Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozit nou

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • b97dmt
  replied
  Gratiela a dezmintit cum ca e gata o noua taxa. Minciuni pe banda rulanta , “pesede.....rosie “

  Leave a comment:


 • Sharky
  replied


  Asta ar fi o abordare mai realista.
  Om trai si om vedea.

  Intre timp ca orice om incerc sa fentez una alta, dar pana sa recuperez 1100E, mai dureaza.

  Leave a comment:


 • AIM
  replied
  08-03-2018 Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital depune raportul cu nr. 78-NEGATIV

  Propunerea pentru modificarea impozitului a fost respinsa.
  Se ramane la acelasi impozit momentan
  Asteptam restul taxelor

  Leave a comment:


 • Zeus
  replied
  Oricat timp se vor gandi, nicio taxa/impozit nu va scadea!

  Leave a comment:


 • adidc
  replied
  Din pacate? Parca vad ca iarasi dadeau astia o gherla de lege cu 7 ordonante de rugenta dupa ca sa o corecteze.
  Lasa sa mai si gandeasca putin si sa scoata o lege corecta.

  Leave a comment:


 • AIM
  replied
  Comisia pentru transporturi şi energie transmite avizul cu nr. 78-NEGATIV

  Nu o sa se modifice niciun impozit din pacate

  Leave a comment:


 • DC-MB
  replied
  Bunã seara tutruror colegilor,
  Deși nu am niciun fel de interes direct în recuperarea vreunei taxe auto de la statul român acest subiect m-a intrigat mai ales prin prisma informațiilor primite de la colegul nostru „emanoeladrian”.
  Consider cã nu este nici corect și nici util sã lãsãm niște autoritãți (oricare ar fi ele) sã ne manipuleze și sã profite de neștiința noastrã.
  Din acest motiv am fãcut cercetãri și drept urmare vã supun atenției urmãtoarele link-uri care sper sã fie de folos câtor mai mulți dintre noi :  In ultimele zile ale anului trecut au fost publicate mai multe acte normative, printre care si procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare. Vom lua rand pe rand fiecare act notmativ publicat, o lista a lor putand fi urmarita la finalul acestui text. Prin procedura de care vorbeam inainte Documentul poate fi consultat aici.


  Leave a comment:


 • emanoeladrian
  replied
  Originally posted by emanoeladrian View Post
  Stimate coleg,

  Te rog sa accesezi link-ul de mai jos :

  Păgubiții au dat statul în judecată, au decizii definitive de restituire a taxei, dar Guvernul refuză de patru ani să le dea banii înapoi.


  Eu personal sunt pus in situatia asta cu 2 hotarari judecatoresti definitive si plata suspendata prin hotarare de guvern.
  Nu stiu numarul hotararii si nici nu am de gand sa fac un efort sa-l gasesc, el exista insa la fel si hotararea.
  Completare :
  Hotararea prin care se suspenda executarea silita a ANAF-ului, singura modalitate ramasa pentru a ne recupera banii platiti este data in August 2017.
  De notat este ca executarea vine ca urmare a unei hotarari judecatoresti definitive si ca urmare a nepunerii ei in aplicare de ANAF / Ministerul Mediului .
  O zi buna.

  Leave a comment:


 • emanoeladrian
  replied
  Stimate coleg,

  Te rog sa accesezi link-ul de mai jos :

  Păgubiții au dat statul în judecată, au decizii definitive de restituire a taxei, dar Guvernul refuză de patru ani să le dea banii înapoi.


  Eu personal sunt pus in situatia asta cu 2 hotarari judecatoresti definitive si plata suspendata prin hotarare de guvern.
  Nu stiu numarul hotararii si nici nu am de gand sa fac un efort sa-l gasesc, el exista insa la fel si hotararea.

  Leave a comment:


 • DC-MB
  replied
  Originally posted by emanoeladrian View Post
  Prin hotarare de guvern TOATE restituirile taxelor (poluare,prima inmatriculare..etc) sunt suspendate chiar daca vin ca urmare a unei hotarari judecatoresti. Guvernul PSD a reusit sa suspende chiar si hotararile judecatoresti definitive...

  Am vorbit zilele trecute cu avocatul meu si am aflat ca singura posibilitate de a obliga Romania prin guvernul ei, sa ne restituie taxele imediat si irevocabil, este o actiune comuna la CEJ (Curtea Europeana de Justitie). In urma unei hotarari ale acesteia Romania este obligata sa ne restituie taxele ilegal percepute fara drept de apel iar guvernul nu poate intervene prin nimic sa blocheze aceasta hotarare..
  Bunã ziua stimate coleg „emanoeladrian”,
  Ați reușit sã mã lãsați fãrã cuvinte pe moment.
  Dacã aveți cunoștințã despre un asemenea act normativ emis de Guvernul României ați putea sã îmi comunicați datele sale de identificare (numãrul și data calendaristicã la care a fost emis și eventual unde și când a fost publicat) ?
  Pânã nu îl citesc sunt rezervat în a mai face comentarii pe acest subiect.
  Dacã chiar existã acest act, atunci, din punctul meu de vedere, este vorba despre o imixtiune clarã a puterii executive în competențele puterii judecãtorești, ceea ce este evident neconstituțional.
  Deci vã rog dacã puteți comunicați-mi datele de identificare ale actului normativ respectiv.
  Vã mulțumesc și vã urez o zi bunã.

  Leave a comment:


 • emanoeladrian
  replied
  Originally posted by DC-MB View Post
  Bunã seara,
  Între a dori și a primi este de obicei o cale foarte lungã.
  Dacã doriți sã vã recuperați banii cât mai repede varianta optimã ar fi sã îi obligați prin obținerea unei sentințe judecãtorești definitive și irevocabile.
  Altfel veți avea de așteptat dupã toanele și vrerea autoritãților române.
  Nu „țin cu ursul” dar asta este realitatea.
  Prin hotarare de guvern TOATE restituirile taxelor (poluare,prima inmatriculare..etc) sunt suspendate chiar daca vin ca urmare a unei hotarari judecatoresti. Guvernul PSD a reusit sa suspende chiar si hotararile judecatoresti definitive...

  Am vorbit zilele trecute cu avocatul meu si am aflat ca singura posibilitate de a obliga Romania prin guvernul ei, sa ne restituie taxele imediat si irevocabil, este o actiune comuna la CEJ (Curtea Europeana de Justitie). In urma unei hotarari ale acesteia Romania este obligata sa ne restituie taxele ilegal percepute fara drept de apel iar guvernul nu poate intervene prin nimic sa blocheze aceasta hotarare..

  Leave a comment:


 • b97dmt
  replied
  Din pacate si eu ma astept sa apara noi taxe .
  Avem deja impozit pe auto , acciza la combustibil , rovignieta si probabil o sa avem taxa pt centru ( in Bucuresti ) , taxa pe poluare ......fara nici o legatura cu “poluarea “ in sine .
  Taxa de mediu probabil ca o sa spuna ca s-a prescris .

  Urmeaza taxa pe aer respirat , pe aer expirat , e greu sa intretii atatia avocati , case in Bucuresti , Teleorman , Brazilia , antena 1-3 , rtv .

  Asa ca platiti si nu mai comentati Tovarasi !

  Leave a comment:


 • DC-MB
  replied
  Originally posted by steradulescu View Post
  Azi am platit impozitul 713 ron cu reducerea aia de pana in martie.Ma gandesc ca inainte sa imi bage noua taxa trebuie sa imi dea inapoi cea platita ca doar nu o platesc de 2 ori.
  Bunã seara,
  Între a dori și a primi este de obicei o cale foarte lungã.
  Dacã doriți sã vã recuperați banii cât mai repede varianta optimã ar fi sã îi obligați prin obținerea unei sentințe judecãtorești definitive și irevocabile.
  Altfel veți avea de așteptat dupã toanele și vrerea autoritãților române.
  Nu „țin cu ursul” dar asta este realitatea.

  Leave a comment:


 • Jacob
  replied
  Impozitele nu o sa scada deloc, ba mai mult o sa creasca cu noua grila de impozitare in functioe de noxe. Urmeaza sa intre legea in vigoare dupa ce trece de votul domnilor parlamentari.

  Leave a comment:


 • steradulescu
  replied
  Azi am platit impozitul 713 ron cu reducerea aia de pana in martie.Ma gandesc ca inainte sa imi bage noua taxa trebuie sa imi dea inapoi cea platita ca doar nu o platesc de 2 ori.

  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF