Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masina neinmatriculata

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina neinmatriculata

As vrea sa cumpar o masina cu numere de Germania ale carei acte sunt valabile pana in 2009 (asa zice asta de o vinde), ce trebuie sa stiu in cazul asta? Ma refer la acte, la ce trebuie sa ma uit ca sa nu ma trezesc cu vreun dosar penal ca am condus masina pe naspa. Mersi.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

stiu eu destule despre aces gen de masina...daca vrei vin cu tine si iti zic sigur sigur cum sunt actele...personal am un 520 pe numere de germanica de vr`o 2 ani... ia id`u meu: mezzo_ugd si vorbim acolo dace ai nevoie de ajutorul meu
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Nu cred ca exista cineva care sa-ti lase cu adevarat masina inmatriculata pe numele lui, din doua motive :
      1. Impozitul ar trebuii sa-l platesti tu.
      2. si cel mai important, asigurarea in Germania este in procente, si nu cred ca exista cineva care-si risca propriile procente de la asigurare ca sa-ti lase masina pe asigurarea lui chiar daca tu esti dispus sa o platesti, unde mai pui ca pentru o a 2-a masina asigurarea este mult mai mare.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

este adevarat ce spune orca...actele de obicei sunt in regula..neamtu te lasa 2-3 zile cu actele..tu pleci din tara...el o radiaza..si tie iti raman actele+numerele+masina+eventual o procura de la el prin care iti "da" dreptul sa circuli cu masina respectiva.in 99.99% din cazuri asigurarea este FALSA...sunt unele exemplare foarte reusite...imprimante laser si alte porcarii.politia romana este cam inapoiata in ceea ce priveste aceste masini..sunt unii agenti care stiu cu ce se mananca..dar si pe aiai ii poti da peste cap(un 50ron asa....rezolva problema..depinde ce ai facut)concluzia mea: daca ai nevoie de masina..cumpar`o...app-ce masina e?ce bani?
        Si o panarama de scuter

Comment

BMW 735. 1500 e. Ma mai gandesc, mi-e frica ca o sa ma opreasca gaborii non stop. Mersi de raspunsuri si de id, daca ma hotarasc te contactez sigur.

Comment

din ce an e 735-ul? am vazut unul inmatriculat in ro din 88 la banii astia.noroc
            *Smart Fortwo 451 Passion
            *w123 230CE
            *w211 E270 cdi Avantgarde
            *w203 c220 cdi Avantgarde
            *w215 CL55 AMG
            *w202 C180 Esprit
            *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
            *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
            *w201 190E 2.0
            *w123 langversion pullman

Comment

Originally posted by carmine View Post
              Ma mai gandesc, mi-e frica ca o sa ma opreasca gaborii non stop.
              Cu siguranta vei fi oprit de mai multe ori decat daca ai avea o masina inmatriculata in tara.
              http://goo.gl/YDT4L

Comment

Din '90, e si pe autovit dar s-a dat, asa ca am scapat de acest gand momentan. Masina arata f. bine.

Comment

iti sugerez sa`ti vezi de treaba ta..chia azi am vazut pe 3 masini de politie cum l`au oprit pe unu..si l`au luat pe sus din masina..si masina au confiscat`o(am oprit sa vad ce se intampla)
                  Si o panarama de scuter

Comment

pe ce motiv? furata?

Comment

asta nu am prins..dar in mod sigur ceva se intamplase cu masina aia de l`au luat in halu` ala pe sus.in plus..chiar ma uit prin trafic de cateva zile...opresc gaborii astia idioti ORICE masina are numere straine..asa ca..
                      Si o panarama de scuter

Comment

sti care e cea mai mare problema? Nu MILITZIA! care o duci de nas cu acte facute pe bordura, ci cu asigurararea. Pt ca:
                        1. Nu esti atent, derapezi, nu tin franele si intrii intr-o masina (si o mai fi una de 40-50000 de euro), ce faci? Ii dai asigurarea si te duci la puscarie? sau vinzi casa sa-i repari masina omului.
                        2. Intra altul in tine si te duci la politie (au inceput si la noi sa verifice masinile) si o sa-ti repari masina singur si te mai alegi si cu dosarel.
                        Eu am vrut sa-mi fac mutatie in Germania (sa ma ia cineva in spatiu) ca sa iau masina pe numele meu si sa o inmatriculez in Germania, dar asta insemna ca trebuia sa-i fac asigurarre in Romania si ajungeam la 120 euro/luna, iar masina costa 4000. Deci 4000+1500 (asigurarea/an)+ 300 impozitul= NU SE MERITA

Comment

La un moment dat a fost combinatzie tare cu circulatul cu numere de Cuba... Dar de cind anumite chestii au devenit verificabile de militzie, nu prea itzi mai vine sa te rishti sa te prinda cu cartea verde facuta pe genunchi, in debara. Am mers cu tot felul de cazane, n-aveam gram de acte la mine, darmite fierul, nici nu aveam habar daca mai e inscris pin vro tzara calda, si ma intzelegeam cu ei. Dar asta e istorie, ne-am integratara... maciuci...
                          Cu accidentul n-ar fi asha mare problema. Io n-am asigurari platite de ani. Si daca dau peste vrunu mai rasarit, o fac cu trei zile in urma si declar accidentul a doua zi. Simplu.

Comment

vazui pe alt forum o stire ca masini inscrise afara nu se mai pot asigura in ro......e de verificat

Comment

Pai daca masina e asigurata in tara de origine, daca e tara UE, ai si carte verde. Deci esti asigurat in RO. Sau nu? Nu-mi bagati morcovu', umblu cu masina inmatriculata in Bulgaria

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF