Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce viteze au atins colegii mei cu MB-urile lor?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by 560sel_87 View Post
    Daca nu ma crezi ca sunt in stare sa merg cu 170 la 17 ani,te invit sa te dau o tura,nush daca sunt multi care au zeci de ani de soferie si reusesc sa faca ce fac eu,si asta nu ca sa ma laud ci ca sa nu crezi ca mint.

Torque-inapt esti tu si cu cn vrei,daca esti moderator ai dreptu sa vorbesti cum vrei tu,daca nu crezi un lucru nu trebuie sa jignesti.
    Mare grija cu ce te lauzi pe aici... parca intr-un alt post, daca nu chiar asta (nu am chef sa caut acuma) te tranteai cu o dacie de un copac sa vezi ce se intampla. Sper ca nu cu asta te laudai cand ziceai ca multi cu ani de experienta nu pot face ce faci tu. Pe de alta parte cam comiti o infractiune si nu prea e bine sa te lauzi public cu asta acum cand putina ranchiuna ii poate face pe unii sa dea un simplu pont la cine trebuie.

Comment

• Off topic

Originally posted by crstn_savu View Post
      Mare grija cu ce te lauzi pe aici... parca intr-un alt post, daca nu chiar asta (nu am chef sa caut acuma) te tranteai cu o dacie de un copac sa vezi ce se intampla. Sper ca nu cu asta te laudai cand ziceai ca multi cu ani de experienta nu pot face ce faci tu.
      Da, acel post cu filmuleţul cu pricina (Dacia izbită de copac) a fost şters chiar la cererea mea, ceea ce am şi mulţumit moderatorilor la vremea aia. "Distinsul" nostru "coleg" şi-a rupt parcă şi un picior, dar tot el se lăuda cu ditamai "realizarea" lui. Mi s-a părut "foarte educativ" acel filmuleţ, poate lipseau secvenţele de dinaintea coliziunii, când îşi administra doza de stupefiant, că om normal şi cu scaun la cap nu face aşa ceva.

Cele bune !
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

• Originally posted by 560sel_87 View Post
        cobra din 80 de 3.0d,fugea 180,exact cat are pe bord,cu toate ca ii cadea tabla de pe ea..
        MUHAHAHAHAHAHAHAH avem un glumet printre noi ! Haha... you're funny!
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Originally posted by carmine View Post
          MUHAHAHAHAHAHAHAH avem un glumet printre noi
          Not anymore.
          sigpice60 525d

Comment

• Genul asta de topic atrage cu predilectie genul ala de "sumahari".
            Este bine totusi sa aleaga softpedia / iutub sau alte locuri de etalare a teribilismului propriu sau sa povesteasca despre "masina lu tata" cu care face el drifturi si burnout.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Exact.....
              sigpice60 525d

Comment

• Linistit in drum spre casa...
                Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Linistit spre casa sau linistit in garaj, ridicata de spate pe 2 cric-uri ?
                  sigpice60 525d

Comment

• Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                    Linistit spre casa sau linistit in garaj, ridicata de spate pe 2 cric-uri ?
                    ) Chiar e pe bune poza.Mai mult de 235-240 nu cred ca merge.{bineinteles nefiind viteza reala}.

Astept o poza de la cineva cu un 270cdi care merge 250 km/h.Daca este cineva care mai crede ca motorul asta fuge atata.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Eu glumeam, eu glumeam !
                      sigpice60 525d

Comment

• Viteza maxima la w124 al meu 200d cutie 5trepte manual este 154km nu stiu daca prindea mai mult ca eram cu pedala in podea .

Comment

• Hai sa zic si eu, cel mai tare am mers cu 150 km/ora pe autostrada cu ea. Mai mergea destul probabil da nu prea sunt un vitezoman eu din firea mea.
                          In schimb am mers cu motocicleta cu 299 ca acolo era limitata tot pe autostrada.

In rest in Romania noastra draga ma atentioneaza de multe ori alti participanti pentru ca merg prea incet. Nu stiu la voi cum sunt drumurile in sud dar aici in maramures sunt praf si ca sa va faceti o idee de la baia mare la negresti fac 1 ora si jumatate. ( 50 km distanta ) . Sunt zone in care reduc la treapta 1 si fac slalom. Ce viteza frate ... ca m-as da jos sa o iau in brate daca as putea .
                          +40758148228 whats app active

Proud owner of Lady Blue W140.

Comment

• SLK 200 Kompressor: 220 km/h treapta VI-a si 5000 rpm. Mai era loc dar erau si radare pe A2...
                            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

• 220km autobanda germania mercedes w126 300sel manual 5trepte in fugareala cu audi s8 model 2006.

Comment

• viteza maxima

cine a mers cu mai mult de 180 km la ora ? atat am reusit eu !e cam turata dar nu ai unde merge asa cu viteze colosale cel mai multumit is de consum piesele is acceptabile si cad greu .eu am obiceiul sa merg cam sportiv bineinteles consuma ceva mai mult dar imi place grozav !!
                                diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF