Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My Vito 2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De la Turci

Am venit de la Istambul cu cate ceva in plus pe masina , toate ( bara fata , grile fata , bari laterale , grile sub geam , manere usi , bari portbagaj , bara spate , grila spate , grila la portbagaj , si emblema cu vito ) toate 600 Euro
    DSCN2464.JPG

DSCN2465.JPG

DSCN2466.JPG

DSCN2467.JPG

DSCN2472.JPG

DSCN2473.JPG

DSCN2477.JPG

DSCN2480.JPG

DSCN2483.JPG

DSCN2485.JPG

Comment

Si cam cat erau in RO? ca sa putem face o comparatie

PS f frumoase
      Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

Comment

In RO erau toate cam 1000 Euro fara montat , acolo a inclus si montatul si motorina pana pana la Istambul dus-intors ajunge cam 100 Euro , eu oricum am avut drum ca am cautat si verighete si mici cumparaturi...

Comment

Ps: in banii astia 600 Euro eu am mai schimbat si stopul dreapta spate ca il aveam crapat

Comment

Si verighete ai luat?

Casa de piatra!
            Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

Comment

Ca pret as putea face o completare, la noi din cate am vazut e 600 de lei bullbarul, 600 pragurile si 400 barele de pe acoperis. Personal astea le-am gasit in Ucraina la 100 de dolari bullbaru, 90 pragurile si 50 barele de pe acoperis. Si apropo, Casa de Piatra!!
              Last edited by Luxian; 05-18-2010, 09:53 AM.

Comment

Da am gasit si verighete , s-a cam scumpit si la ei aurul dar macar sunt modele multe si ai de unde sa alegi

Comment

arata bine masina.
                  felicitari!
                  Vito 111 cdi

Comment

Autoturism sau autoutilitara

Detin un Mercedes Vito 108 CDI mixt 6 locuri.La RAR mi-i l-au pus in talon ca si autoutilitara.Este corect?De ce nu autoturism? Ce are in plus Vito ca si utilitate fata de un autoturism? 6 locuri si portbagaj.Atat.Nu are adaptat macara,frig,etc.Poate cele cu 2 locuri care sunt ptr marfa. Va intreb pe cei ce detineti Vito cum il aveti incadrat?

Comment

Originally posted by litza65 View Post
                      Detin un Mercedes Vito 108 CDI mixt 6 locuri.La RAR mi-i l-au pus in talon ca si autoutilitara.Este corect?De ce nu autoturism? Ce are in plus Vito ca si utilitate fata de un autoturism? 6 locuri si portbagaj.Atat.Nu are adaptat macara,frig,etc.Poate cele cu 2 locuri care sunt ptr marfa. Va intreb pe cei ce detineti Vito cum il aveti incadrat?
                      Te-as ruga frumos sa deschizi un topic nou cu problema ta aici: http://www.clubmercedes.ro/discutii-...lasse-f95.html
                      Bafta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by litza65 View Post
                        Al meu e autoturism, dar trebuie sa stii ca are si avantaje mari,daca-i incadrat ca si utilitara.Pentru ca la al meu am platit 1300 euro taxa de inmatriculare,daca era utilitara taxa era 0.Asigurarea mea RCA fiind si pe firma este cam 1800 lei pe an.Taxa auto este 380lei.Casco 105 euro pe luna.Toate aceste costuri ar fi mult mai mici daca era autoutilitara.

Comment

Originally posted by vitotrans View Post
                          Al meu e autoturism, dar trebuie sa stii ca are si avantaje mari,daca-i incadrat ca si utilitara.Pentru ca la al meu am platit 1300 euro taxa de inmatriculare,daca era utilitara taxa era 0.Asigurarea mea RCA fiind si pe firma este cam 1800 lei pe an.Taxa auto este 380lei.Casco 105 euro pe luna.Toate aceste costuri ar fi mult mai mici daca era autoutilitara.

Eu stiu ca autoutilitarele platesc mai mult la impozit ,taxa de drum ,RCA ...

Comment

Am mai auzit un caz de genul , tot asa era un Vito mixt.Al meu e 8+1 in acte , in realitate 7+1 , si e incadrat autoturism.

Comment

Al meu e 7+1 si e trecut autoturism,la feribot am platit ca pentru orice masina mica,autoturism,asa am platit si rovigneta in Romania pentru un an,tot f putin
                              Legat de cele mixte,aici la mine in localitate sunt Vito asa multe,cum era Aro camioneta pe timpul defunctului,cele mixte trecute la autoutilitare au max 6 locuri si au spatiul ala separat pentru marfa,cum este dacia papuc cu 2 sau 5 locuri sau nissan navara sau altele de genul
                              Pt Ionutrsu: Frumos vito din 2007,mi-ar placea sa-l schimb si eu pe al meu ca-i batranel,cat te-a ajuns pe tine in Germania?
                              SA-L STAPANESTI SANATOS SI MILIOANE DE KM FARA PROBLEME!
                              Drumuri bune tuturor!
                              Last edited by danyelys28; 06-05-2010, 14:18 PM.
                              condusul sportiv costa scump

Comment

13.000 am dat pe el in Germania si 1.700 inmatriculatul pentru ca inca nu era editia si cu filtru de particule , din 2007 au schimbat bordul fata de 2004+ dar din 2008 au pus si filtru de particule... oricum nu recomand sa iei cu filtru de particule ca am cunoscut pe cineva cu sprinter 2008 la care s-a srricat filtrul de particule si il ajunge cam 2.000 Euro sa`l schimbe..

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF