Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cobra rullz!Placerea de a conduce.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cobra rullz!Placerea de a conduce.

In seara asta mi s-a intamplat ceva deosebit.Am intalnit un nene cu un w126,in stare sincer,asa si asa cu motor omologat de cobra 240D.Masina e de vanzare asa ca l-am rugat sa ma lase sa o conduc.De indata ce am inceput sa merg cu ea am inceput sa traiesc iar acele senzatii pe care nu le-am mai trait de cand aveam cobra.Este altceva!Este o senzatie subiectiva de bine,care oricat m-as chinui sa-i gasesc o explicatie logica nu pot.Cu tot climatronicul lui,okiosul nu m-a facut niciodata sa simt acea placere de a conduce care am simtit-o pe vremea cobrei si dinnou asta seara pe w126 240D.
    Sa fie oare din cauza cutiei automate de pe okios care ma face sa fie pe jumatate pasager si nu sofer?Sa fie din cauza servodirectiei care este de alt tip la cobra,f placuta la condus?Habar nu am.Cert este un singur lucru.Pe vremea cobrei conduceam cu adevarat din placere eram ca un copil de ala care se joaca si e f incantat de asta.Niciodata nu am mai simtit asta cat am condus okiosul sau alte masini de generatie mai noua(cea mai nasoala a fost de departe loganul).Deja ma gandesc sincer daca chiar e cazul sa ma intorc la "vechituri",poate ca nu dar ca a doua masina cred ca imi voi cumpara dinnou o cobra sau un w126,manual cu motor clasic de cobran.
    Am uitat sa precizez ca motorul 240 este cu pistoane tip "laba de gaska" si injectia este buna,motorul este evident mai silentios decat la o cobra normala si toarce atat de frumos incat te indragostesti instant.Am fost si am facut drive test cu multe masini: opel,mondeo,megane,pejo,vw,..am apreciat ca erau impecabile pt ca erau masini noi.Dar sa simt placerea de a conduce din cobra sau din acest w126,niciodata.Daca ati simtit vreodata ce simt eu sunt curios sa aflu.
    MÃREAȚA COBRA

Domnul Ionutz! Se pare ca inca nu ai avut placerea de a te da cu un 300d in toate mintzile lui. Sau cu un 126 cu motor original... Nu conteaza care.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
      Domnul Ionutz! Se pare ca inca nu ai avut placerea de a te da cu un 300d in toate mintzile lui. Sau cu un 126 cu motor original... Nu conteaza care.
      Nu conteaza puterea!Am condus masina si cu 200 cai,dar nu asta ma face sa ma simt bine la volan.Este feelingul volanului de cobran,cum intra in viteze,cum ia curbele,cum raspunde motorul la accelerare,tot.Un lucru e cert,cand conduceam cobra eram f bine dispus era placere,acum sunt doar relaxat si comod.
      Sper sa am ocazia la o intalnire viitoare sa conduc cobranul tau daca mi-l dai
      MÃREAȚA COBRA

Comment

Hmm.
        Fa-mi si mie cunostinta cu furnizorul tau de substante

Comment

senzatii cu adevat am trait in E500 al unui prieten din ungaria.nimic nu se compara cu senzatia ce o ofera motorul ala imens pe caroseria w124 ce poate fi bland ca un mielusel la turatii foarte joase dar si o fiara adevarata dupa 4000 rot/min

pe locul doi ar fii 126 -560

Comment

De acord...Senzatia de COBRA e unica...

Comment

cobra rull..

Cred ca Ionut are dreptate...realizez ca este un fin cunoscator al lui W123 si am toata stima pentru el ,pentru ca a reusit performanta de a simtii esential spiritualitatea acestui model .Este un fel de traire sacra sau poate mistica ce te transpune intr-un alt plan pe care nu multi pot sa-l acceada.
              Vorba unui prieten de la mine din Oltenia care dupa ce l-am plimbat cu Oldtimerul(w123.. 280 E) meu prin sat de Pasti ,a spus :"daca nu m-as fi plimbat cu aceasta masina ,as fi trait degeaba pe aceasta lume"

vorba mea:
              frunza verde trei masline'
              unde ma simt eu mai bine...?
              cred ca-n W..1..2..3
              de ma pui nu ma mai iei.
              are esenta divina,
              ma aduce la Lumina...

MB lirics by
              steen

Comment

Legatura intre tine si motor o simti ca si cum ar fi prelungirea ta,iar unei masini atat de placute la condus precum cobra,cutia manuala i se potriveste de minune.
                MÃREAȚA COBRA

Comment

A mai fost un topic unde oamenii (inclusiv eu) se intrebau dece w123-u atrage atata lume ca doar e o masina veche, consuma si nu prea are dotari "up to date".

Deci totusi dece unora le place w123-u. Raspunsul probabil e alta intrebare...dece unii asculta Led Zeppelin sau Beatles? doar is vechi si aia..depasiti...acu manelele is la moda

Comment

Fac ceva pe toate plasticile astea moderne, cand ai cobra devii automat subiectiv. Eu judec toate masinile prin prisma mercedesurilor pe care le am si le-am avut. Prefer oricand cazanul meu, altceva nu ma satisface.
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

cred ca e timpul sa incepem sa umblam si noi cu femei de 50-60 de ani.am inteles ca au un farmec aparte.....si au fier nu gluma ele (proteze,bastoane) nu plastice sau silicoane cum au astea mai tinere

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                        cred ca e timpul sa incepem sa umblam si noi cu femei de 50-60 de ani.am inteles ca au un farmec aparte.....si au fier nu gluma ele (proteze,bastoane) nu plastice sau silicoane cum au astea mai tinere
                        Femeile de 50-60 de ani si-au pierdut functia care ne atrage pe noi la o femeie in general.Cobrele inca nu.Ele continua sa functioneze la fel ca si masinile noi dar au unele chestii in minus(clima,senzori,etc) si altele in plus care tin,exact cum a zis carmine de latura noastra subiectiva.Mergea comparatia cu fetele simple de la tara care raman naturale vs alea siliconate si cu kile de ruj si fard pe ele.
                        MÃREAȚA COBRA

Comment

Da, dar o fata de la tara te mai atrage,indiferent daca are kg de fard sau nu....

hai sa o comparam pe bunica cu nepoata....ce ai alege?

Comment

cobra rull..

Originally posted by carmine View Post
                            Fac ceva pe toate plasticile astea moderne, cand ai cobra devii automat subiectiv. Eu judec toate masinile prin prisma mercedesurilor pe care le am si le-am avut. Prefer oricand cazanul meu, altceva nu ma satisface.
                            ma bucur sa constat cu placere ca tot mai multi colegi gasesc in aceasta masina ceva deosebit.Deci atunci cand din ce in ce mai multi devin atasati neconditionat de aceasta masina,inseamna ca "ceva este".Realitatea neconditionata se impinge catre subiectivitate si ramane aici pt .totdeauna.
                            Trecerea de la obiectualitate la subiectibitate se face normal ,trecerea insasi fiind la ea acasa,pentru ea insasi,demonstrand calitatile esentiale ale obiectului in cauza ,puterea lui de a se pulveriza in subiect,in constiinta.
                            Ba mai mult ,demonstreaza ca fiinta umana inca nu e pierduta,instrainata ,ci ca ea e capabila de acte neconditionate care isi au izvorul in iubire.Fiinta umana inca nu e o victima a societatii de consum, fiinta care schimba necontenit obiectele,cumparand altele noi,....si asta doar pentru ca nu se mai poarta...

vorba mea:
                            de cand ma misc prin lume,
                            intr-un imens pustiu,
                            nu mai privesc la stele,
                            nici viata nu mi-o stiu.
                            nimic nu ma atinge...
                            macar o adiere,
                            mirosul de benzina,
                            si chipul dragei mele.
                            surubul de la apa,
                            sau schimbul de ulei,
                            rotitul la supapa,
                            sau chiar mersul in trei.

steen

Comment

Originally posted by steen View Post
                              Cred ca Ionut are dreptate...realizez ca este un fin cunoscator al lui W123 si am toata stima pentru el ,pentru ca a reusit performanta de a simtii esential spiritualitatea acestui model .Este un fel de traire sacra sau poate mistica ce te transpune intr-un alt plan pe care nu multi pot sa-l acceada.
                              Vorba unui prieten de la mine din Oltenia care dupa ce l-am plimbat cu Oldtimerul(w123.. 280 E) meu prin sat de Pasti ,a spus :"daca nu m-as fi plimbat cu aceasta masina ,as fi trait degeaba pe aceasta lume"

vorba mea:
                              frunza verde trei masline'
                              unde ma simt eu mai bine...?
                              cred ca-n W..1..2..3
                              de ma pui nu ma mai iei.
                              are esenta divina,
                              ma aduce la Lumina...

MB lirics by
                              steen
                              Aleluia!!!!
                              Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF