Sunt multe masini vechi, care la vremea lor au fost cam cele mai tari existente, care inca mai starnesc pasiuni, multe dintre ele inca se afla in stare foarte buna, chiar impecabila, dar... ce se intampla cu ele in ziua de azi?
Ma refer la masini de genul:
450 SEL 6.9 - w116 (am vazut una singura in stare buna in Romania, si pe aia in poze doar)
560 SEC si SEL - w126
S600 w140
etc...
Cine isi permite sa intretina asa masini, (ca taxe si consum macar, sa nu mai vorbim de eventuale reparatii) in general isi ia masina de generatie noua.
Am deschis acest topic, pentru a afla si parerea voasta despre aceste masini.
V-ati dori asa ceva?
Daca da, ati da banii pe una, sau va limitati doar la a le admira?
Daca are cineva de pe forum o masina de genul asta, ce parere are? O tine de admirat doar sau chiar merge cu ea des? Isi doreste sa o pastreze in continuare sau vrea sa o vanda? etc...
Ma refer la masini de genul:
450 SEL 6.9 - w116 (am vazut una singura in stare buna in Romania, si pe aia in poze doar)
560 SEC si SEL - w126
S600 w140
etc...
Cine isi permite sa intretina asa masini, (ca taxe si consum macar, sa nu mai vorbim de eventuale reparatii) in general isi ia masina de generatie noua.
Am deschis acest topic, pentru a afla si parerea voasta despre aceste masini.
V-ati dori asa ceva?
Daca da, ati da banii pe una, sau va limitati doar la a le admira?
Daca are cineva de pe forum o masina de genul asta, ce parere are? O tine de admirat doar sau chiar merge cu ea des? Isi doreste sa o pastreze in continuare sau vrea sa o vanda? etc...
Comment