Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz C200 Kompressor 1998cmc (2001)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes-Benz C200 Kompressor 1998cmc (2001)

Buna ziua tuturor.
    In cele din urma am reusit sa intru si eu in marea familie MB si as dori sa va prezint noua mea achizitie cu care sper sa parcurg foarte multi km fara probleme.

Este vorba de un C200 Kompressor, 1998cm, fabricatie 2001, cumparata din Belgia in 2007 si inmatriculata in tara in 2008 cu 150.000km la bord. Masina este ingrijita, iar pielea este foarte bine intretinuta (fara crapaturi, rupturi etc.). Din testele care i le-am facut la cumparare, nu am gasit nici o problema. Singura problema de ordin estetic ar fi o mica lovitura in spate in portbagaj care nu prea se observa si care intentionez sa o rezolv cat mai curand. In rest masina nu a avut accidente. Intentionez sa-i schimb si distributia ca sa pot sta linistit. Am cumparat-o de la un domn destul de serios si tind sa cred ca am facut o "afacere" buna per total. Eu unul sunt foarte multumit de ea la modul general tinand cont ca sunt un tip destul de pretentios mai ales in ceea ce priveste estetica (cel putin pana acum). Sper sa fiu la fel de multumit si peste cativa ani.

Dotarile ei ar fi:

*VOLAN PIELE+COMENZI+PILOT AUTOMAT
    *TAPISERIE PIELE GRI AERISITA
    *6 AIRBAG-URI (cred ca le-am numarat pe toate)
    *RADIO CD
    *SCAUNE REGLABILE ELECTRIC
    *SENZORI PLOAIE
    *SENZORI LUMINA
    *JANTE MAGNEZIU
    *4 GEAMURI ELECTRICE
    *OGLINZI ELECTRICE+INCALZITE
    *TRAPA ELECTRICA
    *INCHIDERE CENTRALIZATA
    *CLIMATRONIC
    *CUTIE MANUALA 6+1
    * ABS, ESP, EDS
    * PARBRIZ INCALZIT

Pozele nu sunt foarte reusite nici datorita locatiei si nici datorita fotografului care nu este foarte experimentat (adica eu).

Cam atat ar fi de spus despre aceasta masina. Sper ca descrierea a fost ok si daca mai lipseste ceva astept sa-mi spuneti.
    Astept si sfaturi sau sugestii referitor la ce i-as mai putea face sau la ce ar trebui sa-i fac cat mai curand. Va multumesc.

Razvan
    Attached Files
    Last edited by myke82; 04-02-2012, 09:59 AM.
    C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)

Bun venit! Incepe cu un tester la Marian (are topic de diagnoza, user "mastermario71"), pentru a vedea cum sta cucoana cu organele.
    In rest, drumuri bune!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Pai am pus-o pe tester si nu au fost probleme. Multumesc
      Last edited by myke82; 04-02-2012, 10:44 AM.

Comment

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Cat a costat, daca nu e secret?

Comment

Iti multumesc. Nu este nici un secret. Am reusit sa o iau cu 6000 E. Nu stiu daca este mult sau putin dar dupa parerea mea masina isi merita toti banii. Sper doar sa nu am ghinioane cu ea.

Comment

Salut. Ar merge un polish de faruri. Distributia se schimba la C-classe?
            Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Da m-am gandit si eu la un polish si cred ca ii voi face cat mai curand.
              Distributia este pe lant dar cred ca stii si tu. Probabil se schimba dar la peste 200.000km cred. NU stiu exact. Aici ii las pe cei mai cunoscatori sa raspunda.

Comment

Eu nu sunt unul dintre cunoscatori.
                Din cate stiu se schimba ghidajele lantului si chiar si lantul daca incepe sa aiba probleme. Daca nu zangane la rece si nu face galagie, nu-ti bate capul. A nu se intelege ca doar ghidajele si lantul se schimba, ci acele componente care se uzeaza.
                Ulei schimbat la 10 mii (conform cu norma MB) si nu cred ca o sa ai probleme. Chiar daca revizia recomandata este la 15 mii.
                Este unul din avantajele distributiei pe lant.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Multumesc adidc pentru pontul cu schimbul de ulei.

Comment

Masina se prezinta bine dupa cum vad. Consumul o sa fie cel care o sa te enerveze, sau poate ca nu... Foarte frumoasa culoarea interiorului!

In rest, benzina si talpa!
                    * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
                    * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
                    2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
                    2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
                    1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

Consumul depinde foarte mult de cum o calci.

Comment

Da asa este. Iar eu o calc doar cand ies cu ea din Bucuresti in rest merg destul de linistit pentru ca asa m-am invatat. Oricum masina o voi folosi mai mult pentru deplasarile in provincie si destul de putin in Bucuresti. Pentru Buc. exista metroul.

As avea o intrebare care m-ar putea face de ras dar totusi v-o adresez: as dori sa stiu ce dimensiuni pot avea jantele pe 17 la acest model? N-am mai desfacut una din ele ca sa ma uit pe spate (nici nu stiu daca scrie) si tocmai de aceea m-am gandit sa intreb aici. M-am uitat si in manualul masinii dar nu stiu daca este tocmai ceea ce imi trebuie mie. Vreau sa-mi mai cumpar un set de jante si mai toti imi cer dimensiunile exacte adica ceva de genul 7 1/2 J x 16 H2 ET42 iar eu nu cunosc aceste dimensiuni.
                        Credeti ca sunt sanse sa existe scrise pe janta de rezerva pe care o am in portbagaj? Daca este asa atunci ma duc la garaj, scot janta si ma uit.
                        Last edited by myke82; 04-06-2012, 07:54 AM.

Comment

La mine in CIV mi-au trecut cei de la RAR, pe 17, urmatoarele dimensiuni:
                          fata - 225/45/17
                          spate - 245/40/17
                          In brieful din Germania apare asa:
                          fata - 225/45/17; 7 1/2 J x 17 H2 ET37 mm
                          spate - 245/40/17; 8 1/2 J x 17 H2 ET 30mm sau 34mm
                          Sper ca iti este de ajutor.

Comment

Imi este cu siguranta. Multumesc mult.

Comment

Working...
                            X