Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Hop si a mea!W203 C200 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by BDK View Post
    Am facut proba cu una din jante pe fata si din nefericire imi ating in amortizoare asa ca nu pot sa le pun pe masina.
    Incearca sa pui distantiere.
    Oo\=|=/oO

    Comment


    • #17
      Originally posted by BDK View Post
      La cateva luni dupa achizitionare si dupa cateva investitii si probleme a sosit vremea sa-i facem o prezentare.
      Este vorba de un Mercedes-Benz W203 fabricat in 2003,motorizare 2148 CMC 85 KW diesel.
      Am intrat in posesia masinii anul trecut in noiembrie si la nici o luna au inceput sa apara problemele.Prima si cea mai grava a fost cutia de viteze.Am schimbat blocul de valve toate garniturile de la cutie priza uleiul filtrul si de atunci nu am mai avut probleme.Pe urma au aparut ceva probleme la articulatie.Am schimbat basculele bieletele antiruliu bucsele de la bara stabilizatoare spate si s-a ameliorat insa tot mi se pare ca mai troncane ceva.
      Mai aveam si ceva erori la bord constand in atentionari privind apa de la motor si apa de la stropitori care s-a dovedit a avea o singura cauza si anume senzorul de nivel al lichidului din vasul de la stropitori(s-a rezolvat cu 50 ron sonda),o eroare de la SRS din cauza scaunului pasagerului care s-a rezolvat prin schimbarea scaunului si niste becuri arse care au fost inlocuite.
      Masina am luat-o la 158.000 km iar la 160.000 am schimbat filtrele(motorina,polen,aer) si uleiul(5W30 Castrol EDGE Turbo Diesel)
      Ca si imbunatatiri aduse se pot enumera interiorul din piele provenit de la un alt Mercedes C-Class Avantgarde impreuna cu ornamentele model carbon si un comand 2.0 .
      Urmeaza sa ma ocup de partea de alimentare a masinii deoarece mi s-a intamplat sa nu-mi porneasca sau sa se opreasca in mers si sa mi se aprinda EPC si eventual o noua constatare a articulatiei sa vedem ce urme au mai lasat drumurile "de invidiat" din Bucuresti.
      Viitoare planuri:schimbarea grilei radiator cu una de avantgarde sau cu una ca la modelul CLK,schimbarea farurilor cu unele clare cu lupe in vederea montarii si unui kit xenon,stopuri cu led,un kit optic AMG sau altceva,jante pe 17"sau 18" si cam atat.
      Pana atunci astept parerile,sfaturile,aprecierile si de ce nu si criticile voastre.
      Da...""mini-tunning""-ul ar fii ceva...da nu o strica cu barii eleroane si alte chestii de stii tu...cocalar. ) Frumoasa masina!
      Last edited by no problem; 06-28-2010, 01:36 AM.
      imi cand ma dau cu MB

      Comment


      • #18
        Dupa ce am schimbat acum 2 saptamani flansele de la amortizoare in speranta ca voi scapa de zgomotele de la articulatia fata am mai descoperit niste defecte.O bieleta antiruliu pe dreapta si bucsele de la bara stabilizatoare.Asa ca am fost sa le cumpar.Bieleta a fost fara surprize insa bucsele nu se potriveau.Cu bridele de prindere si bara in mana am mers inapoi la magazin.Am returnat bucsele deoarece nu aveau modelul care imi trebuiau mie.Am mers la alt magazin si alta surpriza bucsele nu vin separat,doar cu tot cu bara.Acum asteptam cumintei bara sa vedem ce surprize ne mai rezerva viitorul

        Comment


        • #19
          Pt modelul nostru de masina w203 ET 37 si mai jos garantat nu ating

          Comment


          • #20
            Sper ca ai vazut ca ultima postare e din 2010!

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF