Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes- Depreciere, revanzare si alte aspecte

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La primul este greseala cu siguranta.E imposibil sa faca o masina atatia km intr-un an de zile.Ar fi trebuit sa mearga cam 1700 km pe zi in medie
    In plus nu cred ca ar mai cere atat de multi bani pe o masina cu aproape 600 000km.Eu nu as da oricum pe acest model sau pe clasa G mai mult de 4-5000 euro nici noi,mi se par absolut oribile amandoua.Vb lui Mircea Badea,ca tot a fost citat pe forum,nu si-ar cumpara niciodata Mercedes vito sau viano pt ca o sa inceapa lumea sa ii faca cu mana:"Nu faceti curse de la Catelu la Bucur Obor?" "Aaa,nu domnita..asta e o masina de lux e masina mea personala!" "Aaa,credeam ca faceti curse,nu-i nimik il astept pe urmatorul!". Despre clasa G,s-ar putea sa te intrebe padurarii daca e bun de tractat lemne prin padure ca i-ar interesa si pe ei,pt ca Aro-ul lor are ceva probleme momentan la alternator.
    MÃREAȚA COBRA

Comment

• Originally posted by traianescu View Post
      Imi cer scuze ca poate sunt un pic (mai mult) off-topic. Nu am Passat, dar am un Golf IV, break, al nevestei. In iarna vreau sa-l vand, clar ca in Romania, ca vad ca sunt morti romanii dupa Passaturi si Golfuri, in Italia n-as lua mai nimic pe el. Are motorul de 1.9 (1896 cmc), iar pe Classe C, break, c220 de 2148 cmc si cu cutie automata pe deasupra, care si aia mai mareste un pic consumul. Greutatea e evidenta intre un Mercedes si un Golf, asta din urma parca e un fulg, diferenta de sute bune de kilograme. Ca si consum in Roma, cu Golful, manual, cu 6 trepte, imi ia cu 1,5 litri mai putin decat Mercedesul automat. Pe autostrada, Golful ia 5,4 iar C-ul 5,5. Si cum spuneam, cu diferenta evidenta de greutate intre cele 2 modele. Pai m-as mira ca un Passat sa consume cat un Golf, cand cantareste cat Classe C. La masini echivalente ca varsta (generatie), poate sa zica cine ce-o vrea, dar feeling'ul dintr-un Mercedes Classe C, nu l-am avut in nici una din rivalele ei: BMW serie 3, Audi A4, Passat, etc. Piete mature sunt cele din vest, acolo vezi cu adevarat valoarea unei masini la mana a doua, cati kilometri a fost in stare sa parcurga, rating-uri si tot ce mai vrei. Romanii, cum le dai o cireasa-n gura, nu-i mai dau drumul, o inghit si de le-ai spune ca are viermi, asa si cu fixatia asta pentru Volkswagen-uri. Iertare sa-mi fie, intra tot in categoria masinilor, dar mie tot mi se pare o gluma buna sa consideri superior un Passat. Luati spre exemplu, valoarea unui Passat vechi de un an si a unui Classe C, aceeasi varsta, aceeasi generatie, aceiasi KM, pe mobile.de, in Italia, unde vreti voi, in vest. Eu cred ca nu de nebuni le lasa atat de ieftin Passaturile la vanzare. Si incearca sa te atingi si de pretul unui Mercedes, ca-ti cariaza toti dinti cand vezi la ce valoare ramane.
      Postul tau se vrea cam exhaustiv. Dar stilul nu ii da credibilitate. Daca locuiesti in Italia, nu mai esti roman? Esti italian?
      Spui ca romanii sunt in limba dupa VW, dar tu nu ai (si) un Golf? Pardon, nevasta ta...

Discutia e complet off-topic dar daca tot ai deschis-o, nu doar romanii apreciaza Golf-ul, Golf a fost si inca este masina cea mai bine vanduta in Europa. Deci daca romanii sunt prosti sunt la fel de prosti ca restul europenilor.

As aprecia, ca initiator al acestui topic (postul 14) daca discutia s-ar mentine on topic si anume despre marca Mercedes, aspectele vizate fiind deprecierea la revanzare. Nicidecum unul de versus.

Comment

• Originally posted by Diesel View Post
        As aprecia, ca initiator al acestui topic (postul 14) daca discutia s-ar mentine on topic si anume despre marca Mercedes, aspectele vizate fiind deprecierea la revanzare. Nicidecum unul de versus.
        Nu sunt de acord cu ce spui.Cred ca atunci cand vb despre depreciere,vanzare si ALTE ASPECTE, bineinteles ca pot fi incluse si discutii despre competitori, rivalii de piata.Desi teoretic VW nu ar fi avut ce cauta la rivalii mercedesului,practic,acestia au ajuns acolo,mai ales in Romania.Traditia,fiabilitatea fara margini,rezistenta la tavaleala,faptul ca e marca germana serioasa care consuma putin si se intretine ieftin a propulsat VW-ul direct in topul masinilor.Stie toata lumea ca 1.9 tdi e fiabila,economica ,fuge de rupe si la confort eu nu cred ca e cu nimik mai prejos decat mercedes.Ce mai?E cea mai tare.
        Am vandut E-ul meu din 2000,cu 8600 euro si acum ma gandesc sa imi cumpar acest golf,din acelasi an,cu tot cu inmatriculare ma duce la vreo 9000 euro,deci mai pun vreo 400 euro peste okios,dar...VW tata!..nu jucarie:

Unde mai pui ca are si carlig de tractare,desi are km ceva mai multi,per ansamblu eu zic ca e o afacere f buna!
        Last edited by ionutz_ng; 09-18-2008, 18:51 PM.
        MÃREAȚA COBRA

Comment

• Mie VW-urile TDI mi se par de rahat, am avut cateva sub fund si numai probleme am avut cu ele. Mancau la bani de nu se mai saturau. Surprinzator, aceleasi motoare insa sub capota de Skoda Octavia (de care am avut o flota), mergeau foarte bine, la fel si masina - fara probleme. O fi cateva VW-uri fiabile, insa din experienta proprie si a altor prieteni de-ai mei, nu sunt de acord cu o generalizare.

Si ca sa zic ceva de Mercedes... Eu cred ca fiabilitatea care le-a adus renumele s-a incheiat odata cu inceputurile outsourcing-ului de piese in alte tari, si anume dupa 1999 - daca nu ma insel. Orca stie sigur, poate ne spune.
          Last edited by 200ce_marius; 09-18-2008, 19:02 PM.
          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

• E o afacere proasta ,la anul inmatriculat o sa-l dai cu 7000 cel mai probabil.

Comment

• Sa nu uitam ca acum Rapid este dominata de puternicii Wolsburg,echipa din orasul in care se fac VW-uri.Tinand cont ca la Wolsburg a jucat si puternicul Dorinel,ramane fara comentarii cat de fioroasa e marca VW.
              MÃREAȚA COBRA

Comment

• Originally posted by ionutz_ng View Post
                Nu sunt de acord cu ce spui.Cred ca atunci cand vb despre depreciere,vanzare si ALTE ASPECTE, bineinteles ca pot fi incluse si discutii despre competitori, rivalii de piata.
                Ca tu nu esti de acord, nu ma mai mira. Tu nu esti de acord cu mai nimic...

Alte aspecte ...ce privesc MERCEDES...vezi fiabilitate, intretinere, asigurare etc.
                Adica chestii de care deprecierea e legata indisolubil. Daca esti de acord printre comentariile offtopic.

Comment

• Bine ca esti tu de acord...cum a scris omu ala din Italia ca are si golf si mertz si ii place mai mult mercedesul cum ai sarit pe el...foarte obiectiv mai esti.Da-ti barna aia din ochi mai intai...
                  Si apoi chiar nu inteleg de ce te legi de mine?Care e problema ta ce fac,simt,gandesc eu?
                  Last edited by ionutz_ng; 09-18-2008, 19:32 PM.
                  MÃREAȚA COBRA

Comment

Bine ca esti tu de acord...cum a scris omu ala din Italia ca are si golf si mertz si ii place mai mult mercedesul cum ai sarit pe el...foarte obiectiv mai esti.Da-ti barna aia din ochi mai intai...
                    Si apoi chiar nu inteleg de ce te legi de mine?Care e problema ta ce fac,simt,gandesc eu?
                    No comment.

Comment

• Diesel: n-are a face cu locatia in care sunt, eu spuneam, destul de clar, ca nu au cautare VW Golf IV, in Italia. Nu iei mai nimic pe ele, mai castigat esti de-l vinzi la bucata. Pe cand, nu acelasi lucru poti sa spui si daca il vinzi in Romania. Un Golf second hand, sau Passat, ce vreti voi, se vand la un pret mult mai bun pe piata romaneasca, decat cea vestica. Nu jignesc pe nimeni, spun doar lucrurilor pe nume, astea sunt masinile ce se vand bine in Romania. N-au decat romanii sa fuga de Mercedes, eu il prefer la fel. Sunt eu mai prost si mai dau in plus si cateva mii de euro pe numele masinii, decat sa iau un echivalent ca si clasa mult mai ieftin. Cutia automata de la mercedes, nag 5, e mai proasta decat cea de vw? 220 cdi e mai prost(mai putin fiabil) ca motor decat 1.9 tdi?(nu luati in seama diferenta de vreo 200 cmc) ca de abia acum au introdus si cei de la vw common rail. Caroseria de la Classe C e mai proasta decat cea de passat? sau electronica ? Asa ca, daca din toate intrebarile astea, balanta inclina (ba bine ca nu) in favoarea mercedesului, am tot dreptul sa cred ca vw e doar un moft romanesc, al unei societati care inca nu a ajuns la maturitate. De ce are nevasta-mea golf? e mai fiabil decat o frantuzeasca spre exemplu si mai ieftin decat alte alternative germane, cand vorbesti de o a doua masina in familie cu un volum apropiat de un classe c. Dar unui mercedes nu vad ca pana in prezent sa-i fi dat clasa vreun vw.

Comment

• Poate ca e cazul si noi,fanii mercedes sa ne ducem pe alte forumuri sa scriem pe acolo asa cum fac pe aici de-al de shadow si diesel.
                        MÃREAȚA COBRA

Comment

• Originally posted by traianescu View Post
                          Diesel: n-are a face cu locatia in care sunt, eu spuneam, destul de clar, ca nu au cautare VW Golf IV, in Italia. Nu iei mai nimic pe ele, mai castigat esti de-l vinzi la bucata. Pe cand, nu acelasi lucru poti sa spui si daca il vinzi in Romania. Un Golf second hand, sau Passat, ce vreti voi, se vand la un pret mult mai bun pe piata romaneasca, decat cea vestica. Nu jignesc pe nimeni, spun doar lucrurilor pe nume, astea sunt masinile ce se vand bine in Romania. N-au decat romanii sa fuga de Mercedes, eu il prefer la fel. Sunt eu mai prost si mai dau in plus si cateva mii de euro pe numele masinii, decat sa iau un echivalent ca si clasa mult mai ieftin. Cutia automata de la mercedes, nag 5, e mai proasta decat cea de vw? 220 cdi e mai prost(mai putin fiabil) ca motor decat 1.9 tdi?(nu luati in seama diferenta de vreo 200 cmc) ca de abia acum au introdus si cei de la vw common rail. Caroseria de la Classe C e mai proasta decat cea de passat? sau electronica ? Asa ca, daca din toate intrebarile astea, balanta inclina (ba bine ca nu) in favoarea mercedesului, am tot dreptul sa cred ca vw e doar un moft romanesc, al unei societati care inca nu a ajuns la maturitate. De ce are nevasta-mea golf? e mai fiabil decat o frantuzeasca spre exemplu si mai ieftin decat alte alternative germane, cand vorbesti de o a doua masina in familie cu un volum apropiat de un classe c. Dar unui mercedes nu vad ca pana in prezent sa-i fi dat clasa vreun vw.
                          Dupa cum ai intuit si tu in inceputul acelui post, erai destul de mult offtopic.
                          Topicul acesta dupa cum incerc de vreo doua pagini sa explic este despre marca Mercedes si nu despre VW sau alte marci.VW Golf daca e un moft e un moft european, nu romanesc.
                          Eu doar ti-am sesizat acest lucru subliniind inadvertentele care le-am sesizat in postul tau. Nu are importanta de unde scriem, eu nu cred ca trebuie sa traiesc in Italia ca sa ma maturizez. Am fost in multe tari, prea multe ca sa le invoc.

Haideti sa ramanem on-topic. Despre Mercedes.
                          Last edited by Diesel; 09-18-2008, 22:04 PM.

Comment

• Dar de ce sa nu vb despre VW?Ca sa vii tu si sa bombardezi mercedesul ca e asa si pe dincolo in timp ce vw-ul tau mult iubit sa nu poata fi atacat,nu?Sa fie doar mercedes acolo pe plutonul de executie ca asa iti convine tie cel mai mult.Cand vb despre deprecierea pe piata sec hand clar incluzi si rivalii sa vezi din ce cauza nu se mai vand si cine le-au luat fata.In momentul in care mercedes nu se mai vinde bine,e clar ca din cauza ca e preferata alta masina,ca doar nu ramane omul fara masina.
                            Hai sa vedem cat de bune sunt si vw-urile astea care a ajuns un golf sa se vanda mai scump decat un E class.Lor chiar asa nu le pica turbinele,nu au probleme la instalatia electrica,sunt chiar asa de silentioase si placute la condus,etc ?
                            MÃREAȚA COBRA

Comment

Dar de ce sa nu vb despre VW?Ca sa vii tu si sa bombardezi mercedesul ca e asa si pe dincolo in timp ce vw-ul tau mult iubit sa nu poata fi atacat,nu?Sa fie doar mercedes acolo pe plutonul de executie ca asa iti convine tie cel mai mult.Cand vb despre deprecierea pe piata sec hand clar incluzi si rivalii sa vezi din ce cauza nu se mai vand si cine le-au luat fata.In momentul in care mercedes nu se mai vinde bine,e clar ca din cauza ca e preferata alta masina,ca doar nu ramane omul fara masina.
                              Hai sa vedem cat de bune sunt si vw-urile astea care a ajuns un golf sa se vanda mai scump decat un E class.Lor chiar asa nu le pica turbinele,nu au probleme la instalatia electrica,sunt chiar asa de silentioase si placute la condus,etc ?
                              Daca vrei discutii de versus...deschide un topic de versus si discuta acolo.

Ca initiator al acestui topic, in care am precizat de mai multe ori care e tema de discutat, solicit echipei de moderatori sa stearga postul de mai sus (si acest post al meu) iar urmatoarele iesiri in offtopic sa fie sanctionate regulamentar.

Comment

• Daca vrei topic in care sa se scrie dupa regulile tale,nu ai decat sa scrii singur pe aici.Ti-am zis clar,in procesul de vanzare,de marketing al unui produs un rol aparte il constituie si studierea pietei si a concurentei.Eu nu mai scriu pe acest topic pana un moderator,altul decat 200ce_marius nu ia initiativa atat legat de asta cat si de ce s-a intamplat cu Orca.Te felicit totusi ca,ai reusit pe un forum rival sa te impui atat de bine.Esti demn de lauda,probabil ca si masina pe care o aperi este la fel de buna si face praf mercedesurile pe piata sec hand de vanzare.Ura,ura!
                                MÃREAȚA COBRA

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF