Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

190E 2.3 - 16v

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina, felicitari pentru rabdarea avuta.
    Toate cele bune.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
      Frumoasa masina, felicitari pentru rabdarea avuta.
      Toate cele bune.
      Multumesc!

Comment

Mosu a venit mai repede la mine si a venit din Germania cu doua amortizoare hidraulice fata.
        Cred ca o sa am ceva de lucru iarna asta.
        Sistemul pe spate este reconditionat complet dar pe fata nu am acea valva de pe bara stabilizatoare care regleaza inaltimea dar ma gandesc sa le conectez la cele din spate.
        CE ZICETI??????
        Vreo idee?
        Mai stiu ca pe SL este acest sistem poate stiti unu la dezmembrat.
        Attached Files

Comment

Salut, superba masina si felicitari pentru efortul depus, parerea mea e ca w201 este unul din cele mai reusite modele mercedes. In legatura cu valva cauta una de spate si fai o adaptare pe bara din fata merge si de la w124.

Comment

Originally posted by emil_190 View Post
            Salut, superba masina si felicitari pentru efortul depus, parerea mea e ca w201 este unul din cele mai reusite modele mercedes. In legatura cu valva cauta una de spate si fai o adaptare pe bara din fata merge si de la w124.
            O idee foarte buna.
            Mersi.

Comment

Originally posted by ordadan View Post
              O idee foarte buna.
              Mersi.
              De curios te intreb cum stii ce ulei trebuie in diferential si cine ti lo schimbat si daca este ceva kit de semering-uri pt el ca nici eu nu am schimbat niciodata in el desi arata foarte bine , curat , ma gandesc ca poate ar trebuii .

Comment

Originally posted by florynu View Post
                De curios te intreb cum stii ce ulei trebuie in diferential si cine ti lo schimbat si daca este ceva kit de semering-uri pt el ca nici eu nu am schimbat niciodata in el desi arata foarte bine , curat , ma gandesc ca poate ar trebuii .
                Uleiul l-am cumparat de la Mercedes dupa ce le-am dat seria de caroserie si l-am schimbat eu.
                Grupul are 3 simeringuri, doua lateral(planetare) si unul in fata(cardan), si le-am schimbat cand am dat toata puntea jos pentru reconditionare.

Comment

Salutare !

Cred ca stii ca-ti admir munca, asa ca nu ma mai repet. Legat de problema ta, sa inteleg ca ai suspensie hidraulica pe toate rotila ? Delicata situatie, dar nu fara de rezolvare ... ebay-ul l-ai sapat (.de, co.uk, .fr) ? Eu zic sa mai astepti si sa nu faci improvizatii. Care e defectul acum ? Nu lucreaza cantarul ?

Toate cele bune !

Originally posted by ordadan View Post
                  Mosu a venit mai repede la mine si a venit din Germania cu doua amortizoare hidraulice fata.
                  Cred ca o sa am ceva de lucru iarna asta.
                  Sistemul pe spate este reconditionat complet dar pe fata nu am acea valva de pe bara stabilizatoare care regleaza inaltimea dar ma gandesc sa le conectez la cele din spate.
                  CE ZICETI??????
                  Vreo idee?
                  Mai stiu ca pe SL este acest sistem poate stiti unu la dezmembrat.

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                    Salutare !

Cred ca stii ca-ti admir munca, asa ca nu ma mai repet. Legat de problema ta, sa inteleg ca ai suspensie hidraulica pe toate rotila ? Delicata situatie, dar nu fara de rezolvare ... ebay-ul l-ai sapat (.de, co.uk, .fr) ? Eu zic sa mai astepti si sa nu faci improvizatii. Care e defectul acum ? Nu lucreaza cantarul ?

Toate cele bune !
                    Multumesc!
                    Masina are doar pe spate suspensie hidraulica si saptamana trecuta am cumparat de pe ebay cele doua amortizoare hidraulice dar fara acel sistem care ridica masina(cantarul fata si mai avea niste electrovalve dar neamtu nu le are).
                    Sistemul original are si buton in masina si poti ridica-cobora masina cand vrei si cat vrei.
                    A fost instalat pe cele 500 evoI si II si la comanda pe 2,3 si 2,5 16v.

Comment

Si cum sunt franele acum?

Comment

Originally posted by sorinvuta View Post
                        Si cum sunt franele acum?
                        Inca nu am franat sa intre ABS-ul dar avand in vedere ca toate sunt noi(discuri,placute) franeaza destul de bine.
                        Vreau sa le rodez un 500km si apoi le testez.
                        Nu ma astept la diferenta mare de franare pentru ca si ce am avut inainte erau mai mari decat pe un w201 normal si franau foarte bine, doar ca astea sunt mai groase discurile cu 3mm, diametrul mai mare cu 10mm si placuta un pic mai mare.

Comment

Superba masinutza. Este primul 190 care pot sa spun ca imi place foarte mult.
                          Jantele arata foarte bine si acestea si OZ-urile pe care le avea inainte.
                          Sa ai parte de ea si sa fi sanatos. Cred ca baiatul tau s-a infectat deja cu acelasi virus...
                          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994
                          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post
                            Superba masinutza. Este primul 190 care pot sa spun ca imi place foarte mult.
                            Jantele arata foarte bine si acestea si OZ-urile pe care le avea inainte.
                            Sa ai parte de ea si sa fi sanatos. Cred ca baiatul tau s-a infectat deja cu acelasi virus...
                            Multumesc!

A sosit si grila avantgarde.
                            Attached Files
                            Last edited by mircea600sel; 04-18-2012, 21:33 PM.

Comment

Un "gunoi", dom`le .
                              Dar ne place.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF