Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Plec in Australia dar vreau sa iau si Cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plec in Australia dar vreau sa iau si Cobra

Buna seara,
    In urma unor lungi si furtunoase discutii in familie,am hotarat sa emigram in Australia(aceste proceduri s-au demarat in luna martie).Dupa multa documentatie si cautari pe net am reusit sa aplicam pe site-ul oficial al statului australian.Am reusit ssa indeplinim punctajul cerut ,am tradus si legalizat un morman de acte,am cheltuit o gramada de bani(aprox 6000 euro),dar am reusit sa beneficiem de acea mult asteptata viza.Intrebarea mea este daca stie cineva procedurile de emigrare cu tot cu minunatul meu fier(costuri,posibilitate de inmatriculare in AU avand in vedere ca se circula pe stanga ca in Marea Britanie din cate am inteles).Daca are cineva ideee de asemenea probleme va rog sa ma contactati.
    P.S. Nu vreau sa las acest fier aici pentru ca eu chiar m-am atasat mult.Tin prea mult la el desi unii vor spune ca am innebunitdar eu sunt un pic mai ticnit asa.
    Rog un Moderator sa mute daca am gresit topic-ul.
    Va multumesc anticipat.

Il bagi la container si in 1 luna il ai acasa in Australia. Te costa cam 2500-5000 de euro pe putin. Asta in cazul in care te cuplezi cu cineva. Eu zic ca mai bine o trimiti toata colete
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Incearca sa gasesti adresa fan clubului australian Mercedes-W123, si intra in legatura cu ei . La banii pe care ii cheltuiesti pentru transport poate vei gasi ceva mai bun acolo .
      PS :ne pare rau ca pierdem un fan adevarat, dar ii uram o viata mai buna acolo unde va merge ; si sa nu ne uite .
      Mult noroc !.

Comment

Originally posted by Mihutz View Post
        am hotarat sa emigram in Australia
        Felicitari si succes !
        In ceea ce priveste batrana cobra, nu se merita, o sa te usuce la bani, in plus o sa fii cu "volanul pe invers". Cu banii astia iti iei una de acolo brici.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Fierul lui e fierul lui ,Poate sunt unul din putinii care il pot intelege ,si eu m-am atasat de masina pe care o am si chiar daca as avea posibilitatea procurarii uneia mai bune puteti fi siguri ca as muta de pe cea buna pe cea pe care o am acum .De pierdut nu l-am pierdut pt ca tot aici pe forum o sa fie chiar daca ne vor despartii citeva mii de km

Comment

Va multumesc tuturor pentru sustinere.De uitat nici nu se pune problema.Am petrecut multe seri frumoase lecturand paginile acestui forum.
            Oricum mai am 3-4 luni sa va stresez pe aici(cam atat dureaza intregul procedeu) dar nici de acolo nu va voi lasa in pace.
            Referitor la mutarea fierului meu un AU, chiar vreau sa mentionez ca imi place foarte mult utilajul asta, iar ca sa dau asa cum spune Sovieticool 2500-5000 de Euro ma cam strange,dar pe de alta parte nici nu as vrea sa renunt.
            Chiar ma gandeam inainte de asta sa fac o plimbare la patria lor sa caut una de pe care sa mai pot scoate cate ceva bun si sa iau cu mine.Exact cum spunea si Eugen Gaftoneanu ,pot gasi multe Cobre mult mai bune decat a mea dar as lua de alea ce e mai bun si as pune tot pe asta.
            Adresa forumului este http://www.mbcnsw.org.au/forum/ dar comparativ cu ce este aici asta e minciuna.

Iar pentru amatorii de masini clasice aruncati o privire la bijuteriile astea dar si la preturi in Marea Britanie.
            Find thousands of classic cars for sale on ClassicCarsforSale.co.uk. Place your private advert for free today on the UK's best marketplace for buyers and traders.
            Last edited by Carmine; 06-29-2010, 22:59 PM.

Comment

Uite si aici ceva. E un forum micut dar... cine stie. Sper sa te ajute.

Comment

www.mbcnsw.org.au/forum/--din pacate NOT FOUND .
                Si fiindca veni vorba, iata meseriile cautate "afara" :
                -medici, indiferent specializarea .
                -asistenti/te medicali si infirmieri/re .
                -ingineri specialitatea petrol si gaze .
                -IT-isti .
                -soferi profesionisti .
                -persoane specializate in hoteluri si restaurante .

Comment

Nu trebuie să fii logat ? ÃŽn afară de /forum/, se deschid toate in http://www.mbcnsw.org.au/
                  Lord W126 500SE -> 2.5D
                  Lady W123 230C -> 240D
                  W124 -> 200D
                  W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                  Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                  Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by nstoe View Post
                    -asistenti/te medicali si infirmieri/re .

-soferi profesionisti .
                    Sotia asistenta medicala eu sofer profesionist si m-am scos.Nu-mi fac griji ca nu voi gasi ceva job-uri acolo.

Comment

Mihut ,in Australia sofer profesionist inseamna ce o sa vezi in link-ul de mai jos si la o cursa de cateva sute de daca nu mii de km cari odata tot pib-ul Romaniei

Comment

Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
                        Mihut ,in Australia sofer profesionist inseamna ce o sa vezi in link-ul de mai jos si la o cursa de cateva sute de daca nu mii de km cari odata tot pib-ul Romaniei

http://www.youtube.com/watch?v=T6zfi...layer_embedded

Ce te faci la astia daca esti pieton si uita sa-ti dea prioritate?Pana trece imbatranesti sau creste barba pana la genunchi.Ajungi dupa 3 zile acasa.

Comment

Tot de ale profesionistilor dar la extrema cealalta

Comment

Se mai intampla si din astea ce sa-i faci?

Comment

De mic copil vroiam sa fiu in australia.
                              Originally posted by Mihutz View Post
                              Sotia asistenta medicala eu sofer profesionist si m-am scos.Nu-mi fac griji ca nu voi gasi ceva job-uri acolo.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF