Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce consum are Mercedes-ul vostru?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by marele_alb View Post
    Foarte mici consumurile voastre.cred eu

    W202,C200,benzina+GPL ,100Kw
    Oras (Cluj) 13-15 l/100km
    Afara 10-11 l/100km

    pe GPL cu 1/1,5 litri mai mult
    Intr-adevar si pe mine ma mira unele consumuri citite pe aici. Nu contest. Asa o fi. Insa eu la nici o masina din trecut, si nici in prezent, nu am obtinut consum urban sub 10. Momentan:
    Mercedes 200 W123 1981, consum GPL:
    Extraurban 10 L
    Urban 24-25 L (urban insemnand in cazul meu, drumuri de 1-2 km, la intervale de aprox 2-3 ore, pronire direct pe GPL ceea ce din cate stiu nu e prea indicat tinand cont ca gazul functioneaza cum trebuie de la 30 grade in sus, iar eu l-am pornit la minus 15 pe GPL In plus ar mai fi de mentionat ca momentan motorul nu merge rotund, ceea ce probabil duce la consumul asta. Am cump masina de la cineva care nu s-a prea ingrijit de ea. Din cate am citit in datele tehnice pt asemenea masina, pe benzina consumul urban ar trebui sa fie sub 14 L.
    BMW 320 pisica 1992, consum GPL (instalatie Tomasetto secventiala):
    Extraurban: 7-8 L
    Urban:14-15 L (condus super sportiv...eventual ca idee, am pus 3 seturi de cauciucuri pe rotile tractante, adica pe spate, in 11.000 km...deci puteti sa intelegeti de ce zic mers super sportiv)
    Consumurile mentionate sunt cele reale, de la plin la plin, si se refera separat la extraurban si urban, NU MIXT.

    Comment


    • Mercedes E 320 CDI 2006 7gtronic

      Urban 9-11 dupa stilul de condus,
      Mediu am 7,2 % neresetati de 3000 km
      Afara am minim de 5,7 % cu bagaje si 4 persoane in masina dar de obicei bate intre 6 si 6,5 cand merg mai hotarat, depinzand si de aglomeratie, indirect depasiri multe, (asta la drumuri de peste 50 de km) deoarece in 20-30 de km daca ma dau la ea, scot 7-8%, dar dupa cum spuneam scade pe masura ce faci mai multi km.
      Consumul dat de computerul de bord releva cu ce e in rezervor, am testat de la plin la plin.

      Comment


      • Mercedes C klasse 220 CDI 150cp automat Kombi 2006.
        Consum minim la drum intins (310 km Suceava- Bacau dus intors) 5,7 litri la suta.
        Consum drum intins pe distante mai scurte de pana in 50 km consuma cam 6,4 %.
        Consum in oras CLAR PESTE 10%.
        Consum cand am venit din DE 5,9%.
        P.S. am observat ca imi consuma in medie cam cu 1,5 - 2 litri la suta de km mai mult decat fosta mea masina, un Passat 1.9 tdi 116cp, manual kombi (fapt constatat din diferenta de litri consumati intr-o luna de zile).

        Comment


        • Originally posted by Adry View Post
          Mercedes C klasse 220 CDI 150cp automat Kombi 2006.
          Consum minim la drum intins (310 km Suceava- Bacau dus intors) 5,7 litri la suta.
          Consum drum intins pe distante mai scurte de pana in 50 km consuma cam 6,4 %.
          Consum in oras CLAR PESTE 10%.
          Consum cand am venit din DE 5,9%.
          P.S. am observat ca imi consuma in medie cam cu 1,5 - 2 litri la suta de km mai mult decat fosta mea masina, un Passat 1.9 tdi 116cp, manual kombi (fapt constatat din diferenta de litri consumati intr-o luna de zile).
          Cauzele sunt : cutia de viteze (automata),fata de cea manuala de pe passat si masa mai mare a masinii.Un c220 cdi manual ar avea consumul passatului.
          In alta ord de idei,se observa vreun pic diferenta de 34 cp in demaraje?Sau este estompata de masivitatea noii masini (c220 cdi e cu vreo 200 kg mai greu) si de cutia automata?
          MÃREAȚA COBRA

          Comment


          • Diferenta se observa clar in demaraje, dar cea mai mare diferenta se observa la acceleratiile de la peste 100-120km/h, in sensul ca C'ul urca mult mai repede si mai usor la viteze mari.

            Comment


            • Eu am un clk 220 din 2006 si cel mai mic cansum in oras a fost de 6.6% dar asta daca am mers pina in 60/h in general 8.5 -9 in oras si 7.5 in afara

              Comment


              • W124 230E '88 automatik, 11% in oras (Tg.Mures), 8% afara.
                Last edited by paul_124_230e; 02-04-2011, 20:54 PM.
                Mercedes Benz w202 C180 Elegance '98

                Comment


                • Ma intreb pe gaz cat o sa consume si ce economie fata de benzina o sa am...poate imi spune cineva![/QUOTE]

                  Gpl-ul este rentabil atunci cand circuli mult cu masina ca sa amtortizezi investitia daca nu las-o asa cu gpl consuma mai mult daca acum ai 11% cu gpl o sa ai 14% dar este la jumatate de pret fata de benzina si un dezavantaj este ca omori motorul mai repede

                  Comment


                  • Originally posted by dsk View Post
                    Ma intreb pe gaz cat o sa consume si ce economie fata de benzina o sa am...poate imi spune cineva!
                    Gpl-ul este rentabil atunci cand circuli mult cu masina ca sa amtortizezi investitia daca nu las-o asa cu gpl consuma mai mult daca acum ai 11% cu gpl o sa ai 14% dar este la jumatate de pret fata de benzina si un dezavantaj este ca omori motorul mai repede[/quote]


                    Nu confunda motorul de Mercedes cu motorul de Dacie.Daca citeai atent tot ce s-a scris despre GPL aici pe forum ai fi gasit afirmatii ale colegilor care au facute cateva sute de mii cu motorul pe gaz fara probleme .
                    Arderea pe gaz este o ardere uscata iar la pornire ( asa am gasit si eu scris pe diferite forumuri - nu e teoria mea ) daca se face pe gaz se evita spalarea peliculei de ulei depusa pe cilindru de catre vaporii de benzina ( asta in caz ca nu o ia la prima cheie ) Eu de cand am GPL pe ea nu am mai bagat benzina ( nici macar pentru pornire) si a pornit bine merci si iarna trecuta si iarna asta la - grade (cate au fost) direct pe gaz

                    Motorul i-mi functioneaza mai bine pe gaz decat pe benzina ( mai rotund si mai silentios parca ) Chiar si la un 20% consum GPL in oras se incadreaza in costul a aprox 10-12 L benzina . Presiunea la ulei continuua sa stea undeva la 2.4 -2.6 la 90 grade dupa aproximativ un an si jumatate de functionat pe GPL .Concluziile le tragi singur ...

                    Comment


                    • W210 (2001) 2.6 cmc v6 : 8,5% - 14,5% .
                      Oo==oO

                      Comment


                      • Sl 320 cam -14-16 in oras si vreo 9-10 afara

                        Comment


                        • W123 230

                          W123 230 - carb Stromberg - de la 12% in sus in oras,9-10 afara
                          1976 W123 230 , M115.954
                          2000 W208 230 Kompressor , M111.982

                          Comment


                          • Al meu benzinar consuma 10,6 combinat si cand vrea muschii mei si vrea sa ma simt eu bine 12,8 ...in afara!!

                            Comment


                            • E 220 cdi 170 caluti am avut asa:arad-galati 5,7......galati-bologna(italy) 5,9 mers normal.

                              Comment


                              • E250 cdi coupe 3.6l autostrada A1. 3 persoane,rezervor plin si bagaj
                                16'' C350e
                                16" 911 Carrera
                                15" S350 Cdi

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF