Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W116, w108

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W116, w108

M-am gandit ca merita si ultimele aparitii in familia SLL cateva randuri pe forum:
    W116 - 280SE, 1977, fostul (pt. cine stie) HD-01-USA, despre care s-au spus tot felul de prostii, in totala necunostinta de cauza. Asa arata acum, dupa ce a iesit de la "resapat".
    W108 - 280S, 1970, proaspat adus din Germania, in curs de inmatriculare. Am venit cu el luna trecuta din Germania fara absolut nici o problema. Toata hartogaraia prezenta, are certificat de Oldtimer in Germania din 2001. Unul din fostii proprietari: Top Gear GmbH. Din motive de buget, probabil va intra si el la cosmetica pe la anul.
    La ambele absolut totul este original. Am pus mai multe poze la Albums. Sper sa va placa.
    Attached Files
    Last edited by bonard; 03-25-2011, 00:51 AM. Reason: Typing Error

116-le a iesit foarte frumos dupa demanelizare. Foarte faine masini, sa le stapanesti sanatos !
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
      116-le a iesit foarte frumos dupa demanelizare. Foarte faine masini, sa le stapanesti sanatos !
      Destul de aproape de adevar chestia cu demanelizarea. Ca sa nu uit, pun si o poza cu el inainte de achizitionare. Noroc ca in nebunia lui, fostul proprietar, pe langa atasarea a tot felul de steme, abtibilde si alte chestii, a avut grija in felul lui ca masina sa nu se degradeze in timp. (tinuta in garaj, umpluta cu ulei peste tot, etc.) Ceea ce ma interesa pe mine.
      Attached Files

Comment

Respect maxim pt ceea ce faci ! Frumoasă familia SLL ! Ce mai urmează ?
        P.S. pentru mine W108 SE întruchipează maximul de fumuseţe şi eleganţă în ceea ce înseamnă Mercedes ... Dacă ajută Doamne Doamne să deţin vreodată un exemplar, ar fi Nirvana şi Zen într-un loc !
        Last edited by Levi; 03-25-2011, 08:41 AM.
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Felicitari! Superb hobby. Drumuri fara evenimente!!!

Comment

Mishto w116 . Nu-l stiam .

Comment

Frumoase masini, felicitari! Mare grija cui i le incredintezi sa le repare si pe unde se plimba cu ele! W108-ul l-am vazut deseori prin oras! Succes!

Comment

Ciudat! Eu auzisem de la diversi (cel putin 3 persoane) cum ca Doktor4carz zice ca W108-ul e masina lui si ca ba a dat 4000 de Euro pe ea, ba a dat un W221 (!!!) la schimb pe ea... Oricum, Bonard, felicitari pentru achizitie. Ai mare grija de ea, si, cum a spus si colegul M1hai, grija mare cui i-o incredintezi.

Cu respect,

Andrei

Comment

Originally posted by bonard View Post
                  Destul de aproape de adevar chestia cu demanelizarea. Ca sa nu uit, pun si o poza cu el inainte de achizitionare. Noroc ca in nebunia lui, fostul proprietar, pe langa atasarea a tot felul de steme, abtibilde si alte chestii, a avut grija in felul lui ca masina sa nu se degradeze in timp. (tinuta in garaj, umpluta cu ulei peste tot, etc.) Ceea ce ma interesa pe mine.
                  Stiu masina de mult, a stat la vanzare pe net ceva vreme, tot aparea / disparea la un pret variabil. Cand am zis demanelizare la abtipilde / presuri de "fier" in interior/ aparatori noroi facute cu foarfeca si alte tiganii ma refeream, ai intuit bine. E totusi imbucurator ca s-a pastrat intr-o forma buna dupa atata timp.

@Andrei (Semtexx)
                  Era doar un zvon se pare, ca multe altele.

Comment

Originally posted by horvath_gabriel View Post
                    Felicitari! Superb hobby. Drumuri fara evenimente!!!
                    Multumesc, la fel! Sper sa ma tina balamalele sa-mi aduc la colectie un 111 ca al tau!

Originally posted by Semtexx View Post
                    Ciudat! Eu auzisem de la diversi (cel putin 3 persoane) cum ca Doktor4carz zice ca W108-ul e masina lui si ca ba a dat 4000 de Euro pe ea, ba a dat un W221 (!!!) la schimb pe ea... Oricum, Bonard, felicitari pentru achizitie. Ai mare grija de ea, si, cum a spus si colegul M1hai, grija mare cui i-o incredintezi.

Cu respect,

Andrei
                    Poate bat eu campii, cine stie, oi fi adus din Germania masina altuia si nu mi-am dat seama...Spune-mi si mie cine sunt cei trei diversi si o lamurim on-line...
                    Multumesc pt. felicitari!

Originally posted by Levi View Post
                    Respect maxim pt ceea ce faci ! Frumoasă familia SLL ! Ce mai urmează ?
                    P.S. pentru mine W108 SE întruchipează maximul de fumuseţe şi eleganţă în ceea ce înseamnă Mercedes ... Dacă ajută Doamne Doamne să deţin vreodată un exemplar, ar fi Nirvana şi Zen într-un loc !
                    Salut, Levi! Fac ceea ce-mi place, nimic mai mult! Sper sa fie de acord si Doamne-Doamne! La anul va fi cel mai frumos Mercedes din Romania! Ce urmeaza? Poate JFS - rat style...

Comment

Draga bonard te invitam maine la intalnire la Polivalenta!

Comment

Originally posted by carmine View Post
                        Acelasi lucru zic si eu . Nici nu zici ca e aceeasi masina .

Sa le stapanesti sanatos Bonard.

Bafta
                        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

@Gaftoneanu @ restu'
                          Ne-am incheiat socotelile, subiectul e vetust. Punct. Sa revenim on topic la prea frumoasele masini !
                          Last edited by Carmine; 03-27-2011, 11:57 AM.

Comment

Bonard frumoase masini!Mai ales evolutia 116-lui,mai pune poze cu el inainte de demanelizare daca ai.Si tot la w116 iti vand un truc banal,stopurile se desfac frumos si le poti curata pe interior iar pe exterior le polishezi si o sa arate mult mai tinere si acelasi lucru la semnalele de pe fata...
                            Bafta si numai bine!
                            Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                            Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                            Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                            Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Bravo! spor la treaba in continuare,la cat mai multe exemplare!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF