Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes S320 CDI W221

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De parca nu erau suficiente probleme in momentul cand a venit platforma sa ridice masina mi-a zgariat bara pe fata asa incat va sta in service pana saptamana viitoare sa rezolv toate problemele dinainte plus vopsit bara.
    Apoi o sa pun un set de poze asa cum trebuie. Am mers foarte putin cu masina ca sa imi fac o idee despre ea dar inclin sa cred ca motorul de 320 de cai de pe S 420 este mai potrivit pentru stilul meu de mers. Asa incat daca o sa simt ca mi se potriveste modelul asta cred voi trece la un S 420 si voi lasa altui membru al familiei masina de fata.
    Sa fiu sincer initial am vrut un 730, insa Mercedes mi s-a parut mai potrivita pentru clasa de lux.Ar mai fi A8 dar nu as vrea, nu prea ma atrage si pana de curand am avut Audi, am vrut o schimbare si sper totusi ca Mercedes sa imi dovedeasca acele calitati de lider in acest segment.

Comment

1. Mercedes S420 CDI are prea mult cuplu si pe timp de iarna ii de preferat sa nu mergi cu el deoarece masina are 2 posibilitati: nu pleaca de pe loc si patineaza; ori derapeaza prea repede.
      2. Din cate observ la capitolul resurse financiare stai destul de bine avand in vedere perioada pe care o traim si cred ca noul model de la Audi A8 ar fi o alegere foarte buna avand in vedere ca pretul o scazut destul de mult.

Comment

Originally posted by adrian.o View Post
        1. Mercedes S420 CDI are prea mult cuplu si pe timp de iarna ii de preferat sa nu mergi cu el deoarece masina are 2 posibilitati: nu pleaca de pe loc si patineaza; ori derapeaza prea repede.
        2. Din cate observ la capitolul resurse financiare stai destul de bine avand in vedere perioada pe care o traim si cred ca noul model de la Audi A8 ar fi o alegere foarte buna avand in vedere ca pretul o scazut destul de mult.
        Ai dreptate S 420 are cuplu mare insa am o cunostiinta care de 4 ani nu conduce decat masina asta indiferent de anotimp. Iar daca apar conditii aspre de iarna o sa folosesc alta masina, anul asta am ales sa schimb masinile si probabil ca o sa fie si un Suv printre ele ( ma gandeam la X5 sau X6). La A8 nu ma atrage designul partii frontale, nu imi place navigatia care iese din bord si pretul este totusi destul de mare. Plus ca vreau o schimbare, poate ca la A8 ar fi fost bun motorul diesel de 4.2 si 350 de cai cuplat la tractiunea integrala insa nu ma prea atrage plus ca este si foarte scump momentan.
        Astazi voi face un test cu un S 420 si voi vedea diferenta.

Comment

Daca tot te gandesti la un SUV atunci macar ia-ti ceva serios:

Bafta la ales.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Si cu 4x4 poti derapa si patina,soferul conteaza+gume moi si bune.La al doilea punct, dece audi si nu mercedes?Ti se pare cumva ca audi nu patineaza?

Comment

Originally posted by adidc View Post
              NU ma caracterizeaza masina asta. Stiu de ce este in stare un G dar nu este pt mine.

Comment

Salut , sunt curios cat ai platit pt masina asta?
                Un S class nou incepe de la 70.000 euro si ajunge pana la 200000, cam ce preturi credeai ca te asteapta la genul asta de masina?
                Legat de fiabilitate , toate marcile au probleme , e si normal la ce electronica au pe ele.
                Crezi ca Audi nu are probleme , sau Bmw ?
                Poate km nu sunt reali , poate propietarul anterior a chinuit-o la greu.
                Am avut ocazia sa vad la reprezentanta in service S-uri an 2011, masini de firma chinuite in ultimul hal , cu motor murdar , unde se vedea ca nimeni nu ridicase capota la masina.Ma intreb cum s-a mers cu bietele masini.

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
                  Salut , sunt curios cat ai platit pt masina asta?
                  Un S class nou incepe de la 70.000 euro si ajunge pana la 200000, cam ce preturi credeai ca te asteapta la genul asta de masina?
                  Legat de fiabilitate , toate marcile au probleme , e si normal la ce electronica au pe ele.
                  Crezi ca Audi nu are probleme , sau Bmw ?
                  Poate km nu sunt reali , poate propietarul anterior a chinuit-o la greu.
                  Am avut ocazia sa vad la reprezentanta in service S-uri an 2011, masini de firma chinuite in ultimul hal , cu motor murdar , unde se vedea ca nimeni nu ridicase capota la masina.Ma intreb cum s-a mers cu bietele masini.
                  Salut! Inainte de toate nu inteleg de ce ma intrebi la ce preturi ma asteptam. Am spus si mai devreme ca am mentionat sumele pentru cei care pe viitor vor avea probleme asemanatoare. Ti se pare ca m-am vaitat ca nu imi permit sa le platesc? Mai detin si masini Audi si BMW asa incat stiu cum stau lucrurile cu celelalte marci, numai ca la 160.000 de km reali mi se par cam multe probleme, am mai spus ca s-au mai inlocuit si alte chestii pe parcursul acestor km. Si chiar sunt km reali, fiecare intrare in service M.B. apare cu nr de km si data intrarii. Pe langa asta fiecare calculator care memoreaza nr de km ai masinii a fost verificat cu Star si toti aratau la fel, ceea ce confirma realitatea lor. In tot cazul problemele care le am eu sunt foarte frecvente pe modelul asta,chiar astazi era in service un S 500 cu aceleasi probleme la Airmatic.
                  Referitor la stilul de mers pot sa spun ca dupa aspectul masinii iti poti da seama daca s-a tinut sau nu la ea, exact asa cum spuneai si tu.
                  Pana sa cumpar masina asta am vazut multe altele care intr-adevar aratau intr-o stare deplorabila pt un S Classe dupa 2008 si trecusera prin mainile multor proprietari.

Comment

Acuma daca ii rezolvi si problemele astea, sigur nu o sa iti mai faca si alte figuri. Asa ca te sfatuiesc sa ramai la aceasta masina.

Comment

Salut , nu vreau sa te superi pe mine , chiar eram curios cat a costat masina.
                      Oricum pt mine e suspect , cum fix a doua zi dupa ce ai cumparat-o au si inceput problemele.
                      Am o cunostinta care are un S , dar benzina (acelasi an cu al tau)si in mers a facut bum o perna de aer , asa ca nu esti singurul cu probleme.

Eu sper sa te bucuri de ea si sa savurezi placerea de a merge cu un S , chiar daca mai cere si service cateodata.
                      Pune mai multe poze

Comment

Daca poti, treci pe S420 Cdi oricand. Este altfel motorul, mult mai bun. S'ul cu V8 e cel mai potrivit. Daca te intereseaza pareri despre 420 cdi da-mi Pm.
                        16'' C350e
                        16" 911 Carrera
                        15" S350 Cdi

Comment

In curand voi putea lua masina din service si revin cu impresii. Intre timp s-au inlocuit piesele la suspensie si a fost vopsita bara. Mai adaug cateva poze facute ieri in service.
                          Attached Files

Comment

Originally posted by cataxxl View Post
                            In curand voi putea lua masina din service si revin cu impresii. Intre timp s-au inlocuit piesele la suspensie si a fost vopsita bara. Mai adaug cateva poze facute ieri in service.
                            Frumoasa masina!

Hai ca pana la urma o scoti la capat si ai sa poti sa te bucuri de ea.Daca poti sa faci ceva cu jantele alea ar fi super.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                              Frumoasa masina!

Hai ca pana la urma o scoti la capat si ai sa poti sa te bucuri de ea.Daca poti sa faci ceva cu jantele alea ar fi super.
                              Proprietarul mi-a dat si anvelopele de iarna tot pe 17 asa incat odata montate pe jantele astea vor ramane roti de iarna iar pt vara voi cumpara altele mai mari. Deja am in plan kitul de AMG dar ma mai gandesc, poate trec la un 420 si nu mai e cazul.

Comment

Am reusit astazi sa iau masina din service. Toate piesele de care aminteam, schimbul de ulei si filtru la cutie plus manopera fix 7.000 ron.
                                Dupa nici 20 de km de la plecarea din service s-a aprins si martorul pt placute. Maine o sa le schimb si sunt curios ce mai urmeaza, deja m-am invatat. Costul schimbat placute fata este de 800 Ron.
                                Sper maine sa revin si cu pozele care le-ati cerut.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF