Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Diamantul meu: W211 E270CDI !

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina!!! EU am dat de ea pe BMW club unde posesorul isi prezinta un seria 3, acolo a pus link-ul catre aceasta prezentare si fiind oricum pasionat de masini mi-am facut si aici cont sa vad Merc-ul, foarte frumos, felicitari noului propietar, a luat o masina super la un pret foarte bun. Intr-adevar, trebuie sa mergi cu un Mercedes ca sa vezi ce inseamna, nu poti spune ca este mai bun ca BMW-ul, poti spune doar ca este diferit, ofera altceva decat BMW-ul, depinde de fiecare de ceea ce cauta la o masina. Acum 2 saptamani am mers cateva sute de km cu un Mercedea 320i 4Matic, din 1997, care are doar 60k km, reali, masina e a unui var care locuieste in Germania, este model Avantgarde si e absolut impecabila si are tot in materie de optiuni ce se putea pune pe ea la acea vreme...ce sa zic, m-a lasat cu o impresie extraordinara .

Comment

Originally posted by mik15 View Post
      Frumoasa masina!!! EU am dat de ea pe BMW club unde posesorul isi prezinta un seria 3, acolo a pus link-ul catre aceasta prezentare si fiind oricum pasionat de masini mi-am facut si aici cont sa vad Merc-ul, foarte frumos, felicitari noului propietar, a luat o masina super la un pret foarte bun. Intr-adevar, trebuie sa mergi cu un Mercedes ca sa vezi ce inseamna, nu poti spune ca este mai bun ca BMW-ul, poti spune doar ca este diferit, ofera altceva decat BMW-ul, depinde de fiecare de ceea ce cauta la o masina. Acum 2 saptamani am mers cateva sute de km cu un Mercedea 320i 4Matic, din 1997, care are doar 60k km, reali, masina e a unui var care locuieste in Germania, este model Avantgarde si e absolut impecabila si are tot in materie de optiuni ce se putea pune pe ea la acea vreme...ce sa zic, m-a lasat cu o impresie extraordinara .
      Ai dreptate. Fiecare isi alege masina in functie de dorinte si de bani.
      Niciodata un BMW nu o sa fie mai confortabil si luxos decat un Mercedes-Benz, si niciodata un Mercedes-Benz nu o sa fie mai sportiv decat un BMW.

Comment

si totusi...never say never! si unii si altii incearca sa se apropie de ceea ce nu ofereau pana acum...

Comment

Va informez ca prin acordul actualului proprietar (Bogdan R.), aduc la cunostinta faptul ca masina este din nou disponibila spre vanzare

Anuntul de pe autovit al dansului il gasiti aici: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18596056.html

Mult succes iti doresc Bogdan in gasirea urmatorului proprietar care sa fie cel putin la fel de pasionat ca si noi de aceasta masina.
          MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Poate n-am citit destul de atent, insa inteleg c-a(i) luat-o cu 11800 si o da(i) cu 14000?
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
              Poate n-am citit destul de atent, insa inteleg c-a(i) luat-o cu 11800 si o da(i) cu 14000?
              Pretul e negociabil (este dispus sa o ofere si pe anumite schimburi) - eu prima data tot la un pret gen 14.000 am avut-o ...
              Last edited by flavius89; 04-24-2011, 19:37 PM.
              MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Vad ca a intinerit cu un an. Inseamna ca de aceea o da mai scump.

Comment

Citez: "La fel este interzisa punerea in vanzare a unui produs (cumparat de
                  pe acest forum), la un pret mai mare decat cel cu care a fost cumparat
                  daca ulterior cumpararii produsului respectiv nu i s-au adus modificari
                  suplimentare".
                  Asta in cazul in care apare p-acilea (cum pare-se a se prefigura), cred ca ar avea relevanta...

Comment

Originally posted by flavius89 View Post
                    Pretul e negociabil (este dispus sa o ofere si pe anumite schimburi) - eu prima data tot la un pret gen 14.000 am avut-o ...
                    Daca se vinde apelati la sectiunea bursa, vanzari / cumparari MB.
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

E fierul omului. Poate cere cat vrea el pe ea ! Sa nu-i facem noi pretul...
                      On topic: Pacat de masina asta pentru ca in ultimul timp s-a plimbat de la unu' la altu', iar asta nu e bine deloc.

Comment

Pai nu-i fac eu pretul, insa regulamentul bursei spune ceva, in caz ca nu-l citisi... Postul respectiv a disparut, astfel ai fi inteles ce vreau sa spun. In fine, daca apare pe bursa, conform reglamentului n-are voie sa puna un pret mai mare decat cel de achizitie (daca n-are imbunatatiri considerabile).
                        Faptul ca s-a tot plimbat de la unul la altul, intr-un timp scurt, m-ar face suspicios la o eventuala intentie de achizitie...
                        Punct interventie.
                        Last edited by cutaresku; 04-25-2011, 22:10 PM.

Comment

Incept prin a cere scuze celor care au vizionat anuntul pe autovit. Am gresit anul intentionat pentru a nu se vinde:d....

Anuntul nu mai este de actualitate. DIAMANTUL NU SE MAI VINDE!!!!

INCA ODATA IMI CER SCUZE CELOR DEFATA IN SPECIAL LUI FLAVIUS.

MASINA SE AFLA INCA PE MAINI BUNE. AM APUCAT SA II COMAND JANTE DE CLS PE 17 PLUS CAUCIUCURI DE VARA. SI MULTE ALTE INVESTITII DE PRIMAVARA.

APROPO FLAVIUS STII CA NU MERGEA INCALZIREA IN SCAUN LA SOFER DECAT PE JUMATATE DE SEZUT. AM REZOLVAT SI PROBLEMA ACEEA.

ASTEPT CU NERABDARE JANTELE SA II POT FACE POZE SA O PREZINT AICI.

MULTUMESC FRUMOS!!!

Aici pretul nu se discuta. Puteam sa o cumpar pe 1 euro si sa o vand pe 20.000 euro.

Dupa cum ai observat am pus an gresit si pret bun pentru un asemenea exemplar. Anul a fost intentionat gresit pentru a nu se vinde, inschimb pretul este corect la bani investiti si care urmeaza inca o serie de mici retusuri pe care le merita cu VARF SI INDESAT!

Multumesc si sper ca nu te superi. Stii vb aia: banii tai obiectul meu.

DIAMANTUL SE POATE PLIMBA LA MULTI PROPIETARI IN SCHIMB CONTEAZA CUM O INTRETINE.

SUSPICIUNILE TALE.......MA ABTIN SA VB CA NU VREAU FLAG PE FORUM.

Am ales steluta pentru ce este si ce iti ofera aceasta marca de masina.

Stii vb cu stea in frunte?????

Sa fim seriosi eu nu iti fac pret sau nu iti impun tie regulamente pe propietatea ta.

Pot cere si 100.000 de euro pe ea.

M-am aprins tare la ce spui tu si se pare ca judeci omul gresit.

O sa ma abtin de la orice comentariu si PUNCT MASINA NU MAI ESTE DE VANZARE. PUNCT.

Multumesc frumos pentru intelegere.

PS: In anuminte momente ale vietii trebuie sa iei decizii radicale. Plus ca eu nu dorm intr-o masina cand vine vorba de familie si de stabilitatea familiei.

Pai nu-i fac eu pretul, insa regulamentul bursei spune ceva, in caz ca nu-l citisi... Postul respectiv a disparut, astfel ai fi inteles ce vreau sa spun. In fine, daca apare pe bursa, conform reglamentului n-are voie sa puna un pret mai mare decat cel de achizitie (daca n-are imbunatatiri considerabile).
                          Faptul ca s-a tot plimbat de la unul la altul, intr-un timp scurt, m-ar face suspicios la o eventuala intentie de achizitie...
                          Punct interventie.
                          Last edited by mircea600sel; 04-26-2011, 12:33 PM.

Comment

Optiunea asta cu dynamic drive este prezenta doar pe scaunul soferului sau si la pasager? Am avut-o si eu pe un 535 e60 si mi-a placut tare. Am zis ca pe viitoarea masina sigur o sa vreau sa o am.
                            De la tine reiese ca ar fi doar la sofer, cam discriminatorie asta din partea MB :P

Ai o masina faina una peste alta, sa te bucuri de ea!

Comment

presupun ca ai pus tu jantele. Cat ai dat pe setul de AMG de 4 jante si de cat sunt? ma intereseaza acelasi model pt un c klasse.

Comment

Ce se mai aude de diamant?
                                Mail : emi@koket.org
                                Tel : 0757 233 231
                                Reparatii electrice auto Iasi
                                Electrical Center Iasi

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF