Nu vezi cum face asta.La toate Mertanele trebuie sa zica el ceva de rau.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Interior de cobra modificat
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Cred ca daca vede Dok ce ati scris mai sus riscati un BAN!W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
-
Originally posted by shadow View Post... interiorul original de cobra care, fara a jigni posesorii de cobra, este oribil.
Si vreau sa discuti detalii obiective daca se poate.
Eu,iubesc interiorul de w123,pt urmatoarele lui caracteristici:
-Consola centrala putin inclinata si cu aspect etajat arata f bine.Compara aspectul consolei centrale a batranei cobra w123 cu alte console drepte si fara haz gen : logan,megane,golf 4,passat modelul pana in 2005,etc.
-Imi place tot designul consolei centrale pana in spate,si faptul ca iti "umple" spatiul dintre scaune;mie cel putin imi da un sentiment placut de protectie.Nu suport masinile care au spatiu gol intre scaune,cum e la logan sau reno megane.
-Scaunele sunt mari,late ,joase si f confortabile,la fel,spre diferenta de scaunelele mici si tari ale masinilor mai sus mentionate.
Ti-am atasat o poza cu un interior de cobra sa te oripilez si mai tare...daca tot zici tu ca e asa de urat.Attached FilesMÃREAȚA COBRA
Comment
-
Inca 4 poze cu interioare de masini moderne,model 2008...pe mine unul ma apuca frigul numai cat mai uit la poze.Ati avut vreodata senzatia ca interiorul de cobra este "calduros"?MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Nu imi place panoul cu ceasuri, de exemplu. O fi simplu si functional, dar mie mi se pare ca arata ca la dube.
In fine, retrag cuvantul "oribil" care vad ca l-a jignit foarte tare pe colegul nostru de 14 ani, cu care mi-ar face mare placere sa ma intalnesc in persoana, si ma rezum la a spune ca nu este pe gustul meu. Imi place foarte mult interiorul de 115 si 124, dar nu si cel de 123.Last edited by shadow; 09-04-2008, 14:41 PM.
Comment
-
... si acuma colegul de 14 ani va raspunde (probabilitate de 30 la suta, in scadere sigura dupa postarea mea...) provocarii, timp in care voi descoperi ca mie imi place cel mai mult si mai mult nu interiorul de Cobra sau de Mobra, ci sa banez copii... Ia sa vedem, va avea placerea mea asta perversa finalizare ?
Comment
-
Legat de interiorul de cobra am observat un lucru cel putin ciudat. O gramada de masini noi copiaza design-ul. Nu zic ca si reusesc, dar incearca sa copieze.
Dau exemplu ultimul Ford Fiesta (masina cu care am avut mult de-a face in ultima vreme). Gauri de ventilatie / ac rotunde, pozitionate cam la fel ca la w123, cluster-ul are aprox aceeasi forma, consola centrala aceeasi pozitie/ inclinare, volan cu 4 spite. Si daca ma uit mult mai gasesc cel putin cateva masini care sa aiba aceeasi dispunere.
Acuma nu pot sa fiu 100% convins ca au copiat de la w123 sau ca w123 a avut o idee buna pe care ceilalti au realizat-o dupa 30 de ani....
Comment
-
Originally posted by doktor4carz View Post... si acuma colegul de 14 ani va raspunde (probabilitate de 30 la suta, in scadere sigura dupa postarea mea...) provocarii, timp in care voi descoperi ca mie imi place cel mai mult si mai mult nu interiorul de Cobra sau de Mobra, ci sa banez copii... Ia sa vedem, va avea placerea mea asta perversa finalizare ?
As vrea insa sa ii fie explicat ca aici este un forum cat de cat civilizat si nu o mahala unde se intalnesc golanii sa se injure unul pe celalalt. Poate poti sa ma ajuti tu in privinta asta cu un warning, eu din pacate nu sunt deprins cu arta de a ma certa
Comment
-
Originally posted by shadow View PostIn fine, retrag cuvantul "oribil" care vad ca l-a jignit foarte tare pe colegul nostru de 14 ani, cu care mi-ar face mare placere sa ma intalnesc in persoana, ...Originally posted by shadow View Posteu din pacate nu sunt deprins cu arta de a ma certa
2.Iti ceri warning singur?Nu cred ca e nevoie sa te urecheasca altii sa inveti si tu sa te comporti civilizat si sa vb la obiect.
3.Am citit cu atentie topicul de la inceput si nu am vazut nici o injuratura si nici un tip de 14 ani care sa fi scris (asta daca nu cumva Dok a sters intre timp vreo postare).Scuze pt off topic.Last edited by ionutz_ng; 09-05-2008, 19:21 PM.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Sunteti offtopic tovarasi. Eu gasesc interiorul de cobra f. elegant, confortabil, mai ales la modelul asta pe benzina pe care-l am acum (e negru). La diezel am pe crem si nu-mi place asa de tare pt. ca dupa 31 de ani s-a cam "patinat". De asemenea, asa cum am mai spus in nenumarate randuri gasesc orice modificare cat de mica la cobra de prost gust. Cel mai bine ii sta asa cum a facut-o neamtu'. Stateam in seara asta cu un prieten si ne admiram rablele, nu prea ai ce sa le reprosezi ca design.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Bineinteles.Ma apucase pe mine o idee aiuristica sa fac un trasnplant de la w203 la cobra pentru consola centrala.Intr-o seara am avut ocazia sa admir interiorul cobrei lui Vladutz,de pe forum(nu ii stiu nickul real).Cand am vazut cum este pus fiecare centimetru din consola ei centrala,mi-am dat seama ca doar originala ii sta cel mai bine si ar fi un sacrilegiu sa modifici ceva.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Originally posted by B.A. View PostDau exemplu ultimul Ford Fiesta (masina cu care am avut mult de-a face in ultima vreme). Gauri de ventilatie / ac rotunde, pozitionate cam la fel ca la w123, cluster-ul are aprox aceeasi forma, consola centrala aceeasi pozitie/ inclinare, volan cu 4 spite. Si daca ma uit mult mai gasesc cel putin cateva masini care sa aiba aceeasi dispunere.
Acuma nu pot sa fiu 100% convins ca au copiat de la w123 sau ca w123 a avut o idee buna pe care ceilalti au realizat-o dupa 30 de ani....
De acord insa ca se copiaza mult in industria auto...
Modele trec si revin ...dupa ani de zile...
Va aduceti aminte de modele de clima automatice cu butoane dreptunghiulare ce erau la moda in anii 90..? Moda lor a trecut si acum toti producatorii au clime cu rotary knobs...cu sau fara afisaj electronic.
Cat despre bordul de Cobra...cred ca nimeni nu il critica la vremea lui...era top of the car si oamenii nu aveau termen de comparatie din viitor pe baza caruia sa-l critice...
Comment
Comment