Originally posted by Lucian A
View Post
Vopseaua am ales-o ok , dar sa iti zic cum a stat treaba . Am fost in concediu oleaca prin afara tarii noastre si in Austria am vazut un w124 negru cu sclipici si mi-a ramas mintea la el ... era foarte tare pentru ca la soare stralucea de numa doar acei pigmenti din lac , iar la umbra vopseaua parea nisipoasa . Coincidenta a facut , cand am ajuns acasa a venit un tehnician de la vopsele auto(tinand cont ca lucrez la un service)si a facut niste demo-uri cu vopsele gata preparate(diferite cameleoane,perle,metalizate in general printre ele fiind si acea vopsea de pe w125) si daca tot am scapat ieftin am vrut sa imi fac principalele componente care sunt mai expuse vizual si aratau si mai rau , iar multumirea a fost ca in-afara de capota de la motor pe care am dat si vopsea la cupolo si portbagaj am dat doar lac . Acuma pe viitor(luna asta)nu stiu daca restul masinii la fel sa ii improspatez doar lacu si sa fie normal sau ca si celelalte 3 componente metalizate . Dar am sa revin eu cu mai multe detalii pe parcurs

Comment