Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cozi uriase de masini inmatriculate RO la inmatricularea pe BG

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cozi uriase de masini inmatriculate RO la inmatricularea pe BG

    Articolul e luat de pe 4tuning:

    Inteligenta si logica guvernului ne saracesc. Mai precis saracesc bugetul statului. Din ce in ce mai multe masini care au fost pana acum inmatriculate in Romania si au platit impozit, fac coada la Ruse, in Bulgaria, pentru a-si preschimba placutele cu unele bulgaresti. De ce sa plateasca un proprietar de Range Rover statului roman peste 2000 de Euro pe an cand poate plati Bulgariei sub 200 de Euro? Poate are Boc vreun raspuns, ca noi nu am gasit niciunul...

    Haideti sa luam un exemplu concret. O Toyota Land Cruiser din 1995 cu motor de 4 litri. Inmatriculata in Romania, care pana acum platea cam 1800 de lei pe an impozit. De cateva luni impozitul a crescut mult mai mult, astfel incat acest proprietar de Land Cruiser ar trebui sa plateasca in jur de 6500 de lei pe an. O diferenta destul de semnificativa...





    Ce varianta mai buna avem? Inmatricularea in Bulgaria. Aceasta costa in jur de 500-600 de Euro, cost ce cuprinde drum, acte, ITP si asigurare pentru un an. Dupa un an, te mai costa 200 de Euro/an impozit si asigurare. Deci in loc de 6500 de lei, parca e mai bine sa platesc 800 de lei, nu? Cu o masina inmatriculata in Bulgaria de catre o firma serioasa, faci o economie substantiala si mergi legal.




    Asa ca guvernul Boc, in loc sa ia niste bani, de acum inainte nu va mai lua niciun ban! Un exemplu clar si limpede de bun management al bugetului din Romania... Din pacate, zvonurile conform carora si solutia cu inmatricularea pe Bulgaria va ajunge la final, sunt din ce in ce mai des. Probabil, guvernul va gasi o modalitate sa impoziteze sau sa aplice o taxa speciala si pentru masinile care sunt inmatriculate in Bulgaria. Trist, dar adevarat!



    Masina inscrisa in Romania isi asteapta randul la inmatricularea pe Bulgaria


    Masina a trecut pe numerele de Bulgaria si se intoarce in Romania, razandu-i in nas lui Boc
    Attached Files
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

  • #2
    Si adio arme, sau adio cobre, boturi, arabescuri si alte alea :




    Taxa de poluare o ia razna - 21.000 de Euro pentru Euro 3 la peste 3.000 cmc!

    Da, ati citit bine. Vrei o masina din 2001 s-o inmatriculezi in Romania? Inseamna ca esti cel putin nebun. Pentru o masina cu un motor de 1.6 vei plati aproape 6000 de Euro, iar daca vrei sa simti puterea si vrei o masina cu un motor de peste 3.000 cmc, vei scoate din buzunar... pregatiti tobele... aproape 22.000 de Euro. Cu siguranta se vor face cozi la inmatriculari cu viitoarea taxa! Sau mai bine... se vor face cozi la vecinii bulgari.


    Vedeti si reportajul, se vor taxa si vechiturile deja inmatriculate, pe principiul "poluatorul plateste".
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 09-22-2010, 00:09 AM.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • #3
      Era ceva logic sa se intample asta....am scris chiar in topicul cu impozitele ca trebuie tras un semnal de alarma la guvern pt ca tot tzara asta o sa piarda!!!
      Acum vad si ei treaba asta.....totul e sa vedem daca chiar ii intereseaza sa faca un ban din treaba asta, astfel sa revina la "tarife" mai omenesti incat sa nu tenteze concurenta bulgarilor! Daca nu o sa faca nimic, atunci se vede ca treaba a fost facuta numai de ochii FMI-ului, fara vre-o asteptare de crestere a incasarilor la buget.
      Mi-e rusine ca prim-ministru asta pitic e din aceeasi zona a tarii ca si mine!
      Hai emigrare!
      Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

      Comment


      • #4
        Originally posted by NinjaV12 View Post
        ...trebuie tras un semnal de alarma la guvern pt ca tot tzara asta o sa piarda!!!
        ...
        Se stie...sa nu fim naivi...Asta e scopul! Falimentarea tarii!

        Impozitele vor creste exponential raportat la sumele care "vor lipsi" la adunarea finala (masini cu cilindree mare radiate sau transcrise in Bg,...sustrageri de tot felul de la plata, etc).
        Trebuie sa scoata banii de undeva si vor impozita tot ce apuca!

        Restul e tam tam!
        W123 280E Blue Green Metallic

        W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 500SE Lapis Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

        Comment


        • #5
          .....

          Originally posted by dan500se View Post
          Se stie...sa nu fim naivi...Asta e scopul! Falimentarea tarii!

          Impozitele vor creste exponential raportat la sumele care "vor lipsi" la adunarea finala (masini cu cilindree mare radiate sau transcrise in Bg,...sustrageri de tot felul de la plata, etc).
          Trebuie sa scoata banii de undeva si vor impozita tot ce apuca!

          Restul e tam tam!
          Bun dar daca vrei sa platesti rata de 50mil la banca incercand sa taxezi cu 1mil biletul la film, o sa ramai cu rata neplatita, cu 0 bani incasari, si cu sala goala.....gandire de melteni ce mai....
          Din pacate s-ar putea sa ai dreptate cu prima parte.....pare tot mai real ce am vazut in filmul ala ciudat: Zeitgeist
          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

          Comment


          • #6
            De au dublat impozitul la motoarele peste 2000, atunci sa le favorizeze cu ceva, de exemplu sa ridice perioada de verificare de la 2 la 3 ani, sau de la 1 la 2 ani. Sau sa li se permita legal sa mearga cu 20 km/h mai mult decat cele sub 2000.
            Oricum tara asta are foarte mult de pierdut cu un asa guvern si pierde pe zi ce trece.
            Degeaba se duc saracii angajati si catva pensionari si tot fac greve in fata guvernului ca nu se va schimba nimic.
            Ori iese in strada toata tara deodata ori lasam dracului in pace tot!
            Toate cele bune.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

            Comment


            • #7
              Tara asta o sa fie cumparata la pret redus de banci mondiale.
              Ce am vazut si citit astazi m-a socat..

              Comment


              • #8
                Originally posted by Jacob View Post
                De au dublat impozitul la motoarele peste 2000, atunci sa le favorizeze cu ceva, de exemplu sa ridice perioada de verificare de la 2 la 3 ani, sau de la 1 la 2 ani. Sau sa li se permita legal sa mearga cu 20 km/h mai mult decat cele sub 2000.
                Oricum tara asta are foarte mult de pierdut cu un asa guvern si pierde pe zi ce trece.
                Degeaba se duc saracii angajati si catva pensionari si tot fac greve in fata guvernului ca nu se va schimba nimic.
                Ori iese in strada toata tara deodata ori lasam dracului in pace tot!
                Toate cele bune.
                Mi se pare corect ce zici tu, si strigator la cer ce se intampla.....pai pe ce baza a dublat chiciu ala de boc impozitul la motoarele de peste 2L ?!!!
                Macar asa sa te lese cu-n 20-30kmph in plus sa mergi macar inafara loc si pe E-uri si autostrazi.....oricum eu asta tot le zic la toti, ca un 530i sau d sau E 400Cdi (asta ca sa nu vb de lucruri sfinte precum S65Amg) e MULT MAI SIGUR in ceea ce priveste sansele de a face accident la 80kmph decat un logan, sau un ford "kk" sau matiz, pejo206 sau price alt raci d-asta de oras la 50kmph!!!!!!!!!! Pe mine sa ma ia radaru intr-o masina cu motor de peste 3L cu cinste ce mizeie de 75 in zona de 50, eu stiti ce le zic: La cat platesc impozitul la masina asta incape si de-o amend-2, asa ca hai pa! ....si chiar plec! ....oricum, sper sa fie cat mai mult in greva militienii, si daca se poate sa o faca generala!

                Am fost uitata o idee: Adica cum sa platesti o asa taxa ca sa ai privilegiul sa platesti si un impozit mai mare decat din tzara de unde o aduci deja??!!!
                Last edited by Carmine; 09-29-2010, 07:54 AM.
                Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                Comment


                • #9
                  Vorba unui coleg de mai sus ... adio cobre adio boturi

                  Comment


                  • #10
                    Articolul de pe 4 tuning nu stiu cum a fost facut dar fotografiile prezentate sunt facute de mine si masina in cauza este inmatriculata tot de mine....Nu stiu cit de ok este sa foloseasca niste fotografii fara a cere permisiunea pentru asa ceva.Totul se intimpla pe 09.09.2010.



                    Iata o alta fotografie cu cele 2 masini inmatriculate atunci....2 colegi forumisti de pe club 4x4.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by asfalttango View Post
                      ...Nu stiu cit de ok este sa foloseasca niste fotografii fara a cere permisiunea pentru asa ceva.Totul se intimpla pe 09.09.2010..
                      Atata timp cat pozele au fost luate de pe internet (site public), nu e nici o problema, le poate folosi oricine. Daca vrei sa nu iti mai folosesca nimeni pozele, sau sa le foloseasca si sa apara sursa ar fi bine sa le brenduiesti, asa cum fac cei de la Cancan, Libertatea etc ... Asa iti faci si reclama gratis.
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                      Comment


                      • #12
                        Tre sa va grabiti ca din 2012 sunt fortati si bulgarii sa strice treaba.
                        Daca stau bine sa ma gandesc, de mai scad astia salaru la politisti deja cred ca o sa merite sa nici nu mai inmatriculezi o masina, si daca te opreste bagi 100E la militian in jeb si pa si pusi.....astia ne forteaza la prostii d-astea!
                        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by NinjaV12 View Post
                          Tre sa va grabiti ca din 2012 sunt fortati si bulgarii sa strice treaba.
                          Daca stau bine sa ma gandesc, de mai scad astia salaru la politisti deja cred ca o sa merite sa nici nu mai inmatriculezi o masina, si daca te opreste bagi 100E la militian in jeb si pa si pusi.....astia ne forteaza la prostii d-astea!
                          Nu cred că mai pune milițianul mâna că îl iau ăștia noaptea cu elicopterul din pat(DGA).
                          De asemenea, nu cred că din 2012 taxele bulgare vor fi mai mari ca în RO. În februarie am fost la VIDIN și la înmatriculări erau o grămadă de mașini la coadă din care 99% erau ale românilor.
                          Se zvonește că o să-i impoziteze pe bulgari funcție de numărul de mașini deținute și că de la cca. 4 mașini în sus impozitul va fi mare. Vom vedea...
                          O metodă simplă este cea prin care noi, românii, ne putem face acte de rezident în Bulgaria, cu domiciliul acolo și putem înmatricula mașina pe numele nostru. Am înțeles că legea este destul de permisivă în sensul acesta cu cetățenii U.E.. Și atunci ce vor mai zice autoritățile române?

                          Comment


                          • #14
                            Deci, in primul rand, eu nu sunt de acord cu ce spun gunoaiele politice, ca ne obliga UE la diferite taxe. Mint cu nerusinare ca sa aiba motiv sa puna mereu alte taxe si sa le majoreze pe cele actuale. In al doilea rand, de trait in tara asta e tot mai greu, de emigrat nu este la indemana oricui si nici nu putem pleca in proportie de 70-80 % ( cat e procentul celor asupriti ), de facut revolte gen tarile arabe, nu suntem in stare ( nici Revolutia nu a fost reala 100% ) si nici nu rezolvam nimic cu cateva sute de victime-martir. Nu avem decat solutia de a aduna cateva milioane de semnaturi in favoarea reinstaurarii Monarhiei si pe baza acelor semnaturi sa se faca lobby la Parlamentul European, cu prezentarea situatiei reale din tara ( care incalca Drepturile Omului ), cu avertizarea izbucnirii unei revolte populare, de mare amploare ( chiar daca in realitate nu o facem) care ar destabiliza UE si cu mentionarea ca dorim un referendum popular ( sub stricta supraveghere UE ) ptr. reinstaurarea Monarhiei Romane. Nu sunt vreun fanatic monarhist, dar nu avem o alta solutie sa scapam din situatia actuala!

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by ElCid View Post
                              Deci, in primul rand, eu nu sunt de acord cu ce spun gunoaiele politice, ca ne obliga UE la diferite taxe. Mint cu nerusinare ca sa aiba motiv sa puna mereu alte taxe si sa le majoreze pe cele actuale. In al doilea rand, de trait in tara asta e tot mai greu, de emigrat nu este la indemana oricui si nici nu putem pleca in proportie de 70-80 % ( cat e procentul celor asupriti ), de facut revolte gen tarile arabe, nu suntem in stare ( nici Revolutia nu a fost reala 100% ) si nici nu rezolvam nimic cu cateva sute de victime-martir. Nu avem decat solutia de a aduna cateva milioane de semnaturi in favoarea reinstaurarii Monarhiei si pe baza acelor semnaturi sa se faca lobby la Parlamentul European, cu prezentarea situatiei reale din tara ( care incalca Drepturile Omului ), cu avertizarea izbucnirii unei revolte populare, de mare amploare ( chiar daca in realitate nu o facem) care ar destabiliza UE si cu mentionarea ca dorim un referendum popular ( sub stricta supraveghere UE ) ptr. reinstaurarea Monarhiei Romane. Nu sunt vreun fanatic monarhist, dar nu avem o alta solutie sa scapam din situatia actuala!
                              Corect, sa mai dam si inca 10% zeciuiala la rege!!!
                              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF