Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Taxa auto - noutati

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiu ce masina ai reparat si a cui era...

Boc (Emil) avea o Dacie naSolenza alba. In declaratia de avere zice ca a vandut-o si ca acum are un Peugeot x0x in leasing(!) cica...

Era clar ca PDL, Boc & Basescu vor doar sa manipuleze masele in interesul lor propriu si ca nu vor face nimic pt tara. Atentie la ce va mai urma...

Multi romani nu s-au lasat manipulati dar nu au mai mers la vot convinsi fiind ca in Romania alternativa politica nu exista.

Dreptate si adevar...va deveni Minciuna si Faliment.

Din pacate, interesul spre auto de acum al romanului, se va schimba in cel spre mancare si a unui loc de munca...nu peste mult timp.

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
      Si cind ma gindesc ca i-am facut motorul la masina lui BOC,acum multi ani,avea un E21 galben si statea la curte in zona Opera,in capitala...
      Mai bine i taiai un furtun de la frane si-l lasai sa plece.

Comment

Pai dragi colegi ce dracu facem cu tara asta de cacat .. o sa ne faceti bulgari toti? Daca se va plati gradual taxa in functie de poluare .. capacitate si alte nebunii lumea o sa se umple de golf III ca ala are Euro 2. Pana la 1300 cc sigur va fi o taxa mica mica.. ca deh sa protejam dacia si restu Dumnezeu cu mila. In cazul meu la 2500 CC si non-euro platesc deja impozit 5 mil .. asigurare 6 mil. Daca imi mai baga si pentru ca e non-euro inca vre-o 10 mil o sa trebuiasca sa imi radiez masina si ma uit la ea in curte, ba mai mult se vor trezi intr-o zi ca daca ai masina prea lunga si face multa umbra la locul de parcare sa platesti un pic extra ca daca e lunga iti permiti.E nevoie ca oamenii sa se uneasca, ce dracu astia sunt prosti nu isi dau seama ce tot incearca sa ii ia fierul omului sa cumpere una noua? Ei cred ca oamenii daca au bani se duc sa isi cumpere second masina ? ISI IA NOUA TATA daca are bani ca nimeni nu vrea sa poarte sosetele altuia. Eu personal mai am noroc ca o repar singur ca imi place si sunt si nevoit dar daca mai bagam si la service bani eram nevoit sa muncesc numai pentru masina.

Ar trebui sa ne unim cu totii, nu conteaza ce tip de masina conducem.. Mercedes, bmw, golf, caruta.

EU ZIC SA IESIM IN STRADA !!!
        `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
        http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Cam asta s-a discutat la PRO TV in legatura cu noua taxa care se tot zbat ei s-o faca mai "mica" cica...vom trai si vom vedea.Postez ce-am aflat si eu pe site :

Conform ultimelor informatii, autoritatile incearca sa gaseasca o formula valabila a taxei auto atat pentru cei care cumpara masini second hand din strainatate, cat si pentru cei care cumpara masini noi dar care fie nu au Euro 4, fie au capacitatea cilindrica de peste 2000 centrimetri cubi.

Aflat la Uzinele Dacia, premierul Emil Boc a declarat ca incearca sa gaseasca o formula potrivita atat pentru industria auto care ar sustine introducerea taxei auto triplata, cat si pentru cumparatori.

Sinteza discutiei:

- Romania nu trebuie sa devina un cimitir de masini

- noua varianta de calcul al taxei auto este in lucru

- prima forma de calcul pe care o vom avea vineri dimineta va pleca spre Bruxelles

- sigur voi propune o taxa auto mai mica

- noua varianta de taxa auto ii va descuraja pe cei care vor sa aduca in tara masini foarte vechi

- la noua taxa auto se lucreza inclusiv joi noapte

- soferii ar putea sa-si inmatriculeze masinile in Bulgaria si sa polueze Romania - Ministerul Mediului a luat in considerare inclusiv aceasta varianta

- saptamana viitoare vom afla si noua formula de calcul al taxei

- in maxim doi, trei ani UE va interzice circulatia masinilor non-euro

- principiul general ar fi: platesti cat poluezi

- Nicolae Nemirschi: ma gandesc sa incurajez financiar proprietarii de masini vechi sa duca masinile la casat

- cei care polueaza mediul trebuie sa plateasca taxe sau amenzi

- se lucreaza la o lista de acte pe care soferii care au cumparat masini inainte de 15 decembrie 2008 sa le prezinte pentru a demonstra la ce data a fost achizitionata masina

- taxa va fi valabila inclusiv pentru camioane si TIR-uri

- banii din taxa de poluare se duc in fondul de mediu

- banii din taxa de mediu nu vor merge in mod sigur in programul "Casa Verde"

- taxele auto vor fi platite la cursul BNR din ziua platii; nu conteaza data la care a fost achizitionata masina

- este o idee ca masinile care polueaza foarte mult sa fie tinute departe de centrul Bucurestiului, insa trebuie delimitate zonele si ar trebui introdusa o rovigneta

- se incearca luarea unei masuri reparatorii la problema taxei auto triplate, care sa multumeasca cat mai multe persoane

- o parte din banii cumulati din plata taxei auto vor fi folositi pentru impaduriri

- Romania va ajunge probabil sa interzica, de asemenea, masinile non-euro

Sursa : www.protv.ro

unde se gaseste si o discutie de 20minute cu Nemirschi or whatever
          1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Nu ma pot abtine cind vad atita prostie

"Premierul Emil Boc a declarat
            - in maxim doi, trei ani UE va interzice circulatia masinilor non-euro
            - principiul general ar fi: platesti cat poluezi
            - cei care polueaza mediul trebuie sa plateasca taxe sau amenzi"

Chiar ca nu ma pot abtine cind vad atita prostie intr-un individ atit de mic, care mai este si profesor universitar, jurist si ce o mai fi prostovanul asta.
            Cu certitudine este cel mai prost prim-ministru al tarii.
            1. Niciodata UE nu va permite circulatia masinilor non-euro - se incalca constitutia nationala si europeana, individul asta cica preda drept constitutional.
            2. Platesti cat poluezi - aschimodia, doctor in drept constitutional, nu stie ca o centrala termoelectrica gen Rovinari polueaza cit toate autoturismele din Romania si, conform principiului proportionalitatii, plateste infim. Similar, daca unui poluator persoana juridica i se permite retehnologizarea pentru diminuarea noxelor si unui posesor auto/moto persoana fizica trebuie sa i se permita retehnologizarea autoturismului/moto. Mintea proasta a piticului mai are putin si asimileaza persoana fizica cu persoana juridica, ca sa aplice la amindoua constitutia statului roman.
            3. Cei care polueaza mediul trebuie sa plateasca taxe sau amenzi - identic ca la punctul 2, numai ca prostul de Boc nu-si da seama ce vorbeste.
            Intimplator cunosc citiva avocati care de-abia asteapta sa faca ceva bani de pe urma deciziilor acestui prost, problema mai nasoala este ca tot noi vom plati oalele sparte de prostia acestui nou guvern.
            Eu zic ca este de ajuns.
            Trebuie totusi sa ma abtin.

Comment

Am citit pe site-ul realitatea.net ca taxa in noua forma va fii o reducere cu 33% a actualei taxe si ca nu se va mai tine cont de vechimea masini ci doar de norma de poluare si de capacitatea cilindrica.Miercuri o sa vedem daca este real sau doar zvon...

Comment

Mai stiti ceva de taxa auto ?

Comment

S-a publicat ordonanta de urgenta (plus cele 3 anexe) cu privire la modificarea taxei de poluare.
                  Detalii in sectiunea Legislatie Taxa de poluare auto

Comment

Am citit acele articole,
                    Dar acum intreb si eu ca "prostu". Daca masina a fost radiata din Italia in data de 10.12.2008, si am actul aditional, si am si contractul de vanzare-cumparare, tot pe 10.12.2008. ma incadrez in legea acea? , adica pot plati taxa veche,
                    inca o specificatie, eu am programare la RAR doar pe 12 Martie, ce ar trebui sa fac sa pot beneficia de taxa veche.

Ii rog pe cei mai intema cu toate astea sa imi dea un raspuns,
                    Multumesc frumos
                    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Imediat după adoptarea noii O.U.G. , am văzut la Naşul , un invitat de al lui zicea ceva , că în termen de 20 de zile de la intarea în vigoare a respectivei legi , trebuie mers la Admin. fin. cu documente doveditoare gen contract v-c , brief , etc. care să confirme că maşina a fost achizionată înainte de 15 dec. , şi faci o declaraţie pe propria răspundere în care specifici că vei plăti taxa veche.
                      Apoi după ce faci R.A.R. mergi înapoi cu C.I. şi achiţi taxa , parcă zicea ceva de 60 sau 90 zile.
                      Art. IV. — Pentru a beneficia de prevederile art. II alin. (1), persoana fizica sau juridica prezinta autoritatii fiscale competente pentru calculul taxei pe poluare, in vederea luarii in evidenta, in termen de 20 de zile calendaristice de la intrarea in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, o cerere insotita de unul dintre documentele prevazute la art. III lit. a) sau b), iar in situatia prevazuta la art. III lit. c), documentul va fi insotit si de declaratia pe proprie raspundere, in forma autentica, din care sa reiasa ca autovehiculul a fost achizitionat anterior datei de 15 decembrie 2008 in vederea inmatricularii in Romania.
                      Last edited by mircea13; 02-20-2009, 14:53 PM.

Comment

O anexa la ce zise Mircea13-cum declaratia pe proprie raspundere e hirtie igienica,statul zice cam asa-cum o fi doar sa te ard de niste banuti....

Comment

In articolul 3 nu zice nimic de cei care au luat numere rosii inainte de 15 dec.

Comment

Dovada achizitiei o face contractul de vanzare-cumparare si actul de proprietate european ce se intocmeste in baza acelui contract.

Comment

Originally posted by maurice View Post
                              Dovada achizitiei o face contractul de vanzare-cumparare si actul de proprietate european ce se intocmeste in baza acelui contract.
                              Contractul de vanzare cumparare poti sa-l faci oriunde inclusiv in Romania pentru ca este simplu fara stampila,iar daca aduci masina pe platforma normal ca nu o sa iei numere rosii sau galbene din Germania,asa ca ce act de proprietate european arati?

Comment

Nel , indiferent cum s-a adus maşina , trebuie să ai brief mare şi mic , altfel nu obţineai nr. roşii.Şi aici mă refer la maşinile cumpărate din Germ. , pentru cele aduse din alte ţări nu ştiu cum se numesc acele documente.Şi ai văzut la art. IV că mai trebuie anexată acea discutată declaraţie pe propria răspundere.
                                Şi , încă un sfat ,când se plăteşte taxa mai poţi ataşa o declaraţie pe propria răspundere , că maşina are un rulaj mediu anual de 47.000 km , (este reducere maximă conform legii) şi vei beneficia de o reducere substanţială , nu este nevoie de nici un alt document.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF