Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes E250 C207

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

CGI'ul consuma mult mai mult. De probleme, nu am citit sa fi avut. 250 cdi au fost chemate in 2010 in service cateva sute de mii de masini pt schimbarea injectoarelor.

Ieri am fost la service si se pare ca am un senzor (nu stiu la ce, dar e langa turbosuflanta) care da valori eronate. Sper ca asta sa fie problema si sa nu fie vreuna ascunsa sau mai complicata.
    Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:10 AM.
    16'' C350e
    16" 911 Carrera
    15" S350 Cdi

Comment

Ieri in parcare la Mall in Pitesti 2 coupeuri trase la indigo...asa ceva n-am crezut Masinile erau identice identice. Amandoua 250 cdi, albe, cu piele bej natur, kit amg si cel mai izbitor, aveau exact aceleasi dotari...singura in minus la a mea era ca eu n-am panoramic. A mea(cea de B) avea distantiere, ceea ce o facea sa para mai lata si evacuari de E500...totala diferenta din acest punct de vedere

POZELE NU SUNT PREA REUSITE. TIN SA PRECIZEZ CA PE VIU ARATA INZECIT MAI BINE!

Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:07 AM.
      16'' C350e
      16" 911 Carrera
      15" S350 Cdi

Comment

In ciuda problemelor avute,ai o masina bestiala,foarte reusit designul,frumoase pozele.

Comment

Parca totusi , esapamentul ala e diferit , defapt sigur e diferit , oricum arata mai bine a ta din punctul asta de vedere , cea de bucuresti e a ta nu ?
          Last edited by mircea600sel; 06-04-2011, 13:48 PM.

Comment

Vorba aia,ce-i mai bun decat un E-classe? Doua E-classe...
            Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:10 AM.
            Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

Comment

Da, cea de Bucuresti e a mea. Are evacuari de E500 care arata mult mai bine decat cum era stock cu una rotunda pe partea stanga.
              Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:11 AM.
              16'' C350e
              16" 911 Carrera
              15" S350 Cdi

Comment

Nu ai avut probleme la adaptarea evacuari ? (doua trasee la v6/v8 fata de unul singur la 250 cdi)
                '90 G300 TD - W460
                '01 C220 CDI - W203
                '08 SLK 350 - R171
                '06 S320 CDI - W221
                '08 ML320 CDI - W164

Comment

A fost destul de dificil...dupa filtru de particule, am venit cu un Y si de acolo am montat o evacuare de 350 cdi. Mai greu a fost ca tobele la E500 sunt micute, iar cele de diesel sunt mari. Tipsurile vin prinse pe bara, iar cu tobele mari, nu erau la acelasi nivel.

N-a fost usor, dar a meritat

Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:06 AM.
                  16'' C350e
                  16" 911 Carrera
                  15" S350 Cdi

Comment

Iti multumesc pentru raspuns. Ai avut putin de lucru, dar e bine ca i-ai dat de capat.
                    '90 G300 TD - W460
                    '01 C220 CDI - W203
                    '08 SLK 350 - R171
                    '06 S320 CDI - W221
                    '08 ML320 CDI - W164

Comment

Da...pentru putin!

Cateva poze dupa o spalare ca la carte. E mai curata ca atunci cand a iesit din fabrica

Stopuri copiate de Mercedes de la extraterestrii

Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:03 AM.
                      16'' C350e
                      16" 911 Carrera
                      15" S350 Cdi

Comment

Originally posted by Drey63 View Post
                        Da...pentru putin!

Cateva poze dupa o spalare ca la carte. E mai curata ca atunci cand a iesit din fabrica

Stopuri copiate de Mercedes de la extraterestrii

Sincer nu are cum sa fie mai curata ca si atunci cand iese din fabrica
                        Frumoasa masina sa ai noroc de ea!
                        Daca te intereseaza mai am niste poze cum se testeaza cablajul pentru aceste masini...(nu se gasesc pe internet)
                        Attached Files
                        Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                        Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                        Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                        Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Felicitari pentru masina! Am citit in primul post ca ai cutia cu 5 rapoarte, eu am condus un GLK 220 CDI si era cu 7G tronic, nu e cumva si la tine asa, avand in vedere ca e acelasi motor, doar cu alta putere?

Comment

Nu...este in 5 a mea...din cate stiu pe motoarele in 4 cilindrii Mercedes pune cutii automate in 5 viteze...acum in 2011 au bagat 7g tronicul la toate modelele...era model mai nou glk'ul?

@GoguL multumesc dar momentan nu am probleme si masina avand doar 10.000 km nu cred ca este cazul sa le verific.
                            Last edited by Drey63; 06-12-2011, 21:55 PM.
                            16'' C350e
                            16" 911 Carrera
                            15" S350 Cdi

Comment

Nu...este in 5 a mea...din cate stiu pe motoarele in 4 cilindrii Mercedes pune cutii automate in 5 viteze...acum in 2011 au bagat 7g tronicul la toate modelele...era model mai nou glk'ul?

@GoguL multumesc dar momentan nu am probleme si masina avand doar 10.000 km nu cred ca este cazul sa le verific.
                              Era din 2011. Si la ei pe site am vazut tot cu 7G tronic, de aia te-am intrebat. Stii ca E coupe e cea mai aerodinamica masina de serie?

Comment

Ei nu...ziceam asa poate ai o curiozitate sa vezi cum se fabrica cablajele pt noul E klasse!(lucreaza 50 de oameni la el)...
                                Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                                Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                                Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                                Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF