Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W140 300se

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Este o solutie mult prea costisitoare transplantul....
    Jantele dau foarte bine pe ea, am vazut-o azi personal, insa o sa trebuiasca sa o duca cu platforma pana la asflat (glumesc)
    Necesita vopsire integrala. Sa speram ca va iesi foarte bine la final. Eu tin aproape!
    pasiunea NU cunoaste limite !
    My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Originally posted by GoguL View Post
      Este una la Bistrita exact culoarea 199 intr-o vreme cerea 500 de euro pe ea fara motor si cutie!
      http://www.tocmai.ro/mercedes-s350-2798880.html
      Nu e rea ideea,numai ca tot e bataie de cap ,sa mut motorul meu pe asta de la Bistrita.Si eu ma gindeam sa aduc una completa din Germania,gasisem sub 2 mii,plus drum ajungeam la 2500,nu prea se merita,asa cu 0 mie o vopsesc pe asta.Daca ar fi avut un motor benzinar pe ea,chiar era o treaba buna.Oricum multumesc de idee.

Comment

Nu ma refeream la transplant de motor!
        Ma refeream la transplant de piese de pe asta de la Bistrita,adica tot ce e mai bun de pe ea pus pe cea inscrisa.Apoi fie ea usa,aripa,far,volan,buton etc....
        Last edited by GoguL; 03-22-2012, 21:08 PM.
        Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
        Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
        Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
        Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Nu ma refeream la transplant de motor!
          Ma refeream la transplant de piese de pe asta de la Bistrita,adica tot ce e mai bun de pe ea pus pe cea inscrisa.Apoi fie ea usa,aripa,far,volan,buton etc....
          M-ai pus pe ginduri...acum dupa ce am dat doua sute pe spoiler...imi arati o masina completa la 500
          Vad ca esti din Bistrita,ai vazut masina mai de aproape cum arata?Am mai batut drumul acu doi ani pina la Craiova sa vad o balena,in poze arata bine...in realitate era distrusa tare.

Comment

E la margine de drum trec destul de rar pe acolo,sambata am trecut pe langa ea e murdara cum au stropit-o masinile si mi s-a parut ca are un geam usa spate spart.O vazusem azi vara intr-o seara,am povestit cu baiatul atunci cerea 1000 de euro , parea destul de inregula interior din piele neagra la prima vedere seamana foarte mult cu masina ta.
            Marti s-ar putea sa trec pe acolo,eventual iti ceva poze...

Comment

Daca treci pe acolo , te rugam sa ii faci poze. Multumesc!
              pasiunea NU cunoaste limite !
              My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Nu-s rele jantele, insa anvelopele parca nu-s ale lor, cer gume mai late (caz in care s-ar putea sa atinga in spate, din ce vad in pozne).
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                  Nu-s rele jantele, insa anvelopele parca nu-s ale lor, cer gume mai late (caz in care s-ar putea sa atinga in spate, din ce vad in pozne).
                  Ai dreptate,si mie mi s-a parut ca stau cam intinse cind le-am primit.Pe spate janta este de 11j iar cauciucul 265 35 18, pe fata 10j cauciucul 235 35 18.Am sa le pun 275 sau 285 35 18 spate iar pe fata 245 40 18,ar trebui sa mearga fara probleme.

Comment

E la margine de drum trec destul de rar pe acolo,sambata am trecut pe langa ea e murdara cum au stropit-o masinile si mi s-a parut ca are un geam usa spate spart.O vazusem azi vara intr-o seara,am povestit cu baiatul atunci cerea 1000 de euro , parea destul de inregula interior din piele neagra la prima vedere seamana foarte mult cu masina ta.
                    Marti s-ar putea sa trec pe acolo,eventual iti ceva poze...
                    Tocmai ce a expirat anuntul si nu am reusit sa-i iau numarul de telefon,asa ca doar tu poti comunica cu omul,daca te duci sa-i faci poze(si la interior te rog) ia si numarul de telefon al proprietarului.Multumesc
                    PS Eu pregatesc berea la rece.

Comment

Originally posted by rudykelu View Post
                      Tocmai ce a expirat anuntul si nu am reusit sa-i iau numarul de telefon,asa ca doar tu poti comunica cu omul,daca te duci sa-i faci poze(si la interior te rog) ia si numarul de telefon al proprietarului.Multumesc
                      Numarul de tel e asta 0743831539
                      Poze pe marti dupamasa 80% sigur ca trec pe acolo!
                      Numai bine!

Comment

Originally posted by rudykelu View Post
                        Google is your friend :

http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ro :

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Multumesc, am sa incerc sa ma imprietenesc cu Mr.Google

Comment

Numarul de tel e asta 0743831539
                            Poze pe marti dupamasa 80% sigur ca trec pe acolo!
                            Numai bine!
                            Am vorbit cu proprietarul la telefon,mi-a trimis si citeva poze.Aripa stinga care imi trebuie e putin lovita,geamul ala spart de pe spate mi-ar fi trebuit ca al meu e zgiriat(de la Dacie).E mult praf pe ea ca sa imi dau seama in ce stare e vopseaua.Masina asta era buna sa o fi luat imediat dupa accident,sa fi luat tot ce imi trebuie de pe ea,acum am toate elementele ,doar ca trebuie vopsite.Nu stiu ce sa zic,ma costa 700E cu transport si tot va mai trebui cite ceva de vopsit,bandouri ,cupola ,aripi spate.Asa dau 1000E si iese papusha.Daca treci pe acolo uita-te atent la ea,ca din poze e greu sa-mi fac o parere.

Comment

Asa cum am promis.
                              Am trecut pe acolo am intrat din nou in ea m-am uitat si mai atent.
                              Interiorul e bun,scunul sofer nu e rupt,volan de piele bun,jante 8hole 16`` bune,intradevar aripa dreapta e usor infundata cea stanga are putina rugina.In rest e dreapta are linie vopseaua dupa cum am vazut e originala in intregime...
                              Ca si dotari am vazut ca are coloana volan reglabila electric,tempomat,incalzire scaune,scaune cu reglaj electric pe usi,clima,diferential blocabil,park assist,lemnul e radacina de nuc,etc
                              Daca avea actele,motorul si cutia era buna si de recarosare!
                              Decizia e ata,acum ca sunt si poze sunt convins ca tot o sa o ia cineva,numai jantele se pot vinde cu 200 euro...

Ideea e ca baiatu ala nu stie el prea multe!
                              Attached Files

Comment

Poze

Mai multe pozee
                                Attached Files