Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

UE este mintita sau informata gresit ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • UE este mintita sau informata gresit ?

    .
    "Acarom este o asociatie care reuneste sub umbrela sa toti constructorii auto si producatorii de componente auto din Romania. In acelasi timp, Acarom este partener ACEA (Asociatia Constructorilor Auto din Europa - sediu Bruxelles), furnizand periodic catre aceasta institutie informatii despre piata auto romaneasca. Informatii gresite.

    In raportul de presa oferit de ACEA (trimestrul 3 - 2007), exista o sectiune in care fiecare tara UE prezinta realitatile economice proprii. Sectiunea romaneasca este “livrata” de Acarom si are un aspect jalnic (pagina 191 a PDF-ului pe care il puteti accesa aici => http://download.totalauto.ro/acea_q3_2007.pdf
    acea_q3_2007.pdf (obiect application/pdf) ).

    Iata cateva elemente pe scurt:

    1 - imediat sub numele tarii noastre apare adresa de e-mail Acarom, acarom@acarom.ru, adica o adresa de Rusia (!?), care - de fapt - nu exista. Nu-i asa ca suntem chitibusari? Ne legam cu rautate de un mic “o” ce ar trebui pus in locul unui nesemnificativ “u”…

    2 - la primul paragraf, “National Ecomonic Outlook”, apare un tabel jumatate gol, fara date, pus parca de un copil care s-a jucat la calculator si a dat un click gresit. Chiar daca nu sunteti de specialitate, puteti face o comparatie cu rapoartele celorlalte tari si veti sesiza imediat diferenta de consistenta.

    3 - imediat dupa primul tabel apar comentariile. Limba folosita nu este engleza, ci hengleza. Doar provenim din “ducks” si “trucks”, nu-i asa?

    4 - al treilea tabel (”Employment”) din cele 63 de valori cerute de ACEA, au fost completate doar 6 de catre Acarom. Parca aud - “nepoate, trece si tu ceva acolo“…

    Sirul inexactitatilor functionaresti se pierde in detalii nespectaculoase…

    Apare in schimb pagina 196 (a 4-a din raportul romanesc) cu arcul de bolta al indolentei Acarom. Aceasta institutie raporteaza unui for european important impozitele anuale de detinere auto:


    Asadar, UE a aflat din surse oficiale (!) ca impozitul anual pentru detinerea unui Logan in Romania este de… 7 RON! Adica 2€ pe an. Trai pe vatrai! Liliacul Acarom (care zboara din perete in perete…) uita din nou sa precizeze ca preturile din tabel se refera la fiecare grupa de 200 cmc continuta in total cilindree, impozitul anual datorat statului de catre un detinator de Logan (1,6 litri) fiind de 56 RON, adica de 8 ori mai mare…

    Articolul este dusmanos, nu-i asa?
    Nu, domnule Stroe. Va respectam si va pretuim la fel de mult ca dintotdeauna. Pentru noi ramaneti “eroul de la Mioveni” sau “omul care a tinut Dacia in viata”, indiferent de caraghioslacurile Acarom. Ideea pe care ne permitem sa vi-o sugeram ar fi aceea sa aruncati si dvs un ochi pe rapoartele institutiei pe care o prezidati, inainte de a fi trimise la Bruxelles, intrucat ele reprezinta - la randul lor - rapoarte de presa. Si ajung si in Romania."
    Articol scris de Iulian Senos in 23 Noiembrie 2007

    Daca se minte la un asemenea nivel credeti ca le pasa de noi ? (impozite auto/taxa de inmatriculare/asigurari auto)

    Originally posted by orca View Post
    .
    ...In raportul de presa oferit de ACEA (trimestrul 3 - 2007), exista o sectiune in care fiecare tara UE prezinta realitatile economice proprii. Sectiunea romaneasca este “livrata” de Acarom si are un aspect jalnic (pagina 191 a PDF-ului pe care il puteti accesa aici => http://download.totalauto.ro/acea_q3_2007.pdf
    acea_q3_2007.pdf (obiect application/pdf) ).



    Apare in schimb pagina 196 (a 4-a din raportul romanesc) cu arcul de bolta al indolentei Acarom. Aceasta institutie raporteaza unui for european important impozitele anuale de detinere auto:


    Asadar, UE a aflat din surse oficiale (!) ca impozitul anual pentru detinerea unui Logan in Romania este de… 7 RON! Adica 2€ pe an. Trai pe vatrai! Liliacul Acarom (care zboara din perete in perete…) uita din nou sa precizeze ca preturile din tabel se refera la fiecare grupa de 200 cmc continuta in total cilindree, impozitul anual datorat statului de catre un detinator de Logan (1,6 litri) fiind de 56 RON, adica de 8 ori mai mare…
    Daca sinteti atenti veti vadea ca nimeni nu zice nimic despre ARO, care pentru cei 3200cmc plateste impozit anual doar 400 RON, fiind incadrat la impozitare cu 25 RON pentru fiecare grupa de 200 cmc, restul autoturismelor si autoturismelor de teren similare sant incadrate la grupa de impozitare de 120 RON pt. fiecare grupa de 200 cmc.(adica de 5 ori mai mult)
    Aro este singurul autoturism de teren care este incadrat la impozitare ca si CV<12to. (commercial vehicles pana in 12 to.), insa acest lucru nu reiasa din raportul Romaniei catre UE, deoarece este DISCRIMINARE, si vad ca nimeni nu se sesizeaza.
    Last edited by doktor4carz; 01-07-2008, 16:08 PM.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

  • #2
    orca,daca ai oua fa o scrisorica unde trebuie si da-i in primire.

    Comment


    • #3
      Baiiii, ce treaba....ARO e vehicul comercial si alt vehicul similar, chiar mai amarat nu e.......suntem romani condusi de niste moshi dementi iar eu personal nu sunt mandru delokkkkkk
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

      Comment


      • #4
        Originally posted by DMIHNEA View Post
        orca,daca ai oua fa o scrisorica unde trebuie si da-i in primire.
        Romanii din "diaspora" nu au nici o datorie fata de cei ramasi in kkt ?
        Am niste experiente cu justitia si dreptatea din RO & UE de-mi este scirba. Chiar credeti ca exista dreptate ?, poate in filme.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

        Comment


        • #5
          pai cum ca erati croitzi sa stringetzi semnaturi,liste.....gata,ati si ajuns la vorba mea?in RO,ca peste tot e mai mare preocuparea sa faci bani din orice decit sa te lupti sa nu te prosteasca altzii,altfel spus intreprinzatorul(in orice domeniu)fura,prosteshte,speculeaza,manevre,spagi,e tc ca sa faca bani dar la rindul sau e prostit de altzii non-stop- plateste rovigneta,baga carburant,face cumparaturi,vizite medicale+medicamente,plateste impozit pe proprietati,amenzi abuzive,etc.etc.......

          Comment


          • #6
            Originally posted by DMIHNEA View Post
            pai cum ca erati croitzi sa stringetzi semnaturi,liste.....gata,ati si ajuns la vorba mea?in RO,ca peste tot e mai mare preocuparea sa faci bani din orice decit sa te lupti sa nu te prosteasca altzii,altfel spus intreprinzatorul(in orice domeniu)fura,prosteshte,speculeaza,manevre,spagi,e tc ca sa faca bani dar la rindul sau e prostit de altzii non-stop- plateste rovigneta,baga carburant,face cumparaturi,vizite medicale+medicamente,plateste impozit pe proprietati,amenzi abuzive,etc.etc.......
            Nu gasesti tu, din pacate, post de-al meu in care eu sa mai cred in, asocieri cu sorti de izbanda.
            Eu am tradat aceasta tara cu mult timp inaintea ta.
            .. ________ ..
            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
            (Oo\==/oO)
            ..U...............U.
            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

            Comment


            • #7
              Bravo tie!!!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF