Deschid discutia sa nu il mai asasinam pe Cristi cu povesti despre carpelile noastre. 
Dupa mine pe modele non eeessss carpeala e rege.
Bani seriosi doar la elementele importante, mai niste telescoape(n am vazut merc de 200k cu telescoape tzapene precum unele noi)sa stea bine pe drum, dar fara exagerari.
Te uiti in urma cum arata un E de 25 30 ani si constati ca mai bine alegeai eeeessss.
Atunci pt ce ai bagat banii in cazan?
124 e doar cu faima, ca o starleta ajuns la 50ani. Si cea mai urata dintre concurentele noi ii da clasa.
140 in schimb si acum te simti lord cand urci in el.
Totodata sa tii o masina ca noua e scump. Eu in regim propriu cu multa munca n am reusit cu 10k sa tin 211 ca nou in 6 ani 100k.
hibe tot are de le cauti nou tot nu e.
iar fiabilitatea e tot ca o masina de 20ani.
Asa ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
O singura bucurie am avut cand e antifonat a meu. Ca stiu ca am liniște, confort, scaune si aspect interior mai fain ca peste 90 la suta din masinile de pe strada. Inclusiv cele noi.
Reversul medaliei e ca tot timpul ai ceva de facut la masina, fiind veche.
Pt restu exista 1 9 tdi alh cu cosum de 4.5 la suta.
Mai jos aveti un sondaj despre ce considerati intretinere corecta.

Dupa mine pe modele non eeessss carpeala e rege.
Bani seriosi doar la elementele importante, mai niste telescoape(n am vazut merc de 200k cu telescoape tzapene precum unele noi)sa stea bine pe drum, dar fara exagerari.
Te uiti in urma cum arata un E de 25 30 ani si constati ca mai bine alegeai eeeessss.

Atunci pt ce ai bagat banii in cazan?

124 e doar cu faima, ca o starleta ajuns la 50ani. Si cea mai urata dintre concurentele noi ii da clasa.
140 in schimb si acum te simti lord cand urci in el.
Totodata sa tii o masina ca noua e scump. Eu in regim propriu cu multa munca n am reusit cu 10k sa tin 211 ca nou in 6 ani 100k.
hibe tot are de le cauti nou tot nu e.
iar fiabilitatea e tot ca o masina de 20ani.

Asa ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.

O singura bucurie am avut cand e antifonat a meu. Ca stiu ca am liniște, confort, scaune si aspect interior mai fain ca peste 90 la suta din masinile de pe strada. Inclusiv cele noi.
Reversul medaliei e ca tot timpul ai ceva de facut la masina, fiind veche.
Pt restu exista 1 9 tdi alh cu cosum de 4.5 la suta.
Mai jos aveti un sondaj despre ce considerati intretinere corecta.

Comment