Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Asta da cobret

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 3mil View Post
    Im-pe-ca-bi-la!!! Si volanul ala... cireasa de pe tort .
    Corect! Arata super bine cu volanul ala!

Comment

Originally posted by sorineo View Post
      Daca mai ai jantele nus de vanzare? sau grila.
      Jantele parca le-a vandut tatal meu, recent. Trebuie sa-l intreb data viitoare cand vorbesc cu el la telefon. Grila va fi de vanzare, insa nu pot spune cu exactitate cand va ajunge in romania pentru ca nu stiu cand voi mai veni in vizita. Precizez ca grila e din inox. Cand va fi cazul sa vin in romania, si daca la timpul respectiv voi avea deja grila originala montata, te voi anunta.

Comment

Eu tin sa te felicit pt ceea ce conduci! Majoritatea tinerilor de pana in 28 ani prefera BMW`u... tu ai ales Mercedesu` si chiar una de prin `84!

FELICITARI !

Comment

Originally posted by cipa View Post
          Eu tin sa te felicit pt ceea ce conduci! Majoritatea tinerilor de pana in 28 ani prefera BMW`u... tu ai ales Mercedesu` si chiar una de prin `84!

FELICITARI !
          Mersi mult de felicitari, ma inclin Da, am ales o masina care chiar sa fie cu 2 ani mai "batrana" decat mine Alegerea mea e datorata mult nostalgiei, tatal meu avea de cand eram eu mic un w123 240 D si am multe amintiri legate de aceasta masina, deasta a trebuit sa fie un w123. Referitor la tineri si masiniile lor, trebuie sa-ti dau dreptate...ma gandesc ca din cauza senzatiilor mai "tari" care ti se dau intr-un BMW, e totusi o masina orientata mai mult spre sport decat Mercedes-ul. Eu cand imi doresc senzatii de genul acela, ma duc la o tura de carting

Comment

Cred ca jantele alea faine au ajuns la Iasi, le am vazut pe un Mercedes W115 albastru proaspat reconditionat.Masina e pe langa Gradina Botanica din Iasi,in curtea unei vile.Nu stiu ce i cu masina aia ca nu are numere de inmtriculare de loc.
            Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Originally posted by old merc fan View Post
              Cred ca jantele alea faine au ajuns la Iasi, le am vazut pe un Mercedes W115 albastru proaspat reconditionat.Masina e pe langa Gradina Botanica din Iasi,in curtea unei vile.Nu stiu ce i cu masina aia ca nu are numere de inmtriculare de loc.
              Poti face poze si sa le pui aici? is chiar curios

Comment

Promit ca fac si le postez.

Comment

Uite colegu am promis ca revin si am revenit.Imi pare rau ca nu am facut si poze cu toata masina dar cand sa trag o poza si cu agregatu hop m a lasat acumulatorul la camera foto.La cerere imi mut posteriorul regal si ma duc si mai fac poze si cu utilajul.Ce zici DJ de jante,sunt ale tale sau doar seamana?
                  Attached Files

Comment

Uite colegu am promis ca revin si am revenit.Imi pare rau ca nu am facut si poze cu toata masina dar cand sa trag o poza si cu agregatu hop m a lasat acumulatorul la camera foto.La cerere imi mut posteriorul regal si ma duc si mai fac poze si cu utilajul.Ce zici DJ de jante,sunt ale tale sau doar seamana?
                    Mersi pt poze. Intradevar, chiar te-as ruga sa faci poza cu toata masina ca mi se pare ca am mai vazut niste poze cu aceasi masina, dar tot asa, doar cu jantele. Daca imi aduc bine aminte aveam pozele de la un coleg care a fost la ceva tuning show prin bucuresti. Si de atunci imi doream sa vad masina deci as aprecia mult! Revenind la jante, is acelasi model dar nu is ale mele. Au alt capac si alte anvelope montate plus ca par putin mai marisoare....poate pe 17? Daca vei merge sa mai faci poze am sa te mai rog sa te uiti si la dimensiunea cauciucuriilor. Mersi mult inc-o data!

Comment

DJ am receptionat si in masura in care gasesc proprietarul ,deoarece masina se afla intr-o curte a unei vile,voi face o mica ,,sedinta foto,,cu agregatul.In cazul in care nu voi avea acces voi face pozele doar in exterior fatza(scuze de ,,tz,, dar nu vreau sa creez confuzii) si din semilateral.Promit ca revin cu pozele.Si apropo imi place foarte mult masinuta ta.

Comment

Salut dj_raw.
                        In primul rand felicitari ! Super masina! In al doilea rand am si eu un coupe care e in restaurare. De vreo 4 ani ma gandesc sa iau jante de astea dar acum ma pui pe ganduri cand spui ca nu sunt omologate. Tu ai avut ceva probleme cu ele de orice fel ? Ai idee de ce nu le-au omologat ?

Comment

DJ am receptionat si in masura in care gasesc proprietarul ,deoarece masina se afla intr-o curte a unei vile,voi face o mica ,,sedinta foto,,cu agregatul.In cazul in care nu voi avea acces voi face pozele doar in exterior fatza(scuze de ,,tz,, dar nu vreau sa creez confuzii) si din semilateral.Promit ca revin cu pozele.Si apropo imi place foarte mult masinuta ta.
                          Mersi mult, astept pozele daca reusesti sa dai de proprietar.

Originally posted by cHELU View Post
                          Salut dj_raw.
                          In primul rand felicitari ! Super masina! In al doilea rand am si eu un coupe care e in restaurare. De vreo 4 ani ma gandesc sa iau jante de astea dar acum ma pui pe ganduri cand spui ca nu sunt omologate. Tu ai avut ceva probleme cu ele de orice fel ? Ai idee de ce nu le-au omologat ?
                          Mersi mult pt laude referitor la jante pot sa-ti spun ca depinde foarte mult de care nimeresti. Stiu ca modelul acesta fac mai multi fabricanti, printre care si ceva no-name din china. Probabil ca vei avea nevoie de inel de centrare intre adaptor si butuc. Tre sa fi atent ca adaptorul pe care il cumperi sa aiba gauri si pt Mercedes, deci 5x112. La capitolul omologat nu tre sa te sperii, asta in caz ca le vei folosi in romania, ceea ce ma gandesc ca asa va fi. Cu omologarea am avut doar aici in germania probleme. Aici orice jante care o montezi pe masina tre sa aiba acte cu un numar KBA si stantat pe janta, care sa fie omologat pentru masina respectiva. Din pacate nu exista jante de genual acesta care sa aiba nr KBA. Asta pt ca e scump pt un fabricant sa obtina un astfel de nr. avand in vedere ca tirajul in europa e destul de mic la astfel de jante, deci nu e rentabil pt fabricant. Dar, cum am zis mai sus, nu trebuie sa iti faci griji pt ca din cate stiu eu, in romania nu exista un astfel de sistem. Ramane doar posibilitatea, in caz ca te va oprii politia, sa strambe din nas daca nu pui aceasi marime de anvelope pe masina cum scrie in talon. Cand termini coupe-ul sper ca vei impartasi cu noi niste poze

Comment

Insertiile din lemn de pe consola sunt dementiale... si sunt de bun gust (de obicei strica interiorul).
                            Superba masina

Comment

in leg cu jantele de pe mercedesul w115 care le a postat old merc fan,eu sunt amic cu proprietarul botului si va pot spune ca jantele de pe masina aia au ajuns 800e si la prima ploaie a dat rugina in ele.tot el mai are si o cobra coupe cu care a participat la acel show de tuning la bucuresti.in ambele masini au fost bagati bani de an pulea adik au fost fardate si atat....sunt pline de rugina si a inceput sa crape chitul odata cu venirea primaverii.botul de cal a ajuns 8 mil si cobra in jur de 1000e,ambele sunt inmatriculate ro

Comment

w115

salut, am si eu un bot si as vrea asemenea jante,de un se pot lua

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF