Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C270 cdi avantgarde

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C270 cdi avantgarde

Salutare as vrea sa va prezint masina mea este vorba de un c270 cdi din 2003 Avangarde . Masina se afla in posesia mea de circa 1,5 ani am luat-o la 120.000km acum are 174.000km este manuala 6+1 trepte are jante de pe un clk (leam luat pentru ca am schimbat 2 seturi de jante pana sa ajung la astea) pe spate am cauciucuri 245-45-17 iar pe fata 225-50-17 cam asta e tot ...a inainte am avut un opel astra GTC coupè 1.6 2005 de care am fost foarte dezamagit l-am luat la 18.000km cu 12.000 in 2007 si l-am vandut in 2008 la 33.000 km cu 7 mi si in 2009 am luat c270-ul cu 12 mi
    Multumesc sper ca nu v-am plictisit !
    Attached Files

Super frumoasa masina, sa ai noroc de ea.

Comment

Multumesc la fel !

Multumesc la fel dar as vrea sa o vand si sa iau un e-klass sau un s-klass ca am mers vreo saptamana cu un e-klass si mie gandul numai la el si era doar un 220 cdi eu as vrea un e280,e320,e240 sau chiar un e500 de ce nu ! Nu imi mai ajung 170 de cai

Comment

Depinde cum ii treaba cu impozitele acolo la voi... daca iti permiti dece nu... dar si asta de 270 se poate face sa zboare chiar mai bine decat un E280 si mai slabut decat un E320. E240 nu iti lua ca ii o masina slabuta, parerea mea, consuma si nu merge.

Comment

Pai eu din romania as vrea sa imi iau ca aici ma rupe asigurarea platesc la asta 2000euro dapai daca imi iau cilindrata mai mare mai mult platesc

Comment

Eu zic sa ramai la W203 ca ii mai ieftina intretinerea decat W211....

Comment

Originally posted by sopocrin View Post
              Pai eu din romania as vrea sa imi iau ca aici ma rupe asigurarea platesc la asta 2000euro dapai daca imi iau cilindrata mai mare mai mult platesc
              Nu te gandi ca daca iti cumperi masina din Romania iesi mai ieftin cu cheltuiala... de cand s'a marit impozitul nu se mai merita pentru ca ajungi la aceeasi bani cheltuiti... Ca sa ma intelegi mai usor: asigarea in Italia = Impozitul in Romania. Asigurarea in Romania = Impozitul in Italia (bollo) Aici ma refer la motoare de la 2000cc in sus.

Asa ca sfatul meu e sa ramai la 270'le tau. Intra pe www.directline.it si fa'ti un preventivo...posibil sa iesit putin mai ieftin cu asigurarea....
              Oo\=|=/oO

Comment

Am si acte vandalice dezastre naturale etc. e ca un full casco deaia platesc 2000 (mi-am zgariato singur si mi-am luat 2000 euro bani inapoi care iam dat , sst sa nu spuneti la nimeni ,am zgariat-o cu hartie abraziva parea grav dar a iesit la polish )ininte plateam 1300 dar oricum chiar daca iau un s500 sa zicem inscris cu 1000 euro imi fac si asigurare si platesc si impozitu mie imi convine oricum nu tin o masina mai mult de 1 an max 1 an jumate dar sa sti am pus ochi si pe un clk cabrio din 2006 1.8 kompresor chiar daca imi plac motoarele mari voi ce ziceti ?
                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

Salutare as vrea sa va prezint masina mea este vorba de un c270 cdi din 2003 Avangarde . Masina se afla in posesia mea de circa 1,5 ani am luat-o la 120.000km acum are 174.000km este manuala 6+1 trepte are jante de pe un clk (leam luat pentru ca am schimbat 2 seturi de jante pana sa ajung la astea) pe spate am cauciucuri 245-45-17 iar pe fata 225-50-17 cam asta e tot ...a inainte am avut un opel astra GTC coupè 1.6 2005 de care am fost foarte dezamagit l-am luat la 18.000km cu 12.000 in 2007 si l-am vandut in 2008 la 33.000 km cu 7 mi si in 2009 am luat c270-ul cu 12 mi
                  Multumesc sper ca nu v-am plictisit !
                  Frumoasa masina!Un singur dubiu am referitor la poza unde masina zici ca atinge 250km/h,ori masin aeste ridicata pe un elevator si acclerata in gol,ori este un truc pe fotografie.Oricum viteza nu are importanta este doar un pericol pe drumuri publice.Iti place viteza?Cumperi o masina sportiva si mergi in pista,acolo esti expus doar tu si masina.Sper sa nu te fi suparat de parerea mea.Ciao

Comment

Am si acte vandalice dezastre naturale etc. e ca un full casco deaia platesc 2000 (mi-am zgariato singur si mi-am luat 2000 euro bani inapoi care iam dat , sst sa nu spuneti la nimeni ,am zgariat-o cu hartie abraziva parea grav dar a iesit la polish )ininte plateam 1300 dar oricum chiar daca iau un s500 sa zicem inscris cu 1000 euro imi fac si asigurare si platesc si impozitu mie imi convine oricum nu tin o masina mai mult de 1 an max 1 an jumate dar sa sti am pus ochi si pe un clk cabrio din 2006 1.8 kompresor chiar daca imi plac motoarele mari voi ce ziceti ?
                    http://autovit.ro/mercedes-clk-200-C15393718.html
                    Eu zic sa inveti sa te exprimi. Fara suparare, dar ai mari lacune in exprimare. Vad ca ai 21 de ani. Nasol.

Comment

Daca al meu 200 CDI a prins aproape 250, era putina vale ce-i drept eu zic ca si 270-ul prinde sigur.

Comment

Era circa 4 de dimineata cand am postat...nu am fost atent la ceea ce am scris dar oricum nu cred ca acest forum este facut pentru inbunatatirea dactilografiei ! Am observat ca oameni care nu au ce face "vad gunoaia din ochiul altuia" Ar trebui sa fim mai maleabili pentru ca sunt lucruri mai grave decat greseala mea de dactilografie si cred ca oricine a gresit macar o data in viata dactilografand pe calculator
                        Dar daca te-a deranjat imi cer scuze !

Comment

Mltumesc !! cum se comporta clk 1.8 consum/performante ? As vrea sa imi iau si eu unul din 2006 cabrio

Comment

Originally posted by doctoracu View Post
                            Eu zic sa inveti sa te exprimi. Fara suparare, dar ai mari lacune in exprimare. Vad ca ai 21 de ani. Nasol.
                            Eu zic sa inveti sa te abtii. Fara suparare. Nu-ti vad varsta. Esti offtopic, aici era vorba despre prea frumosul C270 cdi avantgarde. Suntem convinsi ca iniatorul topicului isi va imbunatati gramatica, mai ales ca pe www.clubmercedes.ro se pune accent pe treaba asta.

- Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul
                            in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge
                            aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

On topic Domnilor. Multumesc.
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF