Mica istorioara a masinii mele : incep prin a preciza ca imi doresc un "Strichact" de ceva timp,insa,multa vreme nu am gasit unul pe care sa-l consider "ok to buy and restore",locuiesc in Oradea,aici circula in oras doar un singur bot de cal,o galeata de rugina,masina de care multi/multe generatii si-au batut joc.Acum doua veri am gasit modelul pe care ulterior l=am cumparat in Baia Mare,insa nu era de vanzare,un batranel de 82 de ani,fost general in armata era proprietarul,am mers la dansul,l-am abordat in legatura cu vanzarea Mercedesului insa nici vorba de un raspuns pozitiv..pe scurt dupa UN AN de insistat lunar,batranelul a zis "recunosc ca sunt prea batran pentru masina asta,o am de o viatza,dar promiti ca ai grija de ea ti-o dau..." ..una dintre cele mai fericite zile din viata mea.masina e la mine din vara asta,aprox 6 luni.Functioneaza perfect,nu bate,nu troncane,nu scoate fum,impecabila d.p.d.v. tehnic,In primavara o duc la un atelier pt reconditionar,o desfac in bucatele si o pun la loc. Mentionez ca este un w115 240d din 1973.Foarte mandru ca am resusit sa o cumpar,iar de cand o am circul aproape zilnic cu ea,mai am o Honda Civic si un Passat masini relativ noi..care stau in parcare si se umple de praf 

Comment