Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Noua mea jucarie w126 500 sec

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noua mea jucarie w126 500 sec

Am devenit de doua zile fericitul posesor al unui 500sec.Dar sa las pozele sa vorbeasca.Mai am un pic de munca la el dar vorba ceea ...atatia bani atata peste...
    Attached Files
    W126 500SEC
    W124 200CE
    W210 280 4MATIC

S-o stapanesti sanatos .
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Merci,maine dau bujiile jos ca nu merge in toate...sa vad despre ce e vorba, ca are fise noi ...deci bujii , injectoare sau capac de delco
      W126 500SEC
      W124 200CE
      W210 280 4MATIC

Comment

De unde ai luat-o ?
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Spune-ne cum e cu blana aia pe scaune si in ce zi mergi sa platesti impozitul .
          Sa o stapanesti sanatos!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Wow, îmi place la nebunie !!! Motor original ? Preţul e secret ? Nu e de vânzare ?
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Super masina. Imi amintesc ca blana de aia avea si Orvo. Cand o sa vada sigur o sa zambeasca.
              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
              http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Sa o stapanesti sanator si multi km fara incidente!
                Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Frumoasa bestia...sa ai bafta la ea!
                  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                  W123 280CE
                  W126 500SEC
                  W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Merci baieti pt urari,
                    Masina am luat-o de la Berlin din parc si nu am de gand sa o inscriu in RO deoarece sant rezident in Germania si o voi inscrie aici cu toate ca nici aici nu e ieftin impozitul anual dar spre deosebire de RO poti plati doar lunile in care vrei sa circuli si la mine vor fi 6 pe an...acelasi lucru si cu asigurarea.Daca ne gandim un pic fiind 1983 mai am trei ani si intra la oldtimere, deci taxe zero.Nu stiu ce e cu blana dar scaunele nu sant rupte in locul bine stiut...spuneti-mi si mie care e treaba ca m-ati facut curios.
                    Bubu a fost ofertata la 3300euro si cand am ajuns acolo dupa 650km si am vazut ca motorul nu merge in toate pistoanele m-am ciorovait un pic cu ei si am scos-o la 2450euro.Eu zic ca e ok avand in vedere ca arata foarte bine la tabla.Motorul e sch si are 5000cc acu , orig fiind de 3800.
                    De vanzare nu e ca ma uit de mult dupa ea si in special dupa combinatia de culori int ext olive cu piele bej.Am avut un w202 verde padure metalizat cu interiorul bej dupa care suspin si acu....am luat-o lovita frontal dar nu grav la 84.000km cu un singur proprietar pe Germania , pensionara...asa ca va inchipuiti ca mirosea a nou inauntru.M-a mancat undeva sa o vand si nu am mai gasit inca una ca ea la bani buni.Am luat un slk dar e cam neincapatoare si nu poti iesi nicaieri cu ea ca bate la ochi si in RO exclus decapotarea ca iei nisip si intre dinti...
                    Last edited by bebe944; 08-18-2010, 19:32 PM.
                    W126 500SEC
                    W124 200CE
                    W210 280 4MATIC

Comment

Blana aia costa niste banutzi si tine bine iarna...Volan AMG,bara de fatza are niste ciudatenii,sa lasam omul sa incerce sa o faca sa mearga in 8,cu speranta de bujii,capac delcou,injectoare,injectie,etc...ce vrei sa tractezi cu ea?

Comment

Buna seara!
                        Frumoasa masina, sa o stapaniti sanatos si sa va tina multi kilometri.
                        Numai bine!

Comment

Sufragerie curata,multi km fara evenimente si sa o stapanesti sanatos,are si blana aia scopul ei acolo ca nu-i pusa sa te coci stati linistiti.

Comment

Sa o stapinesti sanatos si bine ai venit printre noi, !

Comment

Originally posted by bebe944 View Post
                              Daca ne gandim un pic fiind 1983 mai am trei ani si intra la oldtimere, deci taxe zero
                              Nu prea ! Din 2021 va fi oldtimer ! Dacă nu greşesc ...
                              am scos-o la 2450euro.Eu zic ca e ok avand in vedere ca arata foarte bine la tabla.Motorul e sch si are 5000cc acu , orig fiind de 3800
                              Preţul e OK, părerea mea, aici poate era mai ieftin, dar nu în starea asta. Mici retuşuri necesită (să dispară urgent stopul ăla suplimentar , la bara din faţă mai e de pus la punct plasticul lipsă), dar cel puţin în poze e OK. Şi motorul ăla ... Apropo, acolo cât e taxa, chiar şi lunară ? Cineva zicea aici pe forum, "cu V8 nu te joci", ăsta nu te lasă baltă niciodată, dacă-i dai ovăz de calitate !
                              De vanzare nu e ca ma uit de mult dupa ea si in special dupa combinatia de culori int ext olive cu piele bej.
                              Combinaţia asta m-a lovit şi pe mine, de aia am întrebat dacă-i de vânzare, dar în circumstanţele cunoscute acum, se închide subiectul ...

SĂ AI MILIONU' DE KM !!!
                              Last edited by Levi; 08-18-2010, 21:20 PM.
                              Lord W126 500SE -> 2.5D
                              Lady W123 230C -> 240D
                              W124 -> 200D
                              W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF