperaturi pozitive, s-a topit. Pai acum masina o am inmatriculata pe Tulcea. Am preferat sa o schimb pe Tulcea. Sincer, nu am stiut ca la Tulcea se inmatriculeaza fara plata taxei de prima inmatriculare, e prima data cand aud asa ceva, in fine, nu ma pricep foarte bine la proceduri de genul asta, nu sunt foarte informat, pentru ca nu sunt genul care schimba masinile des. La mine o masina sta in jur de 10 ani plus. Asa suntem noi obisnuiti in familie. Skoda Fabia pe care o vedeti pe fundal, o avem din 2001 cumparata de noua si anul asta mi s-a pus pata sa o vand. Banuiesc ca in urma a ceea ce s-a intamplat, nu ma credeti ca masina a fost adusa din Germania, o sa pun cateva poze cu masina din vara de cand am adus-o si nu era inca inmatriculata. Cel din poza sunt eu, eram prea incantat de ea zilele alea! Scuze inca o data de raspunsurile evazive! ...poate ramanem prieteni! )
                PS: Ia acuma dupa fizic, sa-mi spuneti daca mi se potriveste masina, ca pana sa o iau, in Skoda cam sufeream de claustrofobie! )

Imi place si mie mult cum se prezinta masina, chestia esentiala pentru a cumpara un lucru SH in toate mintile lui, e sa nu te zgarcesti la bani, daca vrei sa cumperi masini. Ieftin si bun nu exista, cred cu tarie in ipoteza asta. Am mers dupa principiul asta si am dat o caruta de bani pe ea. Cand ma uit pe autovit, nu inteleg cum pot sa fie atat de ieftine fata de cele de pe mobile.
                Attached Files
                Last edited by Zeus; 01-08-2013, 09:31 AM.

Comment

...Sa va arat o chestie pe care probabil multi dintre voi nu o stiu. Este un motor de 6 cilindri in linie, cu o cilindree de 6000 cm cubi, OM 366 LA. Probabil cativa dintre voi vor fi curiosi cat consuma. Ei bine, un rezervor de 400 de litri in 24 de ore de functionare!
                  PS: este combina mea.
                  Attached Files
                  Last edited by daniel_tandara; 01-08-2013, 10:56 AM.

Comment

DOMINATOR...faina jucarie!!! Cat despre consum...e irelevant pt ca e o masinarie pt exploatare si nu pt tuning sau mai stiu eu ce.La spatiul interior si eu am probleme din cauza picioarelor mele lungi de barza (la kilograme bag cantarul in ceata) , aveam la servici in tara o dacia papuc 1,9 in 2 locuri(zambatu' lu' Iliescu) si un KIA Picanto, ma enervau la culme in privinta spatiului.Masina ieftina si buna nu exista decat vreo 2-3 la un milion si alea vandute de proprietari pt probleme personale, dar foarte greu de gasit aceste masini, restul sunt manarite.Bafta si km fara reparatii.

Comment

Daca tot ai zis, baga si kilogramele. Daca bati suta atunci te iau in gasca impreuna cu Mircea si Cutaresku. Aveam si un topic cu poze dar nu mai stiu...cum aratam si cine suntem parca...
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

In urma cu cateva luni bune (6-7) ma urcasem pentru ultima oara pe cantar. Aveam 103 kg. Ieri din curiozitate m-am urcat iar (dupa atata timp, nu m-a interesat pur si simplu) si am constatat ca am "progresat" la impresionanta pondere de 108 kg. Sa ma ingras am inceput in ultimii 2 ani de cand m-am lasat de sport, pana acum 2 ani am facut vreo 3 ani consecutivi si intensivi de culturism. Eram atat de pasionat de sportul asta incat traiam cu impresia ca o sa imi dedic toata viata facand asta. Acum nu mai am nicio tragere de inima si uite ce a iesit!

Comment

La ferma tot cu Dacia papuc de care spuneai tu merg si eu. Tot 1.9. Sunt niste conditii mai vitrege de utilizare, pe drum neasfaltat si extrem de prost si nu ma indur sub nicio forma sa le folosesc pe celelalte. La mine masinile sunt tinute la cinste mare, pacat ca n-am garaj pentru toate. Doar Mercedesul se bucura de privilegiul de a sta in garaj. La mine masinile, cum arata acum, tot asa vor arata si peste 10 ani, cand te pasioneaza foarte mult un lucru, cred ca aici se ajunge.

Comment

...ce mult tin nemtii astia la marketing... oare ce s-ar intampla cu un M klasse cu airmatic in conditiile astea?!

Comment

Da cea mai tare faza e ca platforma mobila de filmare e pusa pe un bmw berlina care urmareste ML-ul cu camera.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF