Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Incredibil, ce se mai fura la reprezentantele Mercedes din romania: suruburi...!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by nstoe View Post
    100% de acord ! .

M-am crucit cand am citit ce motivatie se da unuia care-ti baga mana-n buzunar pentru ca are el rate la banca .
    Dece va cruciti, ca asta este adevarul, un surub azi, maine altul, poimane o piesa, si tot asa.

Va rog nu va mai prefaceti ca sunteti in necunostinta de cauza.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
      Dece va cruciti, ca asta este adevarul, un surub azi, maine altul, poimane o piesa, si tot asa.

Va rog nu va mai prefaceti ca sunteti in necunostinta de cauza.
      Ceea ce doare - ca tot pomeneai mai sus - este faptul ca sunt unii ca tine care gasesc scuze si argumente pentru furt astfel incat sa-l poata integra in "normal".
      Domnule draga, ceea si cum gandesti matale nu este normal.

On-topic: E bine cunoscut ca se produc astfel de situatii.
      Da, cineva le produce, nu se intampla asa din neant.
      Ca idee, si eu cer mereu piesele in portbagaj, la orice schimb.
      Important e sa identificam si reclamam legal orice contraventie.
      Pana la urma se vor rezolva intr-un fel sau altul.

Bafta !

Comment

Romanii au fost si vor ramane un popor de ciubucari descurcareti...altfel spus din pct meu de vedere mai toata lumea fura de la munca (cat de putin sau ce poate / ca are nevoie sau nu) . Spre nenorocul lor aici s-a prins "fraieru' " .

Comment

Ideea e ca suntem luati de prosti, aici este buba... Pai cum sa incerci sa ma furi tot tu, acelasi mecanic, impreuna cu tine, acelasi sef de atelier si incheind cu managerul filialei cat ti-am atras atentia cu 2 saptamani inainte ca stiu ca m-ai furat si te previn sa nu mai incerci macar sa faci acelasi lucru, sa ma furi adica???????? Aici este problema, tupeul si nesimtirea si siktirul cu care sunt tratat eu ca si client dupa ce te prind cu mana in buzunarul meu! Asta e culmea, poate trebuia sa imi cer si scuze ca i-am prins la furat, am intrerupt mafia de la lucru. De la furaciune adica! Cei mai penibili hoti din cati am trait sa vad ca exista, hotii de suruburi de la Mercedes !!!

Comment

Nu am inteles foarte clar ce adevar doreste colegul jacob sa recunoastem .
            Ca se fura sau din ce motiv se fura ? .

Binenteles ca de furat se fura , dar nu sunt de acord cu motivatia furtului .
            Pentru aceasta nu exista nicio scuza .

Am vazut multe documentare pe Discovery despre americani , produse de americani ( nu de rusi , chinezi , iranieni , etc ) in care erau prezentate nenumarate cazuri de indivizi care isi dadeau tzepe unii la altii , metode de inselat autoritatile statului sau firmele de asigurari . Acolo exista firme de avocatura specializate in ati arata , contra cost , cum sa ocolesti legile .

Comment

Originally posted by iusau View Post
              Ceea ce doare - ca tot pomeneai mai sus - este faptul ca sunt unii ca tine care gasesc scuze si argumente pentru furt astfel incat sa-l poata integra in "normal".
              Domnule draga, ceea si cum gandesti matale nu este normal.

Asculta aici, eu sunt de etnie Maghiara cu dubla cetatenie!, asa ca ma doare fix in cot de ce crezi matale.
              Am scris doar unul dintre motive pentru care unii ar rotunji veniturile.

Bafta !
              Originally posted by sile1 View Post
              Romanii au fost si vor ramane un popor de ciubucari descurcareti...altfel spus din pct meu de vedere mai toata lumea fura de la munca (cat de putin sau ce poate / ca are nevoie sau nu) . Spre nenorocul lor aici s-a prins "fraieru' " .
              Nu am vrut sa scriu eu asta, din respect pentru unii prieteni si cunoscuti de pe acest forum.
              Romanu nu-i sanatos daca nu ciupeste "fura" de undeva ceva, ma rog sunt si exceptii.

Sa va mai zic ceva asa de ochii lumii, asta ne priveste pe toti care au autoturisme indiferent de marca, cati dintre voi stiti ca la majoritatea pecourilor din tara se fura din buzunarul clientului?
              De fiecare data cand alimentam, suntem ciupiti de catva banuti sau lei, depinde de cantitatea alimentata.

Si inca se mandresc escrocii ca ce profit a avut anul trecut compania stiti voi care.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by claudiugiuclea
                Care reprezentanta?

Te-ai trezit vorbind si tu? Citeste topicul de la inceput.
                Vad ca topicul asta reinvie nemultumiri latente, provoaca asa zise sfaturi (gen "evitati reprezentantzele") si retete de viata ("salariu mic ergo trebuie sa furam").
                De ceva vreme forumul asta functiona foarte smooth fara flame-uri, fara nervi, fara useri suparati iremediabil insa reveniti tiptil.
                Prin urmare, chiar daca initiatorul nu are nici o vina (daca are noutati relevante la situatia semnalata, sa-mi dea PM si ii voi permite sa posteze aici), topicul se inchide, cel putin temporar.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Bine, la solicitarea initiatorului il redeschid. Sunt dator cu minim de explicatie pentru el: nu, nu e cenzura, insa tu vezi doar prin prisma interesului tau imediat - blamarea, justificata, de altfel, a firmei care te-a furat, in timp ce eu vad (sau cel putin incerc sa vad) interesul de ansamblu al forumului - adica evitarea mentinerii topicurilor ce pot genera limbaj violent, contraziceri ce pot degenera s.a.m.d.
                  La proxima deviere substantiala pe aratura, se va inchide iremediabil.
                  Atentie, acest forum nu este spatiu public in extenso, pentru evidentierea unor stari de fapt si generarea unor reactii conjugate aveti alte feisbucuri sau mai stiu eu ce.
                  Last edited by cutaresku; 12-07-2014, 22:14 PM.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Hai să mă bag şi eu în seamă, că până acum eram doar observator al acestei discuţii:
                    1. Cel puţin din poză, este atât de evident că acele şuruburi montate sunt unele folosite (să nu zic "second hand"), că alt argument sau probă în a susţine cauza, nici nu mai e nevoie !
                    2. (derivă din pct 1) Aş fi foarte curios să aflu reacţia lui Ţiriac însuşi (din vaga mea cunoştinţă, AK este în proprietatea lui, nu ?) vis-a-vis de cele întâmplate, prin simpla citire a acestui topic, dacă ar ajunge cumva la el ...
                    3. Restul e can-can, cu devierea de la subiect a unora vis-a-vis de furtul în general în românica ... chiar nu comentez "atitudinili" !
                    Lord W126 500SE -> 2.5D
                    Lady W123 230C -> 240D
                    W124 -> 200D
                    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Asa am patit si eu cu reprezentantele mercedes in legatura cu incalzirea scaunului sofer care era intrerupta rezistenta. Costul la o reptezentanta era de 1500 lei iar a doua nici macar nu ami garanta ca o sa am scaunul cu incalzirea reparata si in starea lui initiala ca si aspect. Un electrician mi a recomandat chiar sa inlocuiesc scaunul. L am desfacut si am reparat totul singur . Cine vrea detali pt desfacerea scaunului tapiterie etc. cu mare placere.

Comment

Autoklass nu apartine Tiriac , e in legatura cu Romstal , patronul este italian.

Aici e link spre director sucursala Autoklass Pipera :

Te sfatuiesc sa trimiti o plangere si la importator, sunt firme diferite : Mercedes Benz Romania- www.mercedes-benz.ro

Comment

Originally posted by Levi View Post
                          Aş fi foarte curios să aflu reacţia lui Ţiriac însuşi (din vaga mea cunoştinţă, AK este în proprietatea lui, nu ?)
                          Originally posted by b97dmt View Post
                          Autoklass nu apartine Tiriac , e in legatura cu Romstal , patronul este italian.
                          Îmi retrag cuvintele, așa este, acționar majoritar este Enrico Perrini. Totuși, îmi mențin dorința de a afla și părerea lui, și spun asta deoarece la o reprezentanță al unei alte firme de-al lui (cum bine ai zis, Romstal - magazinele din Tg-Mureș) am avut parte numai de impresii plăcute, și nu o singură dată !
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by b97dmt View Post

Aici e link spre director sucursala Autoklass Pipera :

Te sfatuiesc sa trimiti o plangere si la importator, sunt firme diferite : Mercedes Benz Romania- www.mercedes-benz.ro
                            b97dmt, multumesc pentru detalii!

Legat de directorul sucursalei Autoklass Pipera tin sa precizez ca a fost printre primii care a aflat de incidente. Are si dumnealui pozele si toate cele trimise de mine insa raspunsul pe care l-am primit a fost stupefiant: "eu nu pot lua niste decizii pe baza unor poze". I-am precizat distinsului domn director ca acelea nu sunt poze, sunt chiar probe adica insa degeaba, nu l-am putut convinge si cu asta basta! A zis seful de atelier si mecanicu' ca "alea vechi e noi" si viceversa, acolo este adevarul, in spusele borfasilor adica!

In legatura cu povestea asta o sa revin in cateva zile cu precizari importante. La momentul actual nu pot face publice anumite aspecte pentru a nu zadarnici actiunile in curs de derulare. Voi reveni cu precizari inclusiv despre implicarea firmei Mercedes Benz SRL, reprezentanta Daimler Benz in Romania adica.

Daca cineva imi poate da o relatie directa catre partonul firmei Autoklass ar fi de bun augur sa il contactez direct. Daca ar stii ce se intampla in firma lui nu cred ca ar fi asa incantat...

Comment

Salutare. Trebuia sa faci reclamatie in momentul in care ti-au dat suruburile inapoi. Atunci trebuia sa verifici sa sa chemi seful de atelier sau directorul de filiala. Altfel iti pot spune - si de altfel indreptatiti - ca ai plecat si ai schimbat suruburile in alta parte.
                              Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Salutare!

Cred ca este cuvantul tau impotriva cuvantului "lor", si ar fi trebuit sa ai martori la primirea suruburilor, inainte de a pleca cu masina din service. Pe documentele de intrare-iesire din service exista si rubrica ora:minut de intrare, ora-minut iesire.
                                La intrarea in service se face o fisa numita DEVIZ ESTIMATIV LUCRARI. Deasemeni, spre exemplu le reprezentanta din Suceava pe spatele facturii(pe care o platesti!) scrie CONTRACT VANZARE CUMPARARE SI PRESTARI SERVICII, in continutul caruia scrie printre altele termene, garantii, pret, litigii, clauze, etc. Deasemeni pe alt act ce se numeste COMANDA DE LUCRU, pe fata scrie km masinii, serie motor, etc iar pe verso CONDITIILE FIRMEI, unde se face referire la costuri, durata, etc. Al 4-lea document la plecarea din reprezentanta este FISA CONTROL CALITATE, unde altcineva(sef) verifica lucrarea mecanicului. Desigur si chitanta la factura

P.S. La reprezentanta din Sv clientul are acces in hala unde se repara masina si poate sa stea langa aceasta pe toata durata de reparatatie, iar la plecare primeste chiar si filtrele uzate, pe care le-a inlocuit sau furtunul rupt ce a fost inlocuit fara a le cere, ci pur si simplu ii sunt impachetate si puse in portbagaj...
                                Last edited by mihai1968; 12-22-2014, 21:19 PM.
                                Noul E-Class 2017

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF