Satul de tinut masina iarna in garaj, am reusit sa vand E280 -ul din dotare, si cum nu traia guvernu` fara impozitul meu de 21 mil / an, am luat altul, dar 4MATIC si mai nou, 2001.
Masina este cu adevarat impecabila, sper sa ma obisnuiesc si cu faptul ca e Break, si este fulllllll (fara piele
). Echipare AVANTGARDE
- Xenon
- Cutie 722.6
- Incalzire aux
- Trapa
- Parktronic fata-spate
- Senzor ploaie si lumina
- COMAND 2.0, acum si cu TV
- Telefon
- Magazie CD
- Auxiliar audio
- Suspensie reglabila
- Climatronic
- Scaune electrice cu masaj
- Softclose portbagaj
- Lumini peste tot, parasolare, usi, manere usi, oglinda, sub bord, la picioare, in spate, o galeata de beculetze verzi, vizibile doar in bezna.
- Scaune pt copii in bancheta spate
- GPL secvential de 6000 Ron pus in mai anul asta, pe care nu prea il folosesc, sincer.
- Un carlig infect pe care o sa-l demontez.
Are carte de service, are spre norocul meu planetarele fata, discurile cu placute si amortizoarele schimbate de fostul proprietar.
Am mai scapat in el intr-o luna de cand l-am luat vreo 4500 Ron in schimb de zemuri, cauciucuri, adaptor cu tuner TV, mufa de la cutie(curgea), filtre si un breloc
Una peste alta, abia astept (de data asta) zapada !
Am prins ceva prin Predeal acum 2 saptamani, e senzatie maxima, merge ca pe asfalt.
Si cel mai misto e cand se uita cu dusmanie la tine posesori de W221, ai caror printzese imping la fierul impotmolit in 3cm de omat si cu gume de vara, da` pe 21", veniti la Office doar in camasa
FACE TOTI BANII !!!
Masina este cu adevarat impecabila, sper sa ma obisnuiesc si cu faptul ca e Break, si este fulllllll (fara piele

- Xenon
- Cutie 722.6
- Incalzire aux
- Trapa
- Parktronic fata-spate
- Senzor ploaie si lumina
- COMAND 2.0, acum si cu TV
- Telefon
- Magazie CD
- Auxiliar audio
- Suspensie reglabila
- Climatronic
- Scaune electrice cu masaj

- Softclose portbagaj
- Lumini peste tot, parasolare, usi, manere usi, oglinda, sub bord, la picioare, in spate, o galeata de beculetze verzi, vizibile doar in bezna.
- Scaune pt copii in bancheta spate
- GPL secvential de 6000 Ron pus in mai anul asta, pe care nu prea il folosesc, sincer.
- Un carlig infect pe care o sa-l demontez.
Are carte de service, are spre norocul meu planetarele fata, discurile cu placute si amortizoarele schimbate de fostul proprietar.
Am mai scapat in el intr-o luna de cand l-am luat vreo 4500 Ron in schimb de zemuri, cauciucuri, adaptor cu tuner TV, mufa de la cutie(curgea), filtre si un breloc

Una peste alta, abia astept (de data asta) zapada !

Am prins ceva prin Predeal acum 2 saptamani, e senzatie maxima, merge ca pe asfalt.
Si cel mai misto e cand se uita cu dusmanie la tine posesori de W221, ai caror printzese imping la fierul impotmolit in 3cm de omat si cu gume de vara, da` pe 21", veniti la Office doar in camasa

FACE TOTI BANII !!!
Comment