Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz de ieri si de azi!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mercedes-Benz de ieri si de azi!

    Toata lumea stie ce istorie frumoasa are Mercedes-Benz... MB-urile de azi sunt la fel de speciale ca cele de ieri? (Superbe prin simplitatea lor?)
    Atasez niste replici din alt subiect (2008 models):

    1. (vladi_ivans):
    "pacat ca nu se prea pastreaza aspectul clasic, liniile lungi care tocmai faceau MB special -> totul devine prea sportiv... imi pare ca doar CLS, CL si S-ul mai pastreaza ceva din frumusetea modelelor de pana in 2003. Cel putin... eu cred ca acel bord sumbru si clasic sub care se ascundeau o groaza de jucarele e mult mai frumos decat cel cu un miliard de butoane si LCD-uri! Oricum Mercedes-Benz va ramane Mercedes-Benz, deci nu o primiti ca pe o ofensa!"

    2. (florineasca):
    "Astazi am avut ocazia sa ma urc intr-un C din 2005, w203. SINCER????? Am ramas un pic dezgustat. Desi era o masina la care visam astazi m-am convins ca pe masura ce inaintam in timp si MB devine o marca din ce in ce mai comerciala. Sa atraga si sa aduca profit. Cand am inchis usa am avut senzatia ca inchid o usa de Dacie. Asa usoara mi s-a parut intreaga usa. La interior m-am simtit ca intr-o masina mult mai inferioara decat stiam eu ca inseamna MB. Totul parca era mult mai inghesuit, mai stramt fata de masina pe care eu o detin in acest moment si care este tot un C, w202 din 1999. Nu spun aici ca masina mea este mai buna decat una din 2005, departe acest gand, dar inclin sa cred ca masinile mai vechi au fost lucrate cu mai mult simt estetic si calitativ decat masinile actuale, chiar daca trecerea timpului creaza impresia ca masinile mai vechi sunt depasite, cel putin din punct de vedere estetic, desi daca stau sa ma gandesc la liniile unui 124 as spune ca este o masina fara varsta. De acum 23-24 de ani de cand s-a facut prima masina si parca tot are o linie moderna si atragatoare. Ca sa nu mai vorbesc aici, desi cu scuzele de rigoare daca sunt un pic off-topic, de calitatea aproape indestructibila la care au fost concepute inca de atunci. Dovada ca inca mai rezista si acum, unele intr-o stare exceptionala. Desi sunt fan, desi iubesc aceste masini, mi-e teama ca odata cu trecerea timpului chiar si aceasta marca va ajunge sa faca masini de duzina, "consumabile" care sa aduca doar profit si mai putin sa satisfaca pt o viata intreaga un client. Parerea mea...."

    3. (kryssa_rja): "Citat:
    eu cred ca acel bord sumbru si clasic sub care se ascundeau o groaza de jucarele e mult mai frumos decat cel cu un miliard de butoane si LCD-uri!

    nici nu incape indoiala..pana si la masina de la drive test ma uitam ca matza-n calendar "

    Spuneti-va si voi parerea in legatura cu evolutia modelelor, pe care le preferati, daca ati aveao o suma de bani ce model ati cumpara, etc. . Votati !
    Ne mai putem indragosti de modelele noi cum ne-am indragostit de cele de peste ani?
    44
    De ieri (inclusiv 2002)!
    86.36%
    38
    De azi (2002 - prezent)!
    13.64%
    6
    Last edited by vladi_ivans; 03-28-2008, 09:57 AM.
    Oo==oO

  • #2
    Nu doar Mercedesul e plin de "gadget-uri", este fortat sa tina pasul cu ceilalti producatori la capitolul tehnologizare, cerintele pietii, putere etc., dar tocmai din acest motiv, anume al stilului si elegantei masinilor clasice, exista foarte multe firme ce preiau modele vechi si le reconditioneaza, dar cu tehnologie noua, motoare, sisteme de franare-asistare, cutii manuale/automate, toate de ultima generatie, tocmai pentru a satisface cerintele soferilor de astazi - eleganta, putere, stabilitate, control, A/C s.a.

    Parerile sunt ca intotdeauna impartite, nu are rost sa batem pe cineva la cap ca nu stie cum e masina respectiva daca nu a condus-o... ce este clar e ca in zilele noastre totul se axeaza pe productie si, din pacate, tot mai putin pe calitate - exista si exceptii, dar vin cu un cost foarte ridicat.

    Am postat si un mic video de la Top Gear in care se pun cateva probleme legate de Mercedes in discutie.

    Urmariti filmuletul pana la final, se discuta si despre ce facea mercedesul inainte, acum si ce vor pentru viitor.



    Drive safe@

    Comment


    • #3
      Cine credeti ca salveaza situatia? Ce model?

      Frumos filmuletul! - am si eu cateva care pastreaza din frumusetea MB
      http://www.youtube.com/watch?v=iL74cGMKwSc

      http://www.youtube.com/watch?v=zv0ZPyj7S6M

      http://www.youtube.com/watch?v=d_Sd4x9VSAw


      Cum am spus, cred ca S-Class va ramane tot timpul MB-ul de care ne vom indragosti. Si cei de la TOP GEAR sunt uimiti de el, topiti !
      Last edited by vladi_ivans; 03-28-2008, 11:12 AM.
      Oo==oO

      Comment


      • #4
        tre sa te tii bine pe piata, linia masinilor e in continua schimbare....cine stie unde o sa ajunga!!!
        .
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

        Comment


        • #5
          Parerea mea este shtiuta si para-shtiuta, nu cred ca mai are sens sa mai dezvolt. Iar de votat nu pot vota, pentru ca nici in 2002 nu mai faceau mashini cum ne obishnuisera... Daca notziunea de trecut s-ar fi referit la maxim anii '90, mai dihai, da asha...

          Comment


          • #6
            Daca as avea posibilitatea fara sacrificii sa pot cumpara si intretine modele noi, ash renunta cu drag sa mai traiesc in trecut.
            .. ________ ..
            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
            (Oo\==/oO)
            ..U...............U.
            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

            Comment


            • #7
              Originally posted by pulmann View Post
              Daca as avea posibilitatea fara sacrificii sa pot cumpara si intretine modele noi, ash renunta cu drag sa mai traiesc in trecut.
              mi`ai luat cuvintele din gura. .nu se merita sa cumperi o masina noua din mai multe motive:
              1-scade valoarea pe piata mult prea mult in primul an
              2-intretinerea extraordinar de scumpa
              3-prea intalnitele probleme care apar(ca dehh...tre` sa manance si aia din service`uri)
              4-ar mai fii da ma opresc.
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

              Comment


              • #8
                Originally posted by pulmann View Post
                Daca as avea posibilitatea fara sacrificii sa pot cumpara si intretine modele noi, ash renunta cu drag sa mai traiesc in trecut.
                subscriu....

                Comment


                • #9
                  Am ales de ieri, de azi ma lasa rece si cine ma cunoaste stie asta. Nimic nu se compara cu un W 126, e si un topic W 126 my love.
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by mezzo View Post
                    mi`ai luat cuvintele din gura. .nu se merita sa cumperi o masina noua din mai multe motive:
                    1-scade valoarea pe piata mult prea mult in primul an
                    2-intretinerea extraordinar de scumpa
                    3-prea intalnitele probleme care apar(ca dehh...tre` sa manance si aia din service`uri)
                    4-ar mai fii da ma opresc.
                    de acord :mezzo ,fb. punctat.. brilliant
                    modelele vechi au fost facute sa te tina o viata
                    cele noi sa te tina o scadenta.Invat pe zi ce trece ce valoare are babushka mea.
                    steen
                    lack of poems...sorry

                    Comment


                    • #11

                      Oo==oO

                      Comment


                      • #12
                        Eu am un e290td din 98 si un w270cdi din 2001 si sincer la capitolul interior, tot (plastic si altele) e de mai buna calitate in cel vechi decat in cel mai nou.Iubesc mercedesul, dar am condus un ML nou si plasticul de pe portiere suna a gol, la o masina de 90000euro.Dar hai sa fim sinceri.Trebuiau sa reduca de undeva preturile masinilor.Trebui sa reziste concurentei.
                        Vorbeam cu un patron de service care a pornit afacerea in 92 si spunea ca daca ramanea numai pe mercedes (modele vechi ) dadea faliment.

                        Comment


                        • #13
                          Intodeauna-mi doresc ce nu am.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                          Comment


                          • #14
                            cred ca as opta pentru unul nou daca mi-as permite, adica la 0 km, sa fiu eu primul care il omor

                            Comment


                            • #15
                              Sa-mi dau si eu cu parerea daca imi permiteti.Eu am un 300SE w126 si pe zi ce trece imi place tot mai mult.Problema e ca inainte faceau masinile fara sa stie cat or sa dureze,acuma cand iese din fabrica iti spune:garantie 5 ani,e clar,dupa 5 ani apar problemele,S-ul meu il duc io la orice atelier,sa vedem daca un mertz de azi stie vreun atelier in afara de CASA MERCEDES sa umble ca e tot electronica si te costa o avere numai cat il baga pe calculator.Cam asta cred eu despre noua tehnologie
                              Last edited by jonelboy; 04-28-2008, 22:56 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF