Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Legea SERVICE-urilor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Legea SERVICE-urilor

    Ideea: sa nu mai fie trasi pe sfoara clientii;
    Varsta din Parlament: 3 ani.
    Acum 2 ani s-a votat la Senat;
    Astazi, la Camera.

    Astfel, proprietarul poate asista vizual la reparatie chiar de langa bancul (?) de lucru, unde va fi creat un spatiu special, fie dintr-o incapere dedicata, de unde va urmari cu ajutorul unei camere de luat vederi amplasata in service.

    In cazul in care proprietarul este de parere ca interventia nu este conforma cu normele in vigoare sau ca pretul acesteia a fost exagerat, acesta poate sa depuna o contestatie in urma carei cei de la RAR vor avea obligatia de a verifica, in termen de sapte zile, contestatia respectiva.

    Service-urile care primesc cinci contestatii vor fi supuse reverificarii. Daca auditul are loc de doua ori în 12 luni, service-ul respectiv va avea licenta suspendata.

    Parerea mea:
    - probleme pentru cele mari (la cele mici mai ca pui si tu mana);
    - noua sursa de venituri pentru hingherii de la RAR.

    Explicatie:
    - Nu cred ca cele mici pot genera probleme. Poate, in cazul unui client ciufut, cu chef de harta si fara capacitatea de a distinge o placuta de frana de un disk de ambreiaj - vor primi vizite de la hingheri pentru "luare in evidenta" si, evident cotizatie (vine Pastele, Sf. Constantin si Elena, Ilie, ... Craciunul...);
    - Cele mari au NEAPARATA nevoie de asa ceva. Poate le mai cade nivelul grandomaniei. Tare mi-ar place sa vad jigodiile de la reprezentantele MB ca stiu sa vorbeasca romaneste!
    - Oricum, eu nu voi accepta camera de luat vederi! Vreau sa vad capul surubului demontat!

  • #2
    Cand se va vota / aplica asa o lege si la noi ? :

    Ştiri de ultimă oră, disponibile online. Gândul iti ofera ştiri externe si interne în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.


    Comment


    • #3
      Originally posted by nstoe View Post
      Cand se va vota / aplica asa o lege si la noi ? :

      Ştiri de ultimă oră, disponibile online. Gândul iti ofera ştiri externe si interne în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport.



      Sa luam un caz concret...mergi cu masina la nea Caisa sa-ti modifice kilometrajul si apoi te duci sa-l reclami, sau te reclama nea Caisa, sau cum ?? Mergi sa cumperi o masina si reclami ca s-a umblat la km ...cand reclami, inainte sau dupa ce o cumperi ? Sau cel mai des intalnit caz, cumperi o masina si dupa un an constati ca s-a umblat la km si mergi sa ceri banii inapoi de la vanzator ?

      Parlamentarii astia europeni nu difera cu nimic cei romani.
      Noul E-Class 2017

      Comment


      • #4
        1 ) - Te duci la nea Caisa sa-ti modifice km si pe urma il reclami ? .
        Nea Caisa te toarna ca l-a modificat la cererea ta ( daca este baiat destept te si inregistreaza ) si luati amandoi 2 ani de puscarie .
        2 ) - Normal ca verifici masina inainte de a o cumpara .
        3 ) - Daca te trezesti ca ai km modificat dupa ce ai cumparat-o si ai inscris-o pe numele tau si daca ai dovada , il poti da in judecata pe cel de la care ai cumparat-o .

        Nimic nu-i perfect . Macar se face ceva .

        Stima ! .

        Comment


        • #5
          Degeaba ai legi daca nu ai oameni care sa le respecte .

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF