Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bătrânu' meu, w202 1.8 litri 1994

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai e traversa aia care e in fata radiatorului,seprinde radiatorul cu niste cleme de el,daca o dadeai pe aia jos puteai sa nu mai ai treaba cu radiatorul,o miscai cum vroiai si schimbai toate plasticaraia.Si manopera la ce ai spus tu mai sus la un mecanic de cartier nu cred ca sare de 100 ron.

Comment

Nu aveam loc să bag plasticăraiele de radiator că-s mari, nici să pun paleta nouă măcar.Trebuia dat jos.
      Bine că am rezolvat-o oricum.
      Așa puțin m-ar taxa?Eu merg tot la un mecanic și mă cam taxează.100 de ron pentru schimbat niște bucșe, mai precis 4.
      Last edited by Tyler; 10-06-2011, 21:23 PM.
      " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
      Regulament forum.

Comment

Foarte greu nu e,ai putea chiar tu sa le schimbi...

Comment

Nu mă bag, să nu fac vreo prostie.
          Momentan caut pentru bătrâna niște jante AMG pe 15.Dacă știți ce model de jante ar da bine pe W202 aștept sugestiile voastre.
          " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
          Regulament forum.

Comment

Mașina a primit:
            Filtru de benzină
            Reînnoit lichidul de frână
            Un semering
            Noi capeți de bară
            Curățat clapeta de accelerație

Ce urmează să fie schimbat zilele astea
            Ceva bucșe la semicasetă că-mi face un pâc volanul când trag spre dreapta.Un nou pivot pe partea stângă în față că e praf.Cam atât
            Luna asta mai trebuie să primească cauciucuri și făcut unghiul de fugă.
            Regulament forum.

Comment

Mașina a primit o nouă curea de accesorii, un alt pivot pe partea stângă și niște bucșe la semicasetă dar tot nu-mi rezolvă bătaia-n volan când virez dreapta.Se aude doar la viteze mici, sau când dau marșarieri, dar așa în regim de mers normal nici nu-ți dai seama că-i acolo.
              Am fost la 2 mecanici, unul mi-a spus că nu am ce să-i fac numai dacă-i iau o altă semicasetă care costă vreo 600 de euro din auzite, care nu-i am, și cel de-al doilea mi-a spus că dacă schimb bucșele respective, posibil să scap de bătaie dar în zadar din păcate...
              I-am mai luat un alt cric hidraulic, de 5 tone, și o altă cheie de destrâns prezoanele că cea originală era praf.
              Urmează să-i fac unghiul de fugă mâine, și după să cautăm niște pneuri de iarnă.
              Am uitat să spun că i-am făcut și asigurare pe 6 luni.
              Last edited by Tyler; 10-14-2011, 15:57 PM.
              Regulament forum.

Comment

Bataia aia mica o am si eu,cica ar fi din caseta si e boala lor ceva de genu...daca iti iei caseta noua dupa un timp iar apare.

Comment

Eu credeam că e rară problema la w202-uri.Credeam că la w124-uri se manifestă mai des.
                  Tu te referi la caseta mare sau la semicasetă?Mie m-o fost spus la semicasetă parcă.
                  Tu ai încercat să remediezi problema?Câți mai ști cu problema asta?O rezolvare este?Împiedică cu ceva performanțele mașinii?Mă refer luarea virajului.
                  Regulament forum.

Comment

Originally posted by Tyler View Post
                    Eu credeam că e rară problema la w202-uri.Credeam că la w124-uri se manifestă mai des.
                    Tu te referi la caseta mare sau la semicasetă?Mie m-o fost spus la semicasetă parcă.
                    Tu ai încercat să remediezi problema?Câți mai ști cu problema asta?O rezolvare este?Împiedică cu ceva performanțele mașinii?Mă refer luarea virajului.
                    Din cate am inteles nu afecteaza mai nimic asa grav,doar la denivelari mici se aude un troncanit mic si enervant,eu cel putin la semicaseta am o bucsa pe care am schimbat-o si atat,in rest e caseta care se mai reduce din joc prin surubul imbus de la caseta.

Comment

Și eu am schimbat bucșa aia la semicasetă dar fără rezultate.Nu am schimbat-o degeaba?
                      Eu nu am un troncănit la denivelări.Mie așa mi s-o spus, că nu afectează cu nimic performanțele mașinii chiar dacă-i pâcul ăla-n volan.
                      Zici că-ți reduce din joc prin șurubum imbus de la caseta mare??
                      Lăsând la o parte problema asta, azi am făcut unghiul de fugă al mașinii(80 de ron)

Poze cu plasticurile montate și una când stă-n bârlog, la prietena mea(de aia se explică rozul).Garajul meu e ocupat de mașina maicămii.
                      Attached Files
                      Regulament forum.

Comment

Mașina a primit 4 anvelope de iarnă noi nouțe Dunlop SP Winter Sport 4D.DOT 2011
                        Distracția a costat 1260 de ron, cu tot cu transportul anvelopelor și urcarea lor pe mașină.
                        Attached Files
                        Last edited by Tyler; 10-26-2011, 18:17 PM.
                        Regulament forum.

Comment

Felicitari Cosmine pt. alegere)
                          Drumuri uscate sa ai!
                          1994...Mercedes Benz...w202, c180
                          Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Mulțumesc Luci!Sperăm să mă țină ceva anii gumele astea!
                            Apropo, nu vrei să spui drumuri înzăpezite?Dat fiind că am gume de iarnă?))
                            Regulament forum.

Comment

A trecut ceva timp de când nu am mai postat despre mașinuță, așa că merită un update.

În Decembrie 2012 am fost la ITP cu ea, mașina a trecut cu brio.
                              În Mai 2013 am schimbat toate filtrele + ulei.
                              În Iulie 2013 am spălat interiorul.

Metodica a fost simplă, o soluție de spălat interioare(Pulimax de la Mafra), pulverizator, un aspirator umed + duză de extracție, niște lavete de microfibră + o perie moale.

Am doar o poză cu un scaun cu rezultatul.

Mizerie a fost destulă, am lucrat un sfert de zi pe interior dar altcumva mă urc acum în mașină.

De 1 zi și ceva am purces s-o pregătesc de iarnă.

Am făcut așa.

1. Am curățat cauciucurile cu un degresant.
                              2. Am spălat mașina în 2 etape, una e cea de prespălare.

A doua e metoda celor 2 găleți, una cu șampon și alta doar cu apă unde-mi clătesc mănușa.

3. A urmat decontaminarea vopselei cu argilă.
                              4. Am șters urmele rămase de la lubrifiantul argilei cu un Quick Detailer.
                              5. Am dat 3 straturi de ceară sintetică pe mașină.
                              6. Dressing pe cauciucuri.

Poze de la rezultat.

Pozele nu reflectă cu adevărat rezultatul muncii mele, în jurul a 6-7 ore.
                              Am fost prea obosit să mai fac niște poze de Doamne-ajută.

În rest despre mașină vă pot spune că nu mai este folosită atât de des ca și altă dată, a mai venit o a doua mașină(un hatchback) cu care mă mișc mai rapid prin oraș iar cu Mercedesul circul mai ocazional dar nu vă speriați Mercedesul nu am să-l vând niciodată.
                              De fiecare dată când mă urc la volanul ei îmi fură un zâmbet.
                              Ce mă supără este că rugina și-a făcut apariția în diverse locuri, în special pe la contraaripi.
                              Ar necesita o retușare și la bara din față și cea din spate.

O țin în curte, da vreau să-i cumpăr o prelată s-o feresc de intemperii.

Am în plan să-i fac o polishare prin primăvară. Vreau să-i dau o altă viața cum se spune.

Cam ce mă așteaptă la polishare.

Coajă de portocală.

Până atunci aștept prima ploaie să văd cum se comportă ceara sintetică.

Cam așa ar trebui.

Last edited by Tyler; 09-16-2013, 03:34 AM.
                              Regulament forum.

Comment

A prins bătrâna ceva reflexii după ce i-am acordat atenția sus menționată.

Efectul hidrofob de la ceară după prima ploaie.

Regulament forum.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF