Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Treci pe rosu, 16.000 de lei amenda si ramai fara permis 2 ani: noul Cod Rutier

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nu am trecut pe rosu dar am fortat de foarte multe ori semaforul.
    Cu sau fara amenda un S class tot mi-as lua

stima
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
      N-ai fortat niciodata pe galben?

Asta a fost tare...ce galben...si pe rosu cand ii nevoie !
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Buna seara.
        Am vazut mai sus ca se aduc jicniri autoritatilor la care apelam cand suntem in pericol sau avem probleme si nu mi se pare corect.
        Ca amenzile propuse sunt foarte mari, este adevarat dar trebuie sa ne exprimam civilizat.
        Nu ne forteaza nimeni sa incalcam legea sa fim nevoiti sa dam bani din buzunar.
        A...si inca ceva, sa stiti ca nu organele de politie au fixat limitele amenzilor, pentru ca din cuantumul amenzilor nu intra nici un banut in bugetul M.A.I.
        Cine este in tema stie despre ce vorbesc.
        O seara buna va doresc.

Comment

Traiasca autoritatile! Multe Urari de Iubire Eterna!

Comment

Mii de scuze marilor guvernanti care ne conduc si fara de care s-ar alege praful de noi.

Hai dom'le sa fim seriosi! Crezi ca se gandeste vreunul la umilii de cetateni? Numai sa dam bani suntem buni.

SI btw ca a venit vorba: sistemul de urgenta 112 a fost pus pe picioare la cererea expresa a UE ca altfel ii durea un cur de noi.
            Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Originally posted by popa daniel View Post
              Buna seara.
              Am vazut mai sus ca se aduc jicniri autoritatilor la care apelam cand suntem in pericol sau avem probleme si nu mi se pare corect.
              Ca amenzile propuse sunt foarte mari, este adevarat dar trebuie sa ne exprimam civilizat.
              Nu ne forteaza nimeni sa incalcam legea sa fim nevoiti sa dam bani din buzunar.
              A...si inca ceva, sa stiti ca nu organele de politie au fixat limitele amenzilor, pentru ca din cuantumul amenzilor nu intra nici un banut in bugetul M.A.I.
              Cine este in tema stie despre ce vorbesc.
              O seara buna va doresc.
              Ce meserie ai ?

Originally posted by Siegfried View Post
              Traiasca autoritatile! Multe Urari de Iubire Eterna!
              +1.Multa carne autoritatilor.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am vazut mai sus ca se aduc jicniri autoritatilor la care apelam cand suntem in pericol .
                Ce-s alea jicniri? Un fel de jigniri, dar adresate autoritatilor?

Ca amenzile propuse sunt foarte mari, este adevarat dar trebuie sa ne exprimam civilizat
                Cum vine chestia asta cu trebuie? Tu esti pe bune?

Nu ne forteaza nimeni sa incalcam legea sa fim nevoiti sa dam bani din buzunar .
                De fortat nu te forteaza nimeni. Dar poti cadea victima abuzului autoritatilor. Cand miza este o amenda de 16.000 de lei, exista riscul ca politistul sa fie tentat sa te sperie cu o asemenea amenda in speranta ca-i iese si lui ceva.
                De fapt nu e risc, e o certitudine.

pentru ca din cuantumul amenzilor nu intra nici un banut in bugetul M.A.I.
                Deocamdata. Ca pana de curand aveau si politistii o parte. Plus ca spera ca sa convinga guvernul sa dea o lege prin care primeasca din nou si ei un procent din amenzi.

Ideea e ca vor sa majoreze amenzile doar pentru ca au nevoie de bani la buget. Nu-i pasa nimanui de rolul lor educativ.
                Last edited by paul_p; 09-14-2013, 01:58 AM.

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                  N-ai fortat niciodata pe galben?
                  Ba da am fortat, dar daca amenzile astea vor deveni o realitate, nu voi mai forta niciodata!
                  Last edited by daniel_tandara; 09-14-2013, 04:07 AM. Reason: Corectare

Comment

E dragut ce spun cei ce trec pe rosu. De fapt ei nu trec pe rosu. Nu. Doar forteaza un pic galbenul. Sau, in cel mai rau caz, ciupesc putin rosu.

Comment

Eu o sa-mi vand troaca si imi iau o bicicleta!Nu se mai poate altfel..Sau,o varianta si mai buna,cumpar benzina de banii de pe troaca,sa le dau foc hotilor astora!Nu sunt sanatosi la cap!Inteleg sa te penalizeze pentru greseli in trafic,dar nu am chef sa muncesc juma de an sa platesc o amenda ca am trecut pe rosu!Stiti ce zic cacatii astia de militieni cand iti scriu amenda?Ca legea nu au dat-o ei,doar o aplica!Au dat-o ratatii aia din Parlament,pe care noi i-am votat.Cica,sa ne apere interesele!Pai,in mortii ma-sii de jegosi,sa ma puna sa platesc o asemenea amenda cand am salariul lor,nu cand toti ne petrecem juma de viata muncind pe cateva sute de euro.Va rog sa ma scuzati pentru limbaj,dar sunt foarte nervos!
                      W124 E220 din 95

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                        Ce meserie ai ?

+1.Multa carne autoritatilor.
                        Buna ziua.
                        Ca sa va satisfac curiozitatea, sunt mecanic auto si mai nou ma ocup de pomicultura.
                        Chiar daca lucrez pamantul nu ma impiedica nimic sa vorbesc civilizat chiar daca sunt furios pe unele masuri care se iau la nivel legislativ.
                        Cred ca cei care au citit postul meu nu au inteles ce vreau sa spun si au inceput cu fel de fel de comentarii rautacioase.
                        Poate se mai gandesc.
                        O zi buna.

Comment

Pentru domnul paul_p
                          Cand am spus ca trebuie sa ne exprimam civilizat, da asta sustin si acum si chiar ''sunt pe bune'' cum v-ati exprimat dumneavoastra.
                          Eu gandesc ca acest forum este unul respectabil, unde se manifesta o anumita conduita intre membrii lui, nu o tiganeala unde fiecare arunca cu cuvinte jignitoare (scuze, ca mai sus am batut din repezeala 'c' in loc de 'g' ) in ceilalti colegi.
                          In fine, observ ca s-a iscat o adevarata polemica asupra parerii mele si imi pare rau ca s-a inteles gresit.
                          Va doresc sanatate.

Comment

Da, de acord, sa nu transformam forumul in loc de scuipat.
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Eu unul sunt total de acord cu masurile astea. Asa trebuie tata, sa-ti fie frica doar la simplul gand sa incalci legea, ca pe dincolo.

In legatura cu limbajul din topicul asta, PRAF!
                              Last edited by sees; 09-14-2013, 19:01 PM.
                              proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Originally posted by sees View Post
                                Eu unul sunt total de acord cu masurile astea. Asa trebuie tata, sa-ti fie frica doar la simplul gand sa incalci legea, ca pe dincolo.
                                Si dincolo sunt amenzi de genul acesta ?

Originally posted by sees View Post
                                In legatura cu limbajul din topicul asta, PRAF!
                                Despre ce limbaj vorbesti ?

Sa va vad cand o sa trebuiasca sa platiti vreo amenda din asta.Sunt tare curios daca o sa dati citate din biblie sau ...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF