Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aceasta nu este o masina , ci o Bijuterie... merita vazuta...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de vopsit , am vopsit-o in Ungaria , langa Budapesta , secretul este sa gasesti vopseaua potrivita si sa o vopsesti undeva unde este cat mai putin praf

Tinichigerie , a mai incaput si dupa vopsit ca nu a fost facuta Klumea prima data

ideal ar fi sa ti-o faci singur , eu nu am facut acest lucru.

ti-as sugera , daca esti pasionat adevarat , sa iti tragi un credit mare si sa o duc la fabrica mercedes ,ca am auzit ca asa cum ti-o face acolo nu ti-o face in alta parte.
    SMS / Call (preferably after) - 0754555444 sau 0740957736

Comment

Originally posted by ediflorianus View Post
      sa iti tragi un credit mare si sa o duc la fabrica mercedes.
      Poftim???? Sa te bagi la camatari legali ca sa repari o cobra bashita ? E exagerat, pana si eu spun asta care am chemare mare la gunoaie.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Fara cuvinte, foarte frumoasa masina. Ma bucur pentru tine si felicitari. Ai dat un ban dar merita si apropo in legatura cu farurile nu pune model patrat ca e mai faina asa cum e acum.
        Last edited by noapte in cuba; 10-07-2008, 20:22 PM.
        https://www.facebook.com/W123MercedesBenz

Comment

La cap papusa,la cur matusa

Comment

Trebuie sa recunosc ca am cautat modelul pe net si nu am vazut exemplar cu un exterior mai frumos decat asta, nici cand erau noi, e fantastic, iar motorul... te indragostesti ca un copil cand il vezi asa luminos. Mii de FELICITARI! As cumpara cu incredere o masina de la asa gen de om care iubeste ceea ce are.

Comment

Originally posted by manager View Post
              Trebuie sa recunosc ca am cautat modelul pe net si nu am vazut exemplar cu un exterior mai frumos decat asta, nici cand erau noi, e fantastic,
              Nu par(alea noi)deoarece pozele de pe atunci erau alb-negru,sau in cel mai bun caz- colorate sters...
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

Comment

teoretic mai am de lucru pe ea , la curatatorie mi-au albit bordul deci trebuie sa o schimb , mai am de montat sistemul audio , de reglementat masca , de cumparat capace pt jenti (eventual cauciucuri) si mici detalii care te nenorocesc cand esti perfectionist.
                in principiu o tin sub prelata , o mai scot si in oras dar la ce trafic e imi e oarecum frica sa nu o busesc (nu ca m-ar parea rau cand mai am 2 cobre de piese) da asa... sper sa termin masina am si bacul anul care urmeaza (is cls a 12-a) asa ca nu tare am timp sa ma plimb cu masina , dimineata la liceu ajung mai repde pe jos la ce trafic e.

PS daca chiar mai e cineva interesat de o cobra verde care se poate reconditiona la fel de bine , e drept e ruginita dedesupt dar inca se mai poate salva ,o dau ieftin e pacat sa o scot din circulatie , motor de 3000 , stare de functionare ... 3000 RON primul venit primul servit (pret de un calculator cred ca o pastrez ca mai jos de atat mi se merita sa o tin doar de piese) daca nu o vrea mimeni asta este am sa incerc sa o dau local in targ , in caz de nu se vinde anul acesta am sa o radiez din circulatie.
                Last edited by ediflorianus; 10-19-2008, 19:52 PM.

Comment

o mai scot si in oras dar la ce trafic e imi e oarecum frica sa nu o busesc.
                  Eram in sensul giratoriu si am gasit un tataie care a pus frana brusc in tmp ce eu ma asiguram din stanga. Si uite asa mi-am gresat eu Mertzedaisul meu de 78.000km care era ca iesit din fabrica...
                  Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

foarte trist ma rog sa nu patesc asa ! si nu doresc la nimeni! dar de si patesc next time fac RATROD , adik nu mai pun nimik de calitate , ci fier brut. pe masina.

eu is inca Roke (incepator) la masina , am permis de cateva sapt. e drept am facut scoala la toate categoriile inclusiv camion (am codus camion pe GUTIN , intre munti aici in zona) nu pot sa zic ca nu ma descurc , dar am facut pe golf scoala , nu doresc la nimeni sa isi cumpere GOLF... am boala pe ele. Era intr-o zi si eu sa lovesc masina , ma rog am trecut foarte aproape de o masina , dar totusi cred ca m-am incadrat bine ca nu a fost indeajuns de aproape nici sa imi lovesc oglinda. Sper totusi sa imi termin masina ca voi mai reveni cu poze , am pus huse noi bej pe scaune arata mult mai bine. E drept ca sa nu stric husa a trebuit sa renunt la cotiera. dar a meritat. Maine daca e vreme buna ma duc sa mai lucru pe masina , ii dau si un polish manual (pregatire pt iarna).

Comment

multi imi zic sa pun patrate dar parca imi plac mai mult astea , ca normal astea dau nuanta de cobra , ma gandesc sa pun eagle eyes + ceva bec alb puternic (nu neaparat xeon) dar nush cum va iesi
                      Cred ca ai vrut sa spui angel eyes. Oricum nu-i pune asa ceva...doar ai un mercedes nu? In rest...s-o stapanesti sanatos....masini f rezistente.

Comment

Vopsitul si cosmetizarea motorului au iesit impecabil. Felicitari!!! De asemenea de apreciat si ornamentele cromate de la lampile spate (de care am cautat de-am inebunit si n-am gasit unele demne de montat). In privinta farurilor mie unu imi plac alea patrate si cu lampile de semnalizare clare (de care am si pus la cobra), dar avand in vedere ca masina e clasica merita sa o pastrezi asa cu a vrut neamtzu; plus ca si tie iti place mai mult asa. In cazul asta e musai sa gasesti un far, o masca si o lampa semnalizare necrapate (sa nu uiti nici de ornamentele de jos de la portiere). Acum ajungem si la roti, care sunt boala mea. Modelul asta de jante nu mi-a placut niciodata si cred ca fac un deserviciu aspectului general al masinii. Eu am incercat diverse: ATS pe 17", Keskin pe 18" sau 20" parca, si acum cele pe care le are: Cobra pe 17" cu cauciucuri de vara, si BBS pe 15" cu astea de iarna. Ultimele arata cel mai bine avand in vedere ca sunt si astea un model clasic.
                        Tine-o tot asa, cobra merita!

Comment

w123is a scris:
                          Modelul asta de jante nu mi-a placut niciodata si cred ca fac un deserviciu aspectului general al masinii.
                          Fiecare cu gusturile lui, insa nu mi se par a fi chiar asa de urate modelul,din contra. Intr-adevar, fara capacele alea din mijloc arata urat. In rest, foarte frumoasa masina .

Comment

"offtopic" Ce mi se pare funny e ca topicul a ramas deschis chiar daca utilizatorul vad ca e banned. Cred ca se adevereste proverbul acela care zice ca lauda de sine nu miroase a bine. Hihi
                            Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Originally posted by cristian_sladariu View Post
                              "offtopic" Ce mi se pare funny e ca topicul a ramas deschis chiar daca utilizatorul vad ca e banned. Cred ca se adevereste proverbul acela care zice ca lauda de sine nu miroase a bine. Hihi
                              Dragul de el... o tzine din ban in ban... E greu sa invetzi sa scrii...

Comment

Culoare ii criminala... mai ai de facut mici rectificari, dar oricum arata super. Sa nu uiti de ornamentele din partea de jos a portierelor. Incearca sa schimbi capacul ala de la motor unde vine pus ulei sau macar sa-l stergi de portocaliu pentru ca sincer nu da bine. Astept poze cand e gata. Sa o porti sanatos!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF