Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

2001 - C215.373. Sau CL55 AMG

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Te enerveaza banii Maestre. N-ai vreun bunic d-asta de vanzare / inchiriar / cesionat ? S-o tii sanatos, e bomba !
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Hmmm, degeaba, tot mai tare e un w123 280 full in mintile lui...

Comment

Originally posted by Vlpre View Post

Frate-meu! Ce sa scrie si el la ora asta. Baaaah, mai intai sa ti-o vad pe strada si dupa aia vorbesti! :P

Ca sa fim intelesi, frate-meu si-a luat o cobra 280 pe care o reconditioneaza total. Si daca cineva ii zice ca SL65AMG Black Series e mai tare decat cobra lui, ia foc! O sa-i vina lui mintea la cap cand va ajunge cu proiectul la final...

Originally posted by carmine View Post
        Te enerveaza banii Maestre. N-ai vreun bunic d-asta de vanzare / inchiriar / cesionat ? S-o tii sanatos, e bomba !

Maestre, cu 2 saptamani inainte sa moara, tata mi-a zis: Bah! Traieste-ti viata! Cand mori o sa vezi ca ramani cu ce bagi in gura si cu ce tragi pe p#1@. Mare vorba. Ideea e ca atat cat se poate, iau ce imi cere inima. Cand nu s-o mai putea, trec la 1.5 diesel. Multumesc pentru aprecieri, maestre si la mai mare!

Comment

Originally posted by Semtexx View Post
          Multumesc pentru aprecieri, maestre si la mai mare!
          Sa curga tuica in pahare ! Batranu' avea dreptate....
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by Semtexx
            Mezzo care a gasit-o in targ (eu stiam ca masina e la Galati si nu aveam chef sa merg pana acolo) si m-a sunat instant. Maestre, cand termini ce ai tu de terminat te invit sa ciufulim vreo 30 de beri. Mare boier, mare caracter!
            Placerea a fost de partea mea.Cand termin "treaba" bem multe beri pe portbagaj(sa ii zgariem vopseaua).

Originally posted by carmine View Post
            Te enerveaza banii Maestre.
            Am ras...
            Andrei e sefu` banilor! )
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

La berile alea pe care tre' sa le beau cu Mezzo, se mai adauga vreo cateva pentru ziua de ieri cand am schimbat rotile de vara cu cele de iarna. Inainte (jantele de CLS) si dupa (jante replica MB Avior).

Comment

Bunelu' veteran de razboi n-a putut sa mai traiasca Dumnezeu sa-l ierte sa iau si eu macar un 2,5 .Sunt invidios - la multi Km fara evenimente neplacute.
                Stefan

Comment

Adevarata masina sincer!! Felicitari pentru jante, mult mai frumoase decat alea de CLS.
                  * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
                  * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
                  2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
                  2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
                  1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

Salut, o rugaminte. Poti sa faci poze la etrierii fata si spate sa vad daca sunt diferente fata de modelul cu facelift? Am observat ca nu sunt diferente intre CL55AMG si CL600 , ci doar inscriptia de pe ele, respectiv Mercedes Benz sau AMG.

Comment

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos , un polish pe faruri si stopuri si o sa arate si mai bine !!

Comment

Si cum trecu aproape un an de cand postai p-aci, poze noi cu cazanul. Care cazan consuma muuuuuulta benzina si extrem de putini bani pe piese. Urmeaza, insa, un set de tampoane noi de motor, Lemfoerder (ca am luat asta primavara niste tampoane "made in Jermani" si acum imi face ca tractorul), un kit de transmisie accesorii (curea si role) si vreo cateva mici chestii de detaliu de pe eBay. Eventual, un facelift interior. Si faruri...

Comment

Daca aveai numarul de inmatriculare CL 55 AMG era super tare .La mai multi km fara reparatii.

Comment

Woow, wow, cumplita! Nici nu vreau sa ma gandesc cata bucurie aduce
                            Asta da masina de pasionat.
                            Si pozele frumoase tare. Si locatia. Pe drumul care duce la Lacul Sf Ana?

Comment

Nu stiu exact cu care palma sa-mi dau prima...
                              Sa o stapanesti sanatos!
                              Supercar!
                              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
                                Daca aveai numarul de inmatriculare CL 55 AMG era super tare .La mai multi km fara reparatii.
                                Nu ai idee cati au avut aceasta remarca... Dar e ca atunci cand vezi cate un baiat cu B-___-BMW... Stii deja ca e BMW, de ce sa ai si numarul sa spuna acelasi lucru? Oricum, asta e parere personala, CL-55-AMG se pare ca e pe un opel Astra H alb cu motor de 1,6...

Originally posted by Siegfried View Post
                                Woow, wow, cumplita! Nici nu vreau sa ma gandesc cata bucurie aduce
                                Asta da masina de pasionat.
                                Si pozele frumoase tare. Si locatia. Pe drumul care duce la Lacul Sf Ana?
                                Multumesc pentru aprecieri! Legat de cata bucurie aduce... Aduce, saraca, mare bucurie: statului ca ia impozit de aproape 2000 de euro pe an si o dracu' stie cat din accizele pe carburant, printilor petrolului care isi iau si ei o farama din banii mei... Dar... nimic nu se compara cu inertia celor 2 tone aruncate violent in fata de cei 5.5 litri de motor...De nepretuit! Pentru emiri si stat exista Mastercard!

Originally posted by adidc View Post
                                Nu stiu exact cu care palma sa-mi dau prima...
                                Sa o stapanesti sanatos!
                                Supercar!
                                Multumesc, maestre!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF