Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce viteze au atins colegii mei cu MB-urile lor?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa vedem...ca mi-au mai trecut ceva mashini prin mina. 170 cu 2 W210 200 CDI, puteau mai mult, dar a fost suficient. 150 cu Cobra coupe 240 dizel automatic. 170 cu Cobra 280 4 trepte manuala. 140 cu W126 300 dizel manual 4 trepte. 180 cu W126 300SE cu 5 trepte. Toate mai puteau, dar m-am multzumit cu ce am obtzinut.

Comment

• 212km/h pe dn1 dinspre campina spre ploiesti
      cred ca puteam sa -i dau si mai mult.
      MB 180C Sport Coupe W203

Comment

• max 185 km/h

Comment

• C200 CDI 2001... 243km/h
          Last edited by AlexW203; 09-01-2008, 00:16 AM.

Comment

• C200 cdi (2003) - 220km/h (apropo de drifturi, perpelit dupa un mic drift cu 90km/h in curba de 180grade)
            E280 cdi (2007) - 250km/h

Si cu un Audi R8 (imprumutat :P) - 310km/h

Comment

• Am citit intreg topicul,mai sa fie ,sper ca nu le calcati des la vitezele astea sau nu incercati sa mergeti pe oriunde cu viteze mari,nu de alta dar sa nu ajunga careva sa faca parte dintr-o simpla statistica sau stire la tv.Eu personal nu sunt adeptul vitezelor mari dar nici nu ma duc ca melcul,si circul cam 1500 km pe saptamana.Am mers cu 140 numai sa vad cum se comporta ,sigur mai putea ,dar pe drumurile noastre .....pe de o parte iar pe de alta la viteze peste 100 si coliziune frontala (si nu numai)fie ele si mercedesuri nu prea ai sansa sau chiar daca o ai ,regreti sigur.

Comment

• 220 km/h in Germania langa Munchen
                p.s. si mai mergea...

Comment

• Originally posted by cristi180 View Post
                  Am citit intreg topicul,mai sa fie ,sper ca nu le calcati des la vitezele astea sau nu incercati sa mergeti pe oriunde cu viteze mari,nu de alta dar sa nu ajunga careva sa faca parte dintr-o simpla statistica sau stire la tv.Eu personal nu sunt adeptul vitezelor mari dar nici nu ma duc ca melcul,si circul cam 1500 km pe saptamana.Am mers cu 140 numai sa vad cum se comporta ,sigur mai putea ,dar pe drumurile noastre .....pe de o parte iar pe de alta la viteze peste 100 si coliziune frontala (si nu numai)fie ele si mercedesuri nu prea ai sansa sau chiar daca o ai ,regreti sigur.
                  Bine spus.
                  MB 180C Sport Coupe W203

Comment

• Originally posted by cristi180 View Post
                    Am citit intreg topicul,mai sa fie ,sper ca nu le calcati des la vitezele astea sau nu incercati sa mergeti pe oriunde cu viteze mari,nu de alta dar sa nu ajunga careva sa faca parte dintr-o simpla statistica sau stire la tv.Eu personal nu sunt adeptul vitezelor mari dar nici nu ma duc ca melcul,si circul cam 1500 km pe saptamana.Am mers cu 140 numai sa vad cum se comporta ,sigur mai putea ,dar pe drumurile noastre .....pe de o parte iar pe de alta la viteze peste 100 si coliziune frontala (si nu numai)fie ele si mercedesuri nu prea ai sansa sau chiar daca o ai ,regreti sigur.
                    O fi bine spus, dar vezi ca eshti pe linga subiect. Asta nu e topic de facut pe lupul moralist. Ash aprecia daca ai ramine strict la subiectul intrebarii...

Comment

• 170 km/h pe A1 cu un Opel Corsa 1.2 din 1990... sa vedeti cum se uitau toti mirati cum trece cutia de chibrituri in blana pe langa ei ... si tot ca performanta notabila cu cazane ... 200 KM/h cu un Ford Granada la care i se balanganeau aripile pe fata de rugina si avea cauciucurile la sarme .... au fost si atunci cativa socati cu masini ceva mai noi ... cu vreo 30 de ani

Si cea mai tare ... 220 km/h cu Dacia Berlina din 1991 pe A2... eu eram in dreapta cu GPS-ul.... acul de la kilometraj revenise pe 0.

Si ca sa fiu on-topic ... 220 cu 124'u cu vechiul motor / injectie ... acum nu am mai testat mai sus de 200 ca nu am avut unde si am si gumele cam nasoale ...
                      Last edited by Ford_V6; 09-21-2008, 22:13 PM.
                      1991 R129 300SL-24
                      1991 w124 300CE-24
                      1993 w202 C280
                      1978 w116 450SEL 6.9
                      1987 w201 190E 2.0
                      1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

• Originally posted by Ford_V6 View Post
                        Si cea mai tare ... 220 km/h cu Dacia Berlina din 1991 pe A2... eu eram in dreapta cu GPS-ul.... acul de la kilometraj revenise pe 0.
                        Ma colegu` forumist....da cum draq ai prins tu viteza aia? )) Ce secrete ai?
                        Last edited by mezzo; 09-21-2008, 22:18 PM.
                        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                        Si o panarama de scuter

Comment

• Stai sa vezi ce avea pe Dacie... Liviu e nitzel mai sony ca mine la nishte chestii...

Comment

• Originally posted by doktor4carz View Post
                            Stai sa vezi ce avea pe Dacie... Liviu e nitzel mai sony ca mine la nishte chestii...
                            Pai..eu am intrebat ce secrete are omu`....
                            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                            Si o panarama de scuter

Comment

• Cred ca avea NOS colegu', ford v6, pe daciuca.
                              BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

• Un motor Renault A5L 1.6 turbo cu 1.5 bari in turbina ... facea in jur de 180 cp. Singurele dezavantaje erau ca se crapa mereu parbrizu la peste 200 si era un zgomot in masina de nu te intelegeai om cu persoana ...

Dar cum aici e forum Mercedes sa revenim on-topic.
                                1991 R129 300SL-24
                                1991 w124 300CE-24
                                1993 w202 C280
                                1978 w116 450SEL 6.9
                                1987 w201 190E 2.0
                                1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF