Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inmatriculari BULGARIA-Explicatii,intrebari si raspunsuri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Ca sa mai inveselim atmosfera, uitati aici neamt patriot care nu se duce in Bulgaria sa isi inmatriculeze masina
  Attached Files
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #77
   Originally posted by gavryus View Post
   Vesnica dezbatere...cine nu'si permite Mercedes sa nu'si cumpere, sau daca ai bani de masina cu motor de 4 - 5 litri trebuie sa platesti si impozitele aferente(la noi) ca daca nu, esti snob. Problema e ca un W220 de exemplu, indiferent de motorizare e o masina accesibila ca si pret aproape oricui si atunci intervine intrebarea: Se merita sa platesc cateva mii de euro inmatricularea + inca 1000 pe an impozit + cateva sute asigurare ca sa ma pot bucura si eu de confort? Raspunsul e evident nu. Personal sunt pentru inmatriculatul in Romania(sau tara de rezidenta) insa la noi e prea exagerata treaba. Pentru motorizarea de pe masina mea ar costa la fel de mult inmatriculatul in Romania ca si in Norvegia(unde nimic nu'i ieftin si salariul minim e MULT peste cel din Romania). Nu mai zic de faptul ca aici nu exista impozit pentru masini, doar o taxa anuala de drum, iar asigurarea la fel, nu e cu mult mai scumpa decat in Romania. Aaa, si pretul de revanzare al masinii ar fi si el de 2 - 3 ori mai mare. In concluzie eu cred ca cine vrea sa se bucure de o masina mai decenta la pret de Logan ar trebui sa o faca.
   Impozitul la 220 e undeva la 100lei iar asigurarea depinde de cand ai permisul dar nu sare de 5-600lei. Ce ai scris tu acolo e o aberatie.
   Singura problema este taxa de mediu. Dupa parerea mea, celalalte taxe sunt cum trebuie.
   Last edited by vegeftw; 07-03-2015, 17:20 PM.

   Comment


   • #78
    Impozitul la un 220 e aproape 800 RON(asta'i acceptabil sa zicem), nu mai e de ani buni 100 ron. Cand am zis de 1000 Euro pe an impozit m'am referit la motoarele de peste 3 litri unde impozitele sunt enorme. In cazul meu(motorizare de 3.7) impozitul e 5300 iar pentru un 3.2 de exemplu vad ca e 4600. Deci e si impozitul o problema dar repet, pentru motorizarile de peste 3 litri. Si asigurarea depaseste lejer 1000 ron pe an in cazul meu cu toate ca am permisul de 9 ani.
    dark days are coming...
    http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

    Comment


    • #79
     Originally posted by gavryus View Post
     Vesnica dezbatere...cine nu'si permite Mercedes sa nu'si cumpere, sau daca ai bani de masina cu motor de 4 - 5 litri trebuie sa platesti si impozitele aferente(la noi) ca daca nu, esti snob. Problema e ca un W220 de exemplu, indiferent de motorizare e o masina accesibila ca si pret aproape oricui si atunci intervine intrebarea: Se merita sa platesc cateva mii de euro inmatricularea + inca 1000 pe an impozit + cateva sute asigurare ca sa ma pot bucura si eu de confort?...
     Sa ne fie cu iertare colegu` dar noi nu ne luam dupa ce gandesti ci dupa ce scrii. Nu aveam de unde sa stiu ca dai exemplu un 220 si te gandesti la motorul tau. Poluezi mult, platesti mult. In toate tarile civilizate e asa. Cred ca ne-am obisnuit noi cam "mocangii".

     Ce faci tu cu un motor de 3.7? Care e utilitatea lui? Ai vreun Unimog cu care impingi zapada sau maturi strazile, faci bani cu el, sau ? Daca nu-ti aduce bani, e clar ca ai deja, din moment ce cumperi monstruozitati de genul. Daca ai, platesti, daca nu ai, nu cumperi. Daca nu ai si totusi cumperi, meri cauta-te. :-)
     Last edited by vegeftw; 07-05-2015, 01:15 AM.

     Comment


     • #80
      Originally posted by vegeftw View Post
      Sa ne fie cu iertare colegu` dar noi nu ne luam dupa ce gandesti ci dupa ce scrii. Nu aveam de unde sa stiu ca dai exemplu un 220 si te gandesti la motorul tau.
      Am scris ce am si gandit dar ori nu stii ce'i ala W220 ori nu ai fost atent. W220 e model de S Class care nu are motorizare mai mica de 3.2(au fost fabricate si cu motor de 2.8 dar foarte putine). De aici si impozitul > 4600 RON. Cand ai spus 220(ex: E 220, C 220, etc) tu te'ai referit probabil la motorizarea de 2.2 dar eu am scris CLAR W220 si nu 220.

      Originally posted by vegeftw View Post
      Poluezi mult, platesti mult.
      Ma indoiesc ca un motor de 2.7 diesel care scoate fum si scuipa ulei pe la fiecare imbinare polueaza mai putin decat un motor pe benzina, fie el si de 3.7. Asa ca nu se plateste proportional cu cat se polueaza.

      Originally posted by vegeftw View Post
      In toate tarile civilizate e asa.
      NU e in toate tarile civilizate asa. Dau ca exemplu Norvegia pentru ca aici locuiesc. Nu exista impozit auto anual, doar taxa de drum si asigurarea.

      Originally posted by vegeftw View Post
      Cred ca ne-am obisnuit noi cam "mocangii".
      "Mocangiu" in niciun caz nu sunt. Am investit in ea suficient cat sa'mi fi cumparat modelul urmator insa am ales'o pe asta pentru ca e o masina mai rara si am vrut un proiect(daca pot sa'l numesc asa) cu care sa'mi ocup timpul liber(si sper sa mai urmeze si altele). Am inscris'o in Bg cu intentia de a o aduce aici pe roti, urmeaza sa o si inmatriculez, tot aici.

      Originally posted by vegeftw View Post
      Ce faci tu cu un motor de 3.7? Care e utilitatea lui? Ai vreun Unimog cu care impingi zapada sau maturi strazile, faci bani cu el, sau ? Daca nu-ti aduce bani, e clar ca ai deja, din moment ce cumperi monstruozitati de genul. Daca ai, platesti, daca nu ai, nu cumperi. Daca nu ai si totusi cumperi, meri cauta-te. :-)
      Nu imping nici zapada cu motorul de 3.7, nici nu matur strazile cu el, nici nu imi aduce venituri. L'am ales pentru ca asa am vrut.
      Am stat suficient pe bancile scolii cat sa mi'l pot permite fara niciun sacrificiu.

      Imi mentin ideea insa ca in Romania nu se merita plata unor asemenea taxe pentru ca banii aia nici NU ajung unde trebuie si lumea nici nu castiga proportional cu cat cere statul.
      dark days are coming...
      http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

      Comment


      • #81
       Originally posted by vegeftw View Post
       Sa ne fie cu iertare colegu` dar noi nu ne luam dupa ce gandesti ci dupa ce scrii. Nu aveam de unde sa stiu ca dai exemplu un 220 si te gandesti la motorul tau. Poluezi mult, platesti mult. In toate tarile civilizate e asa. Cred ca ne-am obisnuit noi cam "mocangii".

       Ce faci tu cu un motor de 3.7? Care e utilitatea lui? Ai vreun Unimog cu care impingi zapada sau maturi strazile, faci bani cu el, sau ? Daca nu-ti aduce bani, e clar ca ai deja, din moment ce cumperi monstruozitati de genul. Daca ai, platesti, daca nu ai, nu cumperi. Daca nu ai si totusi cumperi, meri cauta-te. :-)
       Si ca sa vezi culmea ironiei )))

       "E un CLK pe autovit, motor de 320 care ma bate gandu sa ma sui pe el si sa-l duc la bulgari. In conditiile actuale trebuie sa ai ceva probleme la cap sa inscrii masinile in Romania. Prefer sa dau 150E pe an la ei, decat 1000euro la romani."

       Asta e un post de'al tau tot de aici de pe forum )))
       dark days are coming...
       http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

       Comment


       • #82
        Da, pe atunci judecam cu capul altora cand era vorba de taxe si impozite. Am gresit si eu odata :-)
        Nu am o problema cu asigurarea si impozitul ci cu taxa de prima inmatriculare. Drept dovada stau numerele de Germa, pe care le am pe masina. La ei platesc 1200euro pe an impozit plus asigurare pentru 2.7. La noi as da undeva la 750-800euro. Cu banii de pe taxa de prima inmatriculare tin masina vreo 3-4 ani la nemti. :-)

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF