Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz C220 Kit AMG

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by adidc View Post
    Arata foarte bine masina, cu o exceptie...da jos repede literele alea din spate "AMG".
    Mi se pare ca are xenoane instalate nu?
    Multi km fara reparatii.
    Alea au disparut de mult. Caut semn original daca ai vrio idee unde pot gasii te rog sa ma ajuti. Te salut.

Comment

Originally posted by tibii View Post
      Masina este TRASNET...Felicitari pentru alegerea facuta.
      Multumesc Ma consider norocos

Comment

Poate te ajuta cu ceva.Multe chestii interesante..

We carry all types of Mercedes Benz Parts and accessories. We have several Mercedes accessory part options, custom wheels and other aftermarket parts. We carry body parts, performance parts and more. All at the best possible prices!

Comment

Daca iti trebe jantele alea de EVO II,AMG pe 17" zi si ti le aduc acasa
          Ar merge perfect cu body kit ul ala.

O zi "trasnet" !
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
            Daca iti trebe jantele alea de EVO II,AMG pe 17" zi si ti le aduc acasa
            Ar merge perfect cu body kit ul ala.

O zi "trasnet" !
            Sincer sunt frumoase dar nu ma prea incanta. Sunt dispus sa iti dau jantele mele +diferentza daca vrei. Te salut

Comment

Originally posted by StoiaSilviu View Post
              Sincer sunt frumoase dar nu ma prea incanta. Sunt dispus sa iti dau jantele mele +diferentza daca vrei. Te salut
              Nu multumesc

O seara placuta.
              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

VIN WDB2020221F023995
                Model C 220
                Chassis 2020221F023995
                Engine 111961 10 004420
                Transmission 717417 06 408155
                Order 0 3 227 02805
                Approx. year 1994
                Lights BOSCH
                Wiper SWF
                Cab 00000
                Dealer Nuernberg branch (227)
                Interior (cloth) fabric gray / slate gray / orion gray / alpaca gray (408)
                Paint
                199 metallic blue-black (с 01.01.1983)
                Options
                038 Unknown code
                260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)

305 dust filter (с 01.11.1990)

412 electric sliding roof with tilting device (с 01.07.1983)

430 headrests in the rear (с 01.01.1977)

512 radio Becker Europa cassette
                radio MB Special with traffic news decoder (VK), with RDS (с 01.07.1992)

575 front folding armrest and right front seat with seat height adjustment
                front folding armrest and headrest, left (с 01.04.1970)

584 electric window lifters (front and rear doors) (с 01.04.1970)
                electric window lifters, fourfold or sixfold

591 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane, (single-sheet safety glass), Germany
                green heat-insulating glass all round, heated rear window, single pane safety glass - Germany (с 01.01.1972)

600 headlamp wiper/washer (с 01.08.1971)

655 sports suspension with light alloy wheels, 5-hole (с 01.07.1992)

772 amg styling package - front spoiler, side skirts and rear apron (с 02.01.1992)

774 Shell modification for AMG-wheels

798 AMG cpl. wheels, 4 pcs. 7.5 x 17 et35 245/45, 1-piece (с 01.01.1992)

955 extension tube on the roof, front
                equipment package elegance (с 01.11.1991)

Comment

Fratilor nu stiti o maciuca de schimbator de W202 dar sa fie in stare buna... chiar foarte buna

Comment

Salut Silviu!

Foarte frumoasa masina,sa ai sanatate sa o poti purta multa vreme.Inca odata sa o stapanesti sanatos fara evenimente si reparatii!

Comment

Felicitari pentru noua achiziţie.
                      Acum parerea mea : Maşina (mai ales Mertzan de barosan ) fara AC sau Climatronic este iad vara.
                      Radiatorul ala e dubios, banuiesc ca e de la o janghină de Cobră.
                      Tapiţeria de piele lipsă...
                      Scaune comandate electric ...mai rar...

Am vândut acu doi ani un astfel de C class din 95 cu 4000 de euro că atât am putut.
                      Îmi pare rău să văd baieţii cumpărând maşini în ziua de azi aşa scump, mai e unul de a dat 8000 de euro pe o balena cheală din Austria...asta e... până la urmă nu sunt banii mei şi deci nu am de ce să-mi pară rău.

Uite scriind asta mi-a venit o idee pentru un topic în care să scriem preţul de vânzare toţi cei care am vândut un Mercedes, pentru ca noii doritori să îşi facă o idee despre preţul real al pieţii.

Oricum, succes cu noua maşină , şefule !

Comment

Originally posted by Traveler View Post
                        Felicitari pentru noua achiziţie.
                        Acum parerea mea : Maşina (mai ales Mertzan de barosan ) fara AC sau Climatronic este iad vara.
                        Radiatorul ala e dubios, banuiesc ca e de la o janghină de Cobră.
                        Tapiţeria de piele lipsă...
                        Scaune comandate electric ...mai rar...

Am vândut acu doi ani un astfel de C class din 95 cu 4000 de euro că atât am putut.
                        Îmi pare rău să văd baieţii cumpărând maşini în ziua de azi aşa scump, mai e unul de a dat 8000 de euro pe o balena cheală din Austria...asta e... până la urmă nu sunt banii mei şi deci nu am de ce să-mi pară rău.

Uite scriind asta mi-a venit o idee pentru un topic în care să scriem preţul de vânzare toţi cei care am vândut un Mercedes, pentru ca noii doritori să îşi facă o idee despre preţul real al pieţii.

Oricum, succes cu noua maşină , şefule !
                        Multumesc frumos de urari. Acum sa raspund s eu la unele indoieli ale tale.
                        1Am dat atat pe masina deoarece chiar imi place si cred ca merita.
                        2Climatronic sau AC recunosc ca nu ar strica dar nu folosesc. Am ceva probleme si nu mie recomandat asa ceva.
                        3Piele crede-ma ca mie asa de usor sa imi iau chiar un prieten de al meu are un C280 de dezmebrat dar vara te topesti pe ea si iarna mori de frig daca nu ai incalzire pe ele.
                        4 Radiatorul este al masinii nici de cum de la vrio cobra.
                        Iti multumesc pentru remarcile facute si cu multa curiozitate astept te rog de la tine niste poze cu masina vanduta. Te salut toata stima.

Originally posted by cristian1981 View Post
                        Foarte frumoasa masina,sa ai sanatate sa o poti purta multa vreme.Inca odata sa o stapanesti sanatos fara evenimente si reparatii!
                        Multumesc frumos si tie iti urez aceceasi lucruri+sosele fara gropi
                        Last edited by Carmine; 04-14-2010, 19:42 PM.

Comment

Traveler , cand vezi masina visurilor tale iti zic eu ca nu te mai gandesti la pretul real al pietei dai cat cere ca sa nu o pierzi si sa fie a ta , asta in cazul in care ti se pune pata , daca vrei si astepti sa scada pretul sau ai nevoie de o masina pur si simplu , se aplica ce zici tu .
                          http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

S-au sters balariiile, on topic domnilor!

Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul
                            in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge
                            aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Domnilor nu am mai pus de mult nici o poza cu masina. Asa ca pun azi cateva. Mari probleme de cand o am nu am avut doar dimineatza la rece sta cateva sec la 1000 si ceva de ture dupa care scade sub 400 adica se balbaie motorul. nu stiu de ce. daca stitzi voi astept o posibila rezolvare. Va salut pe totzi si nu uitztzi ca daca avetzi nevoie de piese de C-clase am unul de dezmembrat.Si apropo cateva modificari care le-am facut sunt: am vopsit grila fatza in culoarea masinii doar plasticul fara crom, am schimbat fetzele de usi pe fatza cu modelul mai nou dar acum am mai facut rost de un set de fetze de usi tot modelul nou fatza/spate.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF