Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz C200 Kompressor 1998cmc (2001)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

As mai avea 2 intrebari si anume:

1. Credeti ca se merita sa inscriptionez oglinzile laterale (adica sa le sablez)? Costa undeva intre 40-60ron (depinde de firma).
    Se pot scoate usor (adica baietii cu mana lunga le pot sustrage cu usurinta)?
    Din cate am vazut strica putin aspectul oglinzilor acea inscriptie a numarului pe ele si de asta v-am intrebat pentru ca nu stiu ce sa fac. :|

2. Nuca de la schimbator se scoate prin dezfiletare (sau trebuie sa procedez altfel)? As vrea sa o duc la un tapiter sa o imbrac in piele (pentru ca undeva in lateral este tocita adica cumva roasa, nu-mi dau seama de la ce) ca si husa care imbraca schimbatorul si vroiam sa stiu cum sa procedez ca sa nu trag aiurea de ele.

Va multumesc.
    Last edited by myke82; 04-09-2012, 07:57 AM.
    C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)

Comment

Si pe mine m-a batut gandul cu oglinzile, dar inca nu au fost probleme, depinde si de zona in care stai. Referitor la nuca, prinzi cu mana sub, de "bat" si cu cealalta ridici usor nuca, ajutand cu miscari stanga dreapta.

Comment

Nu cred ca ar fi probleme cu zona dar ma gandeam asa in principiu.

Deci nuca nu este infiletata? Trag pur si simplu de ea (miscand in stanga si in dreapta)?

Comment

Cel putin la a mea nu e infiletata.

Comment

Ai gasit vreun tapiter care sa reconditioneze nuca? Intreb deoarece vreau sa fac si eu aceeasi lucrare la nuca mea pentru ca arata oribil. Dar as vrea sa ramana plasticul pe care sunt vitezele si scrisul Classic.
            Attached Files

Comment

Am inteles.

Si husa de pe maneta cum se scoate?

Fane exact la fel e roasa si nuca mea in lateral (dar numai in lateral) si tocmai de aceea vreau sa o imbrac. Tot la fel vreau sa se vada si la mine scrisul de pe ea. Pai am gasit tapiter exact aici pe forum dar sta in Buc. si nu stiu cum ai putea face. Incearca sa iei legatura cu el sa vezi ce-ti spune.

Comment

Apropo ce iti recomand la o asemenea masina, deoarece si eu am aceiasi masina ca si tine sa mai faci, sa verifici urmatoarele : uleiul din cutia de viteze, licidul de frana + furtunele sa nu fie cumva crapate sau asa, antigelul (fa o verificare ce proprietati mai are si daca si-a pierdut schimbal), uleiul din grup, lichidul de la servo (deoarece eu am stricat chiar o pompa de servo recent ca si-a pierdut lichidul respectiv proprietatiile), si daca mai imi vine ceva am sa iti mai mentionez, oricum frumoasa masina, sa ai grija de ea si si ea la randu ei va avea grija de tine!

Comment

Iti multumesc OKZ pentru cele spuse. Voi avea grija de ea cu siguranta.

Comment

Salut!

Salut, poti sa pui jante pe 17 - 5 x 112, cu J-ul intre 7 si 8, iar Et-ul nu poate fi de 42, de 42 este pe w211 la jantele pe 16, iar pe 17 de 38 la w211, tie iti trebuie un ET intre 31 si 38, cred ca Et 35 este original pe w203, cu Et ce depaseste 40 ai sanse sa-ti atinga janta in fuzeta fata, apoi vei umbla cu distantiere, in fine, ia-ti un set original ce are serie pe el ce incepe cu A210, A203..etc.. eventual si cu prezoane si n-o sa ai pb.
                    P.S. cu Et de 42 intra la limita, nu ai nici 1 cm fatza de fuzeta in fata, dar cred ca stii ca astea ce le ai pe masina sunt de pe W211 si au Et de 42, iar de pe w204 jantele alea frumoase ce le are Avantgardul au Et 47 si nu-ti intra fara distantiere sub nicio forma.

Iar cu nuca schimbatorului cauta una la dezmembrari ce arata impecabil, ca nu ti-o coase nimeni sa arate ca noua, doar daca vrei sa arate tuning si sa dai si bani cat nu face, n-ai decat - e doar o parere, am trecut prin asa ceva si unde ma plimb cu masina mai opresc pe la dezmembrari, am nuci de schimbator si de rezerva acum, dar de Esprit si Elegance, 30-40 lei e una impecabila cu tot cu mansonul ala ce vine sub nuca, ce poti sa ti-l cosi si singur dintr-o geaca de piele neagra luata de la second si nu a fost revopsita sau cu defecte iti ies mai multe. Astia ce se ocupa cu asa folosesc o piele prea groasa ce e deranjanta la schimbator si nu e asa moale cum e cea din care-s facute gecile.
                    Cat consuma mediu, extra-urban masinutza? La un mers linistit... Bafta!

Comment

Sunt lucruri care n-am avut de unde sa le stiu iti dai seama. Cu jantele astea a venit masina. Multumesc alexyall pentru sfat.

Referitor la consum am avut undeva la 8% afara (viteza 120km/h) cu 4 pers. si portbagaj full si undeva la 12-13% in oras. In oras cred ca se poate scoate si un consum mai mic dar nu prea am circulat asa mult ca sa-mi pot face o idee.

Stiti cumva cam cate atmosfere ar trebui sa bag in anvelopele astea de 17 care le am acum pe masina (225/45)?
                      Last edited by myke82; 04-13-2012, 17:18 PM.

Comment

da, pe fata 2.2-2.4 (depinde cat e de incarcata) si 2.6-2.8 pe alea din spate.

Comment

Am inteles. Multumesc.

Comment

Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos!
                            Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                            https://w124-coupe.com

Comment

Multumesc.

Am o intrebare la cei care au demontat asa ceva.

Stiti cumva cum se scot manerele de la usi? As vrea sa le imbrac intr-o imitatie de piele (la culoarea tapiteriei) pentru ca nu imi plac cum arata si nu stiu cum sa le scot. Sunt cumva prinse in cleme sau trebuie sa desfac toata usa? :|

PS: Aveti in poza componenta cu pricina despre care va vorbesc.
                              Attached Files

Comment

Vin jos ce toata fata de usa. Dupa ce o dai jos posibil sa le poti demonta. Nu stiu exact sistemul de la W203.
                                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                                C180 W202, 1994
                                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF