Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Va salut domnilor! Primul Mercedes a fost o duba antica si de demult nu mai stiu ce an si ce fel de Mercedes era, dar de 5 ani o am la un terminat de tinichigiu care si-a batut joc de ea si el e plecat undeva in strainatate la munca si nu o pot recupera, de atunci imi dpream foarte tare si un turism MB, nu au fost posibilitati si la bani care ii aveam eu gaseam MB-uri de toata jena, acum un an finul meu se hotaraste sa vanda unul dintre MB-urile lui, stiind masina si din dorinta de a ramane in familie am cumparat-o fara a mai sta pe ganduri (acum un an), sincer sunt mandru de ea (190E 1,8) si intotdeauna e pe primul plan pentru mine si incerc sa o aduc la o stare ireprosabila, dar din pacate o gasesc zgariata prin parcari (parchez numai in locuri cu plata si toti incasatorii ma stiu) cu stema smulsa, cu o aripa infundata si exemplele pot continua pana la modul eram tras pe dreapta cu motorul pornit si vorbeam la telefon cand un unul in jur de 30 de ani trece pe linga mine sa uita la mine prin geam razand se duce in fata masinii se uita in ochii mei si incepe sa de su piciorul in masina cat poate de tare, dvs ce ati face in cazul asta? eu mi-am pierdut cumpatul si i-am facut rost de una bucata saptamana de spitalizare, curios este faptul ca nici in ziua de astazi nu a depus plangere si sustinea ca era drogat si nu si-a dat seama ce face. De aici si o asigurare astronomica inclusiv anti vandalism (avand o experienta de la un Renault Laguna care am ramas cu gaura de 70 mil) indiferent ce se intampla,daca nu am cu cine sa vorbesc imi fac masina pe CASCO personal si apoi e treaba firmei de asigurare sa-si recupereze banii nu stau eu sa ma judec cu ei si api sa-mi dea cand o putea cate un milion pe luna.
    Cu respect!

    Comment


    • Romania, tara impozitelor si taxelor. Pana la urma, ti se pune pumnul in gura pana taci si rabzi. Cand nu, atunci...
      Prostia si Hotia au cucerit Romania.

      Comment


      • Dragi colegi oricum, si orice a-ti face statul romin va ia in p..a, mult mai simplu ii sa-l luati voi pe el.Scutite de impozite sint persoanele cu handicap, asadar si prin urmare nu aveti altceva de facut decit sa treceti masina pe o astfel de persoana,si-i dati pe an o suma modica (100eur), ajuti si un amarit si iei si statul in p..a. Dupa care se face procura la notar si eventual o donatie din partea persoanei cu handicap catre dumneavoastra, bineinteles raminind masina inmatriculata pe el (asta in caz de neuincredere fata de acea persoana) si ati rezolvat-o cu acest stat de cacao.

        Comment


        • Statu roman un stat de kk, pentru care interesele cetatenilor nu conteaza si nu or sa conteze niciodata!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

          Comment


          • Tariceanu a declarat ieri ca si-a programat interzicerea NON-EURO-urilor pana in 2011, asa ca dragi contribuabili posesori de non-euri, platiti-va la timp impozitele ca pana in 2011 se urmareste sa vi se traga presul de sub picioare...iar rablele se vor aduna cu farasul.

            Taxa pentru poluare este in interesul Romaniei, a declarat premierul miercuri  la inceputul sedintei de Guvern: "Nu cred ca Romania are interesul sa desconsidere factorul de poluare si necesitatea protejarea sanatatii oamenilor si sa devina cimitirul tuturor masinilor uzate din Europa". Reactia vine la o zi dupa ce presedintele Basescu i-a trimis premierului o scrisoare prin care ii cerea sa elimine taxa auto. Premierul a criticat limbajul dublu al unora: " Pe de-o parte Romania se angajeaza la aceste eforturi de diminuare a consecintelor schimbarilor climatice prin reducerea emisiilor de CO2, dar luptam impotriva unei taxe pentru poluarea autovehiculelor".

            Comment


            • Ma colegule dizel , pai nu dau io fok la rablele mele? la dau fok in fatza primariei impuiiimei!!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

              Comment


              • Pai ce-are primaria cu prefectura????

                Eu zic sa faci un foc bun in fata prefecturii...dar mai bine vinde-le pana in 2011 ca tot nu stie inca toata lumea mersul lucrurilor.

                Comment


                • dar nu ar fi mai bine sa le lasam noi toti in fatza la palatu' victoria? sa se spele q ele pe cap? k eu am ramas pietont de cand cu impozitele decedatilor mamelor lor!
                  cred ca s-ar bloca si mama lui de rond numai cu ce avem prin Bucuresti!
                  Robert
                  0763 700 838
                  negoro2002@yahoo.com
                  Vatra Luminoasa




                  Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

                  Comment


                  • Originally posted by B30MRN View Post
                    dar nu ar fi mai bine sa le lasam noi toti in fatza la palatu' victoria? sa se spele q ele pe cap? k eu am ramas pietont de cand cu impozitele decedatilor mamelor lor!
                    cred ca s-ar bloca si mama lui de rond numai cu ce avem prin Bucuresti!

                    Colegu...colegu....le pui bine la pastrare...undeva...peste 30 de ani or sa fie raritatzi

                    Comment


                    • Raritatzi pe naiba!!!
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

                      Comment


                      • Eu zic sa incercam sa ne vindem cobrele in Germania .poate acolo sant mai cautate pt. ca de la ei deja au disparut.A mea are peste 30 de ani si ,am bagat o groaza de bani in ea .Nu inteleg de ce un impozit asa de mase daca masina nu valoreaza nici macar cat valoarea impozitului /an...

                        steen

                        Comment


                        • Daca nu te conformezi cu curentu ce sa faci? ia-ti plastik si ai scapat de impozit!
                          .
                          .
                          .Am muritaram?! cum mai e? de fapt stiu ca nu-i da intreb si io asha!!!!!
                          Last edited by pneu; 03-18-2008, 15:10 PM.
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

                          Comment


                          • pai hai sa facem o petitie on line ca si asa vine an electoral.... daca o dacie 1300 care polueaza plateste cateva sute de mii eu sunt de acord sa platesc dublu sau ma rog cu ceva mai mult decat dublu corespunzator unei diferente de cillindree dar nu de .. 12 ori mai mult
                            ar mai fi o chestie doua poate merg .... una sa dam MF in judecata fiecare pe chestia de discriminare ....intre nivelul taxei /200 cmc la cilindrei diferite .... o aberatie care nu inteleg de ce exista sau mai bine zis inteleg si sa cerem raspunderea personala a celui care a propus si aprobat asta concomitent cu egalizarea taxei/cmc LA NIVELUL MAXIM PENTRU TOTI SI DACII SI FERARII .... atentie ...DACA PE NOI NU NE ASCULTA POATE PE RESTU DA Lsi alta sa parcam in fata primariilor si finantelor legal cu abonament dar cu benere de protest si sa lasam masinile acolo cate o saptamana pana fac bataturi inaltii hotionari de acolo.

                            Timar Adrian W124 1991 300d 900 ron impozit in Oradea pedista

                            cat platesc primariile impozite la toate rablele de masini care le au? stie cineva? ca daca nu sa plateasca si ei.

                            so nimeni nu mai scrie aici? oare o actiune in instanta nu ar avea succes? sa uniformizeze /cmc impozitul iar diferenta sa fie intre clase asa cum este si aiurea in eu.
                            Last edited by mitre; 03-26-2008, 22:08 PM.

                            Comment


                            • Plasticul e viitorul. Se crapa, se lipeste cu Moment. Moare, se macina si se fac pahare de unica folosinta. Mor si ele si se fac iar masini. Asta e TAINA. Plasticul e nemuritor. Va avea o multime de reincarnari. Pe cand fierul... Traiasca PLASTICUL.
                              Prostia si Hotia au cucerit Romania.

                              Comment


                              • Afla ca fierul se recicla mult inaintea plasticului.

                                Ideea este ca banii care se duc acum pe impozit se vor duce la plastice pe leasing/rate si intretinere in service autorizate unde un schimb de filtre face de 10 ori pretul aceleiasi operatii pe un S Class din 91...

                                La comfortul pe care il ofera mercul din '91 as pierde mai mult timp cautand solutii la problema decat sa joc cum ni se canta de la MF.
                                Aerodynamics are for people who can't build engines.
                                Enzo Ferrari

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF