Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E timpul sa imi iau un Mertz dar am nevoie de ajutor!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

plec simbata si ajung duminica,apoi zac deci de luni pina pe 25 sunt in capitala.....

Comment

Se poate atunci un PM cu un numar de telefon sa te contactez, sau un ID de messenger eventual?

Comment

Sincer trebuie sa cumpar un sim cind vin.........sunt de gasit pe mail sau messenger(cauta unde trebuie)

Comment

da am gasit! merci! mi-am postat si eu acolo detaliile de contact. azi am primit numai vesti bune! de la banca ca mi-au aprobat creditul si l-am sunat pe proprietar si mi-a zis unde e masina si ca nu a a dat-o. maine ma duc intr-o plimbare sa o vad macar.

Comment

vezi serii.acte si starea tehnica..........

Comment

absolut! oricum deocamdata voi arunca o ocheada fara proprietar, o "filez" putin sa ma uit in liniste la imperfectiunile tablei.

Comment

Salutare tuturor !
                Am gasit si eu acest forum de doar cateva zile si trebuie sa va spun ca sunt un fan al modelului W124 si cand spun asta vb din experienta.Am condus unul din 1992 ce era pe taxi in 2003 si avea vreo 800.000 Km si va spun ca mergea binisor saracu cu ulei de 3 lei litru.
                Am fost f placut impresionat de ce siguranta si confort ofera aceasta masina si am avut placerea ca la cateva luni sa conduc unul din 1986 care era mult mai bine intretinut si care mergea super la varsta lui.Cam atata cu vorbaria.
                As vrea sa-i intreb pe cei cu experienta cam cat merita un W124 din 1994 full options cu motor de 2.5 Diesel fara turbina.Asa dupa parerea voastra daca este bine intretinut cam cat ar merita ?
                Multumesc pt timpul acordat si astept raspunsurile voastre si ma bucur ca am gasit un site al mercedistilor.
                Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

salut !
                  am mercedes de 5 ani
                  am avut un E 220 cdi din 2001
                  am un mercedes S 320 cdi din 2002
                  sfat :
                  stai in banca ta cu mercedesu
                  mai bine BMW
                  ai mercedes-ai probleme
                  probleme la o masina de 90 000 de euro ? - nu e normal

Comment

Originally posted by waleryan View Post
                    salut !
                    am mercedes de 5 ani
                    am avut un E 220 cdi din 2001
                    am un mercedes S 320 cdi din 2002
                    sfat :
                    stai in banca ta cu mercedesu
                    mai bine BMW
                    ai mercedes-ai probleme
                    probleme la o masina de 90 000 de euro ? - nu e normal
                    Domnul Waleryan,

Eu , cel putin , va inteleg. Nu este tocmai placut sa dai o caruta de bani pe o masina la care te lasa airmaticul. Faci dumneata frumusel un topic la sectiunea "S Classe" in care iti spui pasul. Sau la sectiunea "My car Mercedes- Benz" . Ideea este ca , pretul nu este un element de referintza pentru fiabilitate. Dupa cum a scris un coleg pe un alt topic, SLR-ul ajunge in service extrem de des mai ales pentru probleme cu partea electronica. Pai cum ar fi sa-i vedem pe oamenii care au dat cam de vreo 4 - 5 ori mai mult decat ai dat dumneata pe S ca incep sa zica ca BMW este mai bun... Nu ar fi etic, nu? Si cateodata sunt atat de multi factori care influenteaza o masina... Haideti sa nu ne mai suparam pe "stelutza" ca nu degeaba e vorba aia... exista Mercedes - Benz si restul...

Comment

totusi, eu nu inteleg ce cauta pe aici
                      omul asta nu intelege, ca a detine un benz este o stare de spirit ,un hoby si mult mai mult, adica ...pasiune

pai, ce... daca nu prind peste ,nu ma mai duc pe balti

Comment

Daca e sa generalizam.. nu mai cumparam masini in veci.. ca toate au probleme.
                        Si pentru Waleryan: iti recomand sa studiezi sectiunea seria 5 (e60) de pe forumul bmw.
                        Nu apar marca mercedes pentru ca nu ma plateste nimeni.. dar e putin aiurea sa spui ca mercedes e praf si bmw e indestructibila.

Comment

Cine nu simte ca Mercedes-ul are ceva deosebit nu prea are ce cauta pe aici as zice eu.Ce s-ar intampla daca un membru de pe ClubMercedes.ro ar intra pe un site BMW si ar zice ca BMW este praf ???
                          Mai gandeste-te colegu' .E greu sa treci peste unele probleme care costa mult.Cand cumperi o masina de 90.000Euro tre sa ai un buget pt intretinere foarte generos.
                          Un prieten de-al sefului meu si-a luat un S din 2003 si a dat pe o piesa minuscula de la nu stiu ce 45 milioane lei vechi.
                          Daca ai masina scumpa tre sa-ti asumi niste riscuri.
                          Eu de exemplu mi-am luat un W124 despre care stiu multe pt ca stiam ce poate si cat costa intretinerea.Initial am vrut W210 dar intretinerea m-ar depasi chiar daca as fi putut face un efort la achizitie.
                          Think about it ! colegu' fan BMW proprietar de Mercedes.
                          Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

Dar cei cu Ferrari ce sa mai zica? Ca doar si alea se strica, nu? Si alea sunt masini scumpe, nu? Mai scumpe decat un Mercedes de 90000 de euro. Si care-i baiul? Fiecare isi asuma anumite riscuri in momentul in care isi alege o anumita marca de masina, la un anumit pret. Ca doar o ia in functie de bugetul personal. Daca ai luat o masina de 90.000 de euro inseamna ca o reparatie de 2000-3000 de euroi n-ar trebui sa fie o problema. Si la BMW puteai pati acelasi lucru. Ca doar sunt si BMW-uri de 90.000 de euroi.

Si in al doilea rand nu cred ca e cazul sa vina cineva si sa spuna ca o marca de masina e mai buna decat alta, tocmai pe acest forum. Daca si-ar face si cei pasionati de Dacia 1310 forum, aia ce-ar mai putea zice. Cei cu adevarat impatimiti sigur nu vor fi convinsi.

PS: Poate sa spuna oricine orice, dar w124, indiferent ca-i berlina sau coupe, diesel sau benzina, este o masina adevarata. TANC. Merita. Am avut si stiu ce inseamna. Pana si linia caroseriei este inca la moda, ca sa zic asa. Sunt masini mult mai noi dar urate cu draci. Daca as mai gasi masina care am avut-o cu siguranta as face pe dracu in 4 ca s-o iau din nou. De cand am vandut-o nici ca am mai vazut-o. Era din 88 pe benzina. Functiona impecabil. In 2 ani jumate cat am avut-o i-am pus doar ulei si benzina si am mers zilnic cu ea. Atat. Si nu m-a dezamagit niciodata. Si se aseza pe asfalt cum multe masini din ziua de azi nu o fac. Am mers cu un seria 3 (BMW) din 2001 si nu m-a incantat absolut deloc, cel putin ca tinuta de drum. Mult prea rigida. La aia din 88 nu se auzea nimic, nici macar un scartait, nu consuma gram de ulei si avea la activ peste 500.000 km daca nu si mai bine, ca la 399.000 era intepenit kilometrajul, de altfel cam singurul lucru care nu functiona la ea.

Comment

SALUTARE TUTUROR.
                              Fiind vorba de 124,dati-mi voie sa va spun in cateva cuvinte ce a insemnat pentru mine aceasta masina,''sigura ca o banca elvetiana''.
                              Am avut timp de patru ani un 124,de 3000 diesel,cutie automata.
                              Credeti-ma au fost ani si peste 150.000 de km fara griji.
                              Ulei si filtre la timp si in rest cheie si drum.
                              In tot acest timp nu am schimbat decat un rulment pe spate si pivotii.
                              Cu un consum extraordinar pentru un asemena motor,stabilitate de invidiat,
                              confort,o masina de care m-am despartit foarte greu dar am facut-o pentru un C200 cdi din 2004
                              Pentru 124-MASINA ADEVARATA

Comment

Dragi prieteni,

dupa o absenta de aproape 1 an pe aici, sau poate juma de an, revin cu updateuri si cu aceeasi ocazie reinviu acest topic. Ei bine, acel coupe de care am zis la inceputul topicului nu am reusit sa il iau. De ce? Proprietarul era un copil neserios. In fine. Fiindca trebuia sa imi iau o masina si fiindca nu reuseam sa gasesc un Mercedes la vremea respectiva, am facut o mica greseala. Indemnat de familie si prieteni, am luat un Logan. Am tradat Mercedesul. Mi-am luat o masina fara personalitate, care nu ma reprezinta. Un singur lucru pot sa il spun, am facut 20.000 de km cu Loganul si nu am schimbat decat consumabile. Macar atat! Mi-a fost rusine sa mai intru pe aici, stiind ca sunt posesor de Logan. Dar acestea sunt pe cale de a se schimba. Nu mai rezist! Am pus masina la vanzare. Si maine ma intalnesc cu cineva cu un Mercedes poate punem de un schimb. Sa vedem. Oricum, tineti-mi pumnii, si urati-mi bafta sa revin cu capul sus printre voi!

Respectele mele,

VENOX

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF