Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ce sa iau?W124 sau W210?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce sa iau?W124 sau W210?

variantele sunt-un w124 benzina parfumat,din 93-95,sau w210 benzina-200 kompressor sau 230 aspirat,toate variantele cu cutie manuala(automata cu 4 viteze nu agreez)...parerile sunt binevenite(daca am alt topic similar putetzi sa le unitzi)

astept pareri.....
    Last edited by doktor4carz; 02-08-2008, 18:52 PM.

Eu as lua ochiosul, depinde si ce doatari au masinile si de ce astepti tu de la o masina, daca ai familie etc...

Comment

Eu mi-as lua un w124...pentru ca m-ar costa mai putin intretinerea(piese sh peste tot) si are un aspect clasic -elegant fara precedent.Iar de fiabilitate...timpul a demonstrat-o.

Si eu as da 190-ul meu pe un w124 benzinar,argintiu,cu motor de 2000cm3 si 5 trepte cu aer si abs....Oricum ofertele tale nu se compara cu ce gasim in tara...Iar un coupe w124 ar fi ..demential ......pentru ca w140 nu imi permit in timp scurt

Comment

w140 pot lua pe alese oricind,dar iese din calcul din cauza costurilor de gestiune mari,adica benzina pe gaz pus nu convineca papa exagerat,iar turbodiesel sa pape 10/100(cel putzin) nu-i vad utilitatea...w124 sa ma intorc de unde am plecat parca as mai schimba putzin...as oscila intre cele 2 motoare mentzionate de pe w210....dupa 97,automata,cred ca orca banuieste de ce dupa 97,automata
        Last edited by DMIHNEA; 02-08-2008, 18:28 PM.

Comment

De aceea nu imi permit nici eu w140...ca as stringe banii si l-as lua...dar dupa aceea?
          Ochiosul nu imi place in mod deosebit pentru ca mi se pare un pic fortat designul....si pare comun dar in schimb ai alte optiuni datorita evolutiei....tu stii mai bine...dar motorizarea ideala cred ca este undeva in jur de 2000cm3...

Dar ai ramas fara masina?

Comment

PTR cine pricepe germana http://www.dooyoo.de/auto/allgemeine...lasse/1068041/

orca,tu care esti cu forarile,de w124 gasishi,de w210 gasesti ceva consumuri ptr benzina?
            Last edited by doktor4carz; 02-08-2008, 19:00 PM.

Comment

De acord cu Adrian si ramin imperturbabil in pareri. W124 clar...
              Iar intre 124 si balena, trag la balena, deshi nu-i atit de economica si de practica in aglomeratzie. Iar balena de placut place la mine modelul vechi, dar ca performantze ramine modelul nou in picioare. Ca nu shtie numai Orca...

Comment

arata-mi ca stii,de ce vreau automata dupa 97?ca plusuri,la w210 atirna-cutia,esp,xenon,motorul mai economic,iar la minusuri-finisari,fiabilitate,fragilitate

Comment

Daca nu agreezi cutiile automate cu patru, va trebui sa sari de 97 la balena, n-ai incotro. Care dupa 97 vine si cu alte plusuri... Sau sa modifici una model vechi, daca n-ai altceva mai bun de facut, ceea ce ma indoiesc... Las-o in pielea mea, sint doktoru, si trebuie sa shtiu si io nishte treburi, n-am incotro... Mai ales ca W140 e printre putzinele mashini non-antediluviene care imi plac...
                  Xenon se poate pune after-market, acuma depinde si cit costa mashina, la un ban bun nu cred ca mai conteaza citeva sute un xenon bun. Nu cred ca e diferentza mare de consum intre 230-ul de 124 si ala de ochios, mai ales pe gaz... Si cred ca minusurile pe care le-ai punctat sint suficiente si mai importante decit lipsa esepeului, de par egzamplu...

Comment

xenon after nu se compara cu ce puse ma-sa,fara sa amintesc de omologare,cit ce priveshte w210,dilema e intre 2.0kompressor si 2.3 aspirache.....

Comment

da ai ramas fara masina? ....sau vrei o schimbare...?

Comment

Nu tind sa fiu total de acord cu faza cu xenonul. Am mers cu Cobra cu xenon, shtim noi a cui, si n-am sesizat diferentze. Si kiorii le cam sesizeaza. La prima Cobra mai rasarita pe care o voi lua, pun. Ce nu cunosc e cum e la voi p-acolo cu omologarile. Cit despre ochios, sa zicem 230 aspirache. Deh... mai de moda veche, caut simplitate...

Comment

doar am pus-o in vinzare,daca nu se da acum se da in primavara,de vrut nu stiu nici eu ce vreau,ideea e ca nu incap in coupe,deci trebuie alta berlina....ma mai bintuia sa iau w129 dar e prea joasa,si nu numai-daca tot e sa fie w129(trec la 6 cil) macar sa trec la 320,daca e sa fie 320 atunci merita trecut pe w210,dar iar nu e bine ca ma rupe la consum pe gaz sau benzina,la citzi km fac eu....
                          Last edited by DMIHNEA; 02-08-2008, 19:37 PM.

Comment

Cabrio.... Cabrio...cabrio...

Sau eshti prea batrin pentru asha ceva ?

Comment

nu e de batrin dar disper doar la gindul sa ma asez pe dushumea(w129)daramite sa ma extrag din ea.....

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF