Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E timpul sa imi iau un Mertz dar am nevoie de ajutor!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E timpul sa imi iau un Mertz dar am nevoie de ajutor!

Hai sa incep cu inceputul si sa salut calduros pe toata lumea fiind primul meu post. Asa ca: SALUTARE TUTUROR!
    Dupa ce am avut si eu masini de ocazie precum: Opel Vectra CD 2.0i, Volkswagen Golf I 1,6 Benzina, Batrana Dacie 1300 si deasemenea dupa ce am condus o duzina de masini m-am gandit ca e cazul sa imi indulcesc viata cu un Mercedes. Bineinteles ca finantele sunt oarecum restranse, ele provin dintr-un credit, asa ca... suma maxim disponibila este: 4500 Euro.
    Am gasit unele care imi plac pana acum:
    Mercedes W124 2,5 D '87
    Mercedes W124 2,0 D '90
    Mercedes W124 Coupe 2,0i '94
    Mercedes 190D '92 inmatriculata recent
    plus alte cateva W124 mai vechi dar care inca par sa se tina destul de bine.
    Se pare ca sunt singur impotriva tuturor:
    Prietenii imi spun: Ia-ti o masina mai noua pe benzina
    Colegii la servici: Ia-ti ceva mic ca e aglomeratie (Matiz, Lupo etc etc)
    Prietena: Ia-ti un Polo
    Mama: Ia si tu fiule un Logan
    Doar tatal meu zice ca e ok un 124 dar nu e prea convins nici el.

De aceea apelez la voi, aveti si experienta cu ele asa ca va rog nespus sa ma
    ajutati. Merita sa investesc? Ma refer si pe termen lung (e pe 6 ani creditul).
    Veniti si voi cu niste sugestii, ce ar trebui sa caut, mie imi place 124 dar poate ca ar trebui sa ma indrept spre altceva. Deasemenea cine stie, cat poate sa consume acel coupe pe benzina de care mentionam mai devreme? Nu de alta dar e absolut superba masina.

Va multumesc anticipat pentru ajutorul vostru!

Salut,ce pot sa iti spun eu e ca am fost si eu in situatia ta (credit pa 7 ani,etc),si mi-am luat un w124 200D,ultimul model("93-95),pe asta misa pus mie pata dupa discutii cu cunoscatorii si vreo 3 luni de navigat pe net,am dat 5300 pè ia ,iar dupa ce am schimbat un rulment si doua bucse care faceau zgomot sunt foarte incantat de ea.Daca iti permiti un impozit mai mare iti recomand motoru de 250D,ca la consum ii foarte mica diferenta.
    Cat despre cupeu....e intradevar deosebit,dar cu consumul???,numa daca te uiti in documentele referitoare la acest model.
    W124.E200D
    Intek-M120 plus+Sirio Performer 5000.

Comment

Din tot ce ai expus aici, cel mai practic ar fi 190ul inscris recent. E dizel, e tras prin qur prin tara asta mai putzin ca restul masinilor, asa ca trebuie sa fie masina. Acuma nu stiu carei banu...

Comment

http://www.autovit.ro/html/6/8/6/3/606863.php asta mertzul 190 (sper sa fie voie sa postez link-ul )

Impozitul pentru 2,5 D am inteles ca ar trebui sa fie pe la max 400 RON pe an,
        ceea ce mi-as putea permite.

Merci pentru raspunsurile voastre de pana acum, nu ma asteptam sa vina asa repede.
        Pe de alta parte sa inteleg ca m-am orientat bine spre un mertz mai vechi decat spre un logan mai nou sau alte "minunatii" dinastea?

Comment

La prima vedere arata bine masina. E putin cam scumpa dar daca e buna s-ar putea sa merite.
          Oricum , alegerea logan vs alta masina depinde de fiecare. Un om caruia nu-i place nici sa schimbe uleiul s-ar putea sa aleaga loganul.
          Trebuie sa fii constient ca totusi e o masina veche care poate sa mai aiba probleme sau poate sa mearga perfect.

Comment

Parca mai bine as merge pe W124 2,5D. Am si gasit unu frumusel, e in Maramures, deci nu a incasat kilometri de strazi bucurestene. De faptul ca e o masina veche sunt constient si nici nu ma sperie sa mai mesteresc la ea. Am lucrat mai demult vara si in service, si pe camion o vreme, deci nu sunt o "domnisoara" la capitolul asta. Am citit pe net o gramada despre 124, am vazut filmulete din germania despre masina asta si se pare ca sunt indestructibile, merg lejer pana la 1 milion de km. Acum survine o alta intrebare: la ce sa fiu cel mai atent cand ma duc sa cumpar un W124 Diesel? Presupunand ca e vorba de motorizarea de 2,5.

Comment

EU ce pot sa zic?am avut cam de toate,acum avind si c124 si w201,recomand fara ezitare coupe-ul(daca are aer)....eu i-am administrat gpl si merge de rupe.....eventual daca inclini spre coupe asteapta pina pe 12-13 cind vin si o eventuala intilnire cu participantii...din ce vad pe linkul tau w201 e fara aer,fara airbag..fara senzor temperatura externa....are in plus fata de coupe doar intretinerea o idee mai ieftina...

Comment

http://www.autovit.ro/html/6/9/0/3/606903.php - uite aici si coupe-ul

Comment

e exact ca al meu-singura treaba ce nu aprob sunt rotile,ce ptr RO sunt nepotrivite(recomand roti de 15 cu 205/60r15 sau 16 cu 205/55r16 eventual 245/55r16)in rest e super.....da-i o spaga lui dok sa vina cu tine daca vrei sa o iei...

Comment

corectez-eventual 215/55r16..........si bafta....ps vezi ca e mai rigida la suspensie decit berlina......chiar daca nu e varianta sportline......

Comment

Si la consum cat poate sa ia? Atat urban cat si extraurban, asa cum e pe benzina acum, ca sa stiu daca merita GPL sau nu. Eu nu as umbla enorm cu masina oricum dar din cand in cand ma mai duc acasa in Baia Mare si sunt vreo 700 KM.

Comment

in urban papa 12,cutie manuala.Eu merg cu 8-9 litri benzina la 100(stau intr-o statiune pe litoral unde nu e mult trafic),si pe gaz fac exact 600km cu 64 litri gaz.....pe autostrada pina la 160 papa 10 benzina....

Comment

Pai m-ai facut un om fericit , presupunand ca si asta ar avea consumul asta... la mine e bine cat timp nu sare 12 in oras, si daca mai vine si un GPL pe ea, e boierie, dar parca vad ca nu o sa imi pun GPL, o sa imi placa prea mult asa. Deci da, treaba e clara, astept raspunsul de la banca in urmatoarele zile si pe urma incerc sa il "mituiesc" pe Dok. Oricum pana atunci, orice sfat in plus e binevenit. Merci de ajutor!

Comment

atentie cind vei avea nevoie de inst gpl,intreaba(-ma eventual)de care cum si ce fel........intre timp da-te cu ea....bafta...ps daca vrei intirzie-l pe vinzator pina vin(dat fiind ca la mine e a 2 a identica)si mergem cu tot cu dok(eu free)vezi,esti major.....

Comment

Ok, apreciez sfaturile si ajutorul foarte mult! Tu pe cand ajungi in tara?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF